Östra Bergsgatan 25

Nyköping 1 950 000 kr

Trevlig genomgångsfyra med balkong samt ett lugnt och eftertraktat läge!

Rymlig och mycket väldisponerad lägenhet om fyra rum och kök med goda sociala ytor, balkong, tre sovrum, badrum, gästtoalett och klädkammare. Lägenheten är belägen högst upp i huset på våning 2 av 2 med fint läge och närhet till det mesta Nyköping har att erbjuda. Perfekt för dig som söker ett lugnt men ändå centralt boende. Här är en stabil förening med låg belåningsgrad och en god ekonomi som utfört många stora renoveringar. I månadsavgiften ingår bekvämligheter såsom VA, värme, trappstäd, basutbud av TV-kanaler, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring. Bostaden har ett genomgående moderniseringsbehov då samtliga ytskikt är äldre. Perfekt möjlighet för dig som önskar sätta din egen prägel på boendet.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej [readable_floor] => 2 av 2 ) 1

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 90.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 2

Hall: Bostadens hall är rymlig och sammanbinder alla hemmets rum. Här finns hatthylla för avhängning av ytterkläder och plats för skoställ. Vidare finns goda utrymmen för förvaring av kläder med platsbyggda garderober. Tålig plastmatta på golv och ljusa tapeter på väggar.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum som ger utrymme för matbord såväl som soffgrupp. Rummet har ett generöst ljusinsläpp från stort fönster. Här finns originalparkettgolv och på väggar ljus tapet. Från vardagsrummet finns utgång till rymlig balkong med soligt läge utrustad med markis och med bästa utsikt mot intilliggande grönområde. En plats att trivas på!

Kök: Hemmets rejäla kök har en modern maskinell utrustnings som består av kombinerad kyl/frys, spis med häll, diskmaskin och fläkt. Här är ljus skåpsinredning med luckor i profil och gott om arbetsutrymmen med bänkskivor utmed två av rummets väggar. Vidare erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med över och underskåp. Matplats för fyra till sex personer under centrerat fönster.

Sovrum 1-3: Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum med ljusa ytskikt på väggar och golv samt naturligt ljusinsläpp från fönster. Ett av rummen är utrustat med garderobsvägg.

Badrum: I hemmet finns rymligt helkaklat badrum som genomgått stambyte. Badrummet är utrustat med duschplats med duschvägg, wc-stol, kommod med överhängande badrumsskåp, handdukstork och klädställning. Vidare är badrummet förberett för egen tvättmaskin.

Gästtoalett och klädkammare: I anslutning till ett av sovrummen och med ingång från hallen finns gästtoalett med klinkergolv, wc-stol, handfat och överhängande skåp. Intill finns även en rymlig klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter för kläder och annat.

Bostaden har ett genomgående moderniseringsbehov. Perfekt för dig som vill sätta din egen prägel på boendet!

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 90.5 kvm
Byggnadsår 1961
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Föreningen betår av 51 bostäder upplåtna med bostadsrätt, 3 lokaler, 15 garageplatser samt 9 parkeringsplatser.

I månadsavgiften ingår värme, VA, trappstäd, basutbud av TV-kanaler, bredband samt bostadsrättstilläggsförsäkring (denna ersätter ej vanliga hemförsäkringen).

Källarförråd tillhör lägenheten.
TV-kanaler via ComHem.
Bredband via Telenor.

Renoveringar i fastigheten:

Stambyte 2003
Fönsterbyte 2007
Miljöhus 2011
Balkongrenovering 2014
Nya branddörrar källare 2014
Energioptimering 2015
Radonmätning och installation av fläktar 2015
Reparation av fasadsockel 2016
Ny belysningsarmatur i trappuppgångar 2017
Förbättring av skalskydd 2018
Dränering 23-27, steg 2 2018
Byte av vattentätare 2019
Bredband och TV från Telenor 2019

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 05-2020-1-14-3 i HSB BRF Haren i Nyköping
Pris 1 950 000 kr
Avgift 4153 kr/mån
Driftkostnad 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening 2.89364%

Närområde

Allmänt Bostaden har ett attraktivt läge, centralt men ändå lugnt. Här finns en egen oas av grönska att njuta av. Med kort promenadavstånd nås matvarubutiker, restauranger, konditori, frisör, blomsterhandel och mycket annat. Hamnen, Stora Torget och Nyköpingshus nås smidigt endast en kort cykeltur bort. Här är vackra promenadstråk och välskötta grönområden.

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Haren i Nyköping
Organisationsform Bostadsratt
Organisationsnummer 719000-2282
Gatuadress Östra bergsgatan
Postnummer 61134
Ort NYKÖPING

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR