Lövlundsvägen 5

Eskilstuna 2 275 000 kr

Mälarnära permanent- eller fritidsboende!

Nu har vi nöjet att presentera en smakfull och mycket yteffektiv villa som är totalrenoverad 2017. Här finns ett stort och påkostat kök med gott om plats för ett större matbord, ett rymligt sovrum, vardagsrum och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Altan längs med tre av husets sidor som delvis ligger under tak vilket gör att både sol och skugga lätt kan återfinnas under hela dagen. Tomten är högt belägen längst in på återvändsgata vilket ger ett härligt lugn och ett privat läge. Fastigheten passar precis lika bra för dig som vill ha ett fritidsboende som för dig som vill bo permanent.

Friköpt tomt med gräsmatta, berg i dagen och en stor grusad uppfart på framsidan med plats för flertalet bilar. På tomten finns även ett rymligt förråd och en mysig gäststuga. Robotgräsklippare ingår i köpet för smidig trädgårdsskötsel. Fiber är indraget samt kommunalt VA. Gångavstånd till badplats och möjlighet till egen båtplats.

Här bor du med ett lugnt, naturskönt och Mälarnära läge men når Eskilstuna centrum på endast 15 min. I närområdet hittar du bland annat Sundbyholms travbana och en mycket uppskattad gårdsbutik. Sundbyholm erbjuder även en omtyckt sandstrand och två restauranger. Med en kort bilfärd når du växande köpcentrum med bland annat Ica Maxi och Biltema samt smidig påfart till E20 som tar dig till Stockholm på en timme.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 54 kvm. Enligt uppmätning

Hall
Välkomnande hall med ljust ytskikt på väggar och ett mörkt klinkergolv som värms upp med behaglig golvvärme. Smakfull spotlightsbelysning installerad i tak. I den luftiga hallen finns möjlighet att sätta vägghängd förvaring samt olika former av möblemang. Från hallen nås bostadens badrum och vardagsrum.

Kök
Bostadens kök är påkostat med smakfulla materialval. Här finns full utrustning i form av induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskho, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Den mörka bänkskivan utgör en fin kontrast mot vita luckor samt vitt kakel. Mycket goda förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Köket är trevligt planerat med två fönster ovan diskbänk och en rymlig matplats i direkt anslutning till köket. Vita väggar och tak samt ett ljust golv enhetligt med vardagsrum. I anslutning till matplatsen finns en helglasad altandörr som tar dig ut till den generösa altanen.

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Rofylld utsikt mot trädgård med fönster i två väderstreck som ger fina ljusflöden. Här finns plats för soffgrupp, mediamöbel och annat möblemang.

Altan
Pampig altan som sträcker sig längs med tre av husets sidor. Altanen är delvis under tak. Den stora ytan ger utrymme för möbelgrupper, solstolar, grill med mera. Altanen har en smidig övergång till gräsmattan, perfekt för barnfamiljen, kubbkvällar och festliga tillställningar. En plats att trivas på!

Sovrum
Bostaden erbjuder ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och garderober. Sovrummet har ett stort fönster för ljusinsläpp samt ljusa väggar och vitt tak. På golvet ligger ett ljust golv enhetligt med kök och vardagsrum.

Badrum
Ett kvadratsmart badrum finns att tillgå som erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter. Här finns duschplats med duschdörrar, stor kommod med överhängande spegelskåp, wc-stol, spotlights i tak och vädringsfönster. Här finns också en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en varmvattenberedare. Vitt kakel på väggar som matchas mot ett grått klinkergolv med golvvärme.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Boarea 54 kvm
Byggnadsår 1962
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Plåt och papp
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Luft/luftvärmepump, elgolvvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Renoveringar
Kök -17
Badrum -17
Tilläggsisolering -17
Ny el + elcentral -17
Inkoppling kommunalt VA -17
Målning fasad -17
Nya fönster + dörrar -17
Målning väggar + tak -17
Nytt golv -17
Altan framsida -17
Glaciärpapptak -17
Altan baksida -18
Fiber -18
Tilläggsisolering vind -18
Schaktning & omplanering av tomt -20
Ny stenmur -20
Ny gräsmatta -20
Ny parkering -20
Nytt tak förråd -21
Ny luft-/luftvärmepump -22

Robotgräsklippare samt kameraövervakningssystem kommer att ingå i köpet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja
Datum 2022-11-01
Energikonsumtion 94 kWh/m2 år.
Primärenergital 170

Ekonomi

Pris 2 275 000 kr
Taxeringsvärde 966 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 392 000 kr
Värdeår 1962
Summa inteckningar/pantbrev 850 000 kr
Driftkostnad 27235 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 3182 kr
 • Försäkring: 6444 kr
 • Renhållning: 2918 kr
 • Hushållsström: 9991 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 4700 kr

Uppvärmning ingår i posten "El". Uppvärmning sker i huvudsak med luft/luftvärmepump och golvvärme med en inomhustemperatur på 23-24 grader. I posten "Vägsamfällighetsavgift" ingår avgift för väg, gemensamhetsanläggningar och samfällighetsavgifter.


Taxeringsvärde:

 • Småhusmark: 574 000 kr
 • Småhusbyggnad: 392 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 1222 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Parkering Grusad uppfart med plats för flertalet bilar.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:12 ändamål: Vägar, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:13 ändamål: Vägar, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:14 ändamål: Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:16 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:8 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ostra GA:9 ändamål: Grönområden, Samfällighet: Eskilstuna Ostra S:6
  Planbestämmelser Detaljplan

  Video

  Film

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR