Noachsgatan 11

Eskilstuna 1 495 000 kr utgångspris

Välskött lägenhet med fantastisk utsikt och extremt låg avgift!

Unikt tillfälle att förvärva lägenhet med fantastisk vy över stan och ett mycket eftertraktat läge på Norr. Bostaden har en genomgående modern inredning med ett fint fullutrustat kök, helkaklat badrum med egen tvättmaskin och inglasad balkong med bästa söderläge. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med många unika detaljer, gott om förvaringsmöjligheter och en extremt låg månadsavgift.

Här bor du i en mycket välskött förening med låga månadsavgifter. Bekvämt boende i fastighet med hissar, rymliga entréer och bra gemensamma utrymmen. De flesta stora renoveringar såsom stammar, installation av säkerhetsdörrar och fönster, tilläggsisolering av fasad är utförda. Grön innergård med gemensam uteplats och lekplats. Bra tvättmöjligheter med tvättrum och torkrum i entréplanet.

Fastigheten är belägen med ett mycket attraktivt och lugnt läge med närhet till grönområden i Stadsparken såväl som Slottsbacken. I närheten ligger även Balsta Musikslott där det ordnas olika musikevenemang med möjlighet att spela med likasinnade. I området finns stora ytor för fotboll och annan idrott. På vintrar anläggs skidspår så fort snön kommer. Nyligen anlagda Balsta Våtmarkspark för fågelintresserade med fina promenadstråk via kurviga grusvägar och broar över fågelbadet. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior, busshållplats och lekplatser. Skola och förskola något kvarter bort. En fin promenad eller cykeltur över ån leder till centrum.

Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 10 [floor] => 9 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 60 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 9 av 10

Hall
Via säkerhetsdörr nås välkomnande och rymlig hall med utrymme för avhängning och generös förvaring med två platsbyggda garderobsväggar. Ljusa tapeter på väggar i grön ton möter ett tåligt laminat på golv.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel och matbord under rummets centrerade fönster. Ljusa ytskikt på väggar och en smakfullt fondvägg i skiffer möter rummets ljusa golv. Här finns breda fönsterpartier som erbjuder en fantastisk utsikt över stan, ger rikligt med ljusinsläpp och sammantaget skapar en härlig atmosfär i rummet.

Balkong
Via vardagsrummet nås bostadens fina balkong med högt utsiktsläge och en fantastisk vy över närområdet, omkringliggande byggnaders takåsar och klosterkyrka. Balkongen är inglasad och isolerad samt utrustad med värmeelement och kan med fördel nyttjas under senare hösten såväl som tidig vår. På balkongen finns smakfull platsbyggd fotogenkamin som skapar en mysig känsla. Vidare möter den mörkt behandlade panelen på väggar en inoljad trätrall samt vitmålad puts. Plats finns för bord och stolar eller annat möblemang. Här har erbjuds bästa söderläge med sol hela dagen. För de riktigt varma sommardagarna finns persienner som kommer att ingå.

Kök
Smakfullt kök med träskåpluckor, vitrindel med spotlightsbelysning, mörk bänkskiva, kaklad arbetsdel med tegelimitation och rostfria vitvaror. Den maskinella utrustningen består av häll, inbyggd ugn, mikro, fläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Ett mörkt golv skapar en snygg kontrast mot rummets ljusa väggar och tak. Matplats i anslutning till stort fönster mot bostadens balkong. Väggen mellan kök och hall har delvis tagits bort till förmån för en öppen planlösning mellan rummen.

Sovrum
Stort sovrum med ljusa ytskikt på golv, väggar och tak. Snygg blommigt mönstrad fondtapet i mörk ton skapar en fin kontrast mot rummets i övrigt ljusa ytskikt. Här finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord såväl som extern förvaringsmöbel och skrivbord. Stort fönster ger rummet gott om ljusinsläpp och erbjuder en fantastisk utsikt över omkringliggande område.

Badrum
Smakfullt, helkaklat våtrum utrustat med handfat med undersittande badrumsskåp, överhängande spegelskåp, toalett, duschplats, handdukstork samt egen toppmatad tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 60 kvm
Byggnadsår: 1962
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Till bostaden hör rymligt vindförråd.
I källarplan finns låst cykelrum och gemensam tvättstuga.
Välskött innergård med bänkar och blommannordningar.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

RENOVERINGAR:

Stambyte 2005
Värme och ventilationssystem 2007
Belysning, målningsarbeten och energideklaration 2008
Sopsorteringssystem och porttelefoner 2010
Gårdsarbeten och målning av sockel 2011
Fönsterbyte 2012
Fasadrenovering och nya motorvärmaruttag 2013
Nya tvättmaskiner 2014
Installation av laddstolpar för el-bilar 2022

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2019-04-03
Energikonsumtion: 112 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 502-060 i Nattugglan 14
Pris: 1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 2685 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2000 kr
  • Övrigt: 1 000 kr

Enligt schablon.

Andel i förening: 1.502%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt så byggs även multiarena i området.
Parkering: Separat kösystem till föreningens p-platser, 175kr/mån.
Parkering utmed omkringliggande gator med B1 områdesbiljett, 400kr/mån.

Förening

Föreningsnamn: Nattugglan 14
Organisationsnummer: 718000-0486
Allmänt om föreningen: Föreningen består av fastigheten Nattuglan 14 och omfattar 68 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Redovisarna har hand om föreningens administrativa förvaltning. Fastigheten är fullvärdes-försäkrad i Trygg-Hansa.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR