Riktargatan 13

Eskilstuna 4 195 000 kr utgångspris

Unikt tillfälle att förvärva attraktivt belägen enplansvilla med centralt läge i Torshälla. Bostaden är i mycket fint skick då byggnaden är uppfört -09. Med genomgående fräsch interiör i form av parkett på golv, högkvalitativt kakel och genomgående ljusa ytskikt på väggar och tak. Här erbjuds en generös samvaroyta med stort vardagsrum och matrum i öppen fil. Rejäla fönsterpartier ger gott om ljusinsläpp och en härlig vy ut över tomtens baksida med uteplatser i väst. Vidare finns smakfullt och mycket påkostat Mobalpakök med modern utrustning, fina arbetsytor och gott om förvaring. Hemmet erbjuder tre rymliga sovrum, två helkaklade badrum varav ett bubbelbadkar. Praktisk tvättstuga, påkostad bastu och relaxavdelning. Ett modernt hem som inte lämnar något mer att önska. Hög komfort med vattenburen golvvärme, mekanisk ventilation, gott om förvaring, fiber samt laddbox för el-bilen. Hemmet värms upp med bergvärme vilket ger en mycket låg driftkostnad. Fasad nymålad -20. Runt huset sträcker sig stenlagda gångar och uppfart med plats för flertalet bilar. Vidare finns carport, två förråd och flertalet uteplatser. Den lättskötta tomten har flertalet genomtänkta och vackert planerade gröna ytor. Hög tujahäck och fjärrstyrda smidesgrindar omger fastigheten och skapar en privat känsla utan insyn. Perfekt hem för familjen som önskar ett bekvämt och mycket lättskött boende helt redo för inflytt!

Pittoreska Torshälla är ett samhälle med gamla anor endast några kilometer utanför centrala Eskilstuna. I Torshälla hittar du de flesta bekvämligheter så som flertalet livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek mm. Här finns även mysiga caféer, trevliga promenadstråk längs ån och fina grönområden. Bostaden har ett fint centralt läge med glimt av ån och mycket kort gångavstånd till det mesta som Torshälla erbjuder. Någon minut bort nås skola, F-9. Härifrån har du även bra bussförbindelser med täta avgångar till Eskilstuna centrum.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 126 kvm. taxeringsinformation

Interiör:

Hall:
Via farstukvist med klassik entrédörr utrustad med yale doormanlås nås välkomnande och rymlig hall. Ytan i entrédelen är utrustad med mörkt klinkergolv som längre in övergår till ett snyggt och mycket välvårdat parkettgolv. Hög komfort med vattenburen golvvärme som är genomgående för hela huset. Ljusa ytskikt på väggar och tak enhetliga med alla hemmets rum. Avhängningsyta med stor garderob och en sammanhängande platsbyggd sittbänk finns i anslutning till entrén.

Vardagsrum/matrum:
Hemmets härliga samvaroyta disponeras idag med stort matsalsbord samt soffgrupp. Här är ek-parkett på golv, ljusa väggar och tak samt en blommigt mönstrad tapet utmed en av rummets kortväggar. Det stora fönsterpartiet ger gott om dagsljusinsläpp. Vid behov finns här möjlighet att dela in rummet till förmån för ytterligare ett sovrum, se alternativ planlösning. Via altandörr nås fastighetens grönskande baksida med flertalet uteplatser, platsbyggd bar och murad grill. Här kan du avnjuta av eftermiddag- och kvällssolen.

Kök:
Välplanerat och mycket trivsamt kök från Mobalpa med skåpsinredning i massivt trä. Här är en påkostad maskinell utrustning i rostfritt som består av varmluftsugn, induktionshäll, stor hörnfläktkåpa, kombinerad kyl och frys. Vidare erbjuds gott om skåpsförvaring utmed tre av rummets väggar. De tilltagna bänkytorna i arbetsdelen går i mörk ton enhetlig med ovansittande skiffermönstrat kakel samt rummets mörka klinkergolv. Här finns rymligt matplats med utrymme för 6-8 personer intill fönster som blickar utöver fastighetens framsida.

Sovrum 1, 2 & 3:
Bostaden erbjuder tre stora sovrum med parkettgolv, ljusa väggar och fönster för ljusinsläpp. Samtliga rum har gott plats för möblemang efter behov och är utrustade med externa garderober som kommer att ingå.

Badrum:
I anslutning till sovrummen finns påkostat badrum med kakel och klinker i ljusgrå ton. Badrumsinredningen är mycket exklusiv och består av kommod med tålig stenskiva och underlimmad tvättho samt överhängande spegel. Wc-stol, bubbelbadkar, vägghängd skåpsförvaring och handdukstork. Snygg designad hylla i rummets hörn med smakfullt mönstrat mosaikkakel i mörkgrå ton. Badrummet har även ett centrerat, öppningsbart fönster som ger rummet rikligt med ljusinsläpp.

Tvättstuga/duschrum/bastu:
I anslutning till köket finns tvättstuga med tvättmaskin, bergvärmepump. tvättbänk samt vädringsfönster. Vidare in nås duschrum med duschplats med glasvägg, kommod med stenskiva och designhandfat, ovansittande spegel, wc-stol. Intill duschplatsen finns hemmets påkostade bastu som inrymmer hela familjen. Här erbjuds detaljer såsom smakfullt skifferkakel, spotlights i tak samt ett mörkt klinkergolv.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 126 kvm
Byggnadsår: 2009
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Bergvärme
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader: Carport.
Laddbox i anslutning till carport kommer att ingå.
Stort förråd.
Isolerad redskapsbod.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2012-08-22
Energikonsumtion: 50 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 4 195 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 2 687 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 2 054 000 kr
Värdeår: 2009
Summa inteckningar/pantbrev: 2 780 750 kr
Driftkostnad: 30976 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Vatten/avlopp: 6994 kr
 • Försäkring: 3995 kr
 • Renhållning: 2918 kr
 • Hushållsström: 17069 kr

Under "Hushållsström" ingår kostnad för uppvärmning och hushållsel.


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 633 000 kr
 • Smahusbyggnad: 2 054 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 750 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Övrigt: Fastigheten har en rektangulärt utformad tomt med växtlighet såsom rosor, buskar och en välskött tujahäck. Den tilltagna ytan möjliggör bollspel och andra aktiviteter. För dig med gröna fingrar finns goda ytor för att anlägga land och odlingar.

  Närområde

  Allmänt: Välkommen till pittoreska Torshäll, ett samhälle med gamla anor endast några kilometer utanför centrala Eskilstuna. I Torshälla hittar du de flesta bekvämligheter så som flertalet livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, bibliotek mm. Här finns även mysiga caféer, trevliga promenadstråk längs ån och fina grönområden. Bostaden har ett fint läge med gångavstånd till det mesta som Torshälla erbjuder. Härifrån har du även bra bussförbindelser med täta avgångar till Eskilstuna centrum.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Stadsplan Stadsplan Tomtindelning Stadsplan

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR