Eleonoragatan 9

Eskilstuna 895 000 kr utgångspris

Rymlig etta på attraktiva Norr!

Välkommen till denna yteffektiva etta med ljusa och fräscha materialval belägen på attraktiva Norr. Du välkomnas in i en hall med gott om utrymme för förvaring. I anslutning till hallen finns en klädkammare samt ett smakfullt, helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Vidare in i lägenheten hittar du vardagsrummet med plats för både säng, soffa och tv-möbel. Där hittar du även lägenhetens kokvrå. Från vardagsrummet tar du dig enkelt ut på balkongen där du kan njuta av solen under dagen. Hela lägenheten är totalrenoverad 2019/2020 av fackman.

Lägenheten ligger i en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. I föreningen finns även en stor tvättstuga samt en relaxavdelning med bastu. Till lägenheten hör även en matkällare och ett vindsförråd.

Centralt läge med närhet till högskola, tågstation och stadskärna. Stadsdelen Norr är ett av Eskilstunas mest expansiva områden där det byggs nya bostäder samtidigt som serviceutbudet ökar. Du har närhet till Munktellområdet där de flesta sporter kan utövas. Här finns även gott om restauranger och fina promenadstråk i Stadsparken och runt Eskilstunaån.

Till bostaden hör stort vindförråd och matkällarförråd.
I källarplan finns låst cykelrum och hobbyrum. Vidare finns bastu med relaxavdelning samt gemensam tvättstuga med flera avdelningar.
Stor och välskött innergård med grill och lekplats. Miljöhus för källsortering. Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 32 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 2 av 7

Hall
Hallen är stor och rymlig med gott om utrymme för förvaring. I anslutning till hallen ligger även en klädkammare som utökar dina förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ett grått laminatgolv.

Badrum
Rymligt, helkaklat badrum från 2019 med toalett, duschvägg i glas, kommod med förvaring samt spegel med integrerad belysning. På golvet ligger klinker med behaglig golvvärme.

Vardagsrum/sovrum
Stort vardagsrum med vita väggar och grått laminatgolv. Vardagsrummet är väl tilltaget så där finns plats för både soffa, tv-möbel och säng. Utgång till balkong sker från vardagsrummet.

Kokvrå
Vitt och fräscht kök från 2019. Köket är utrustat med ugn, häll, fläkt och kombinerad kyl/frys. Även här återfinns grått laminatgolv och vitmålade väggar.

Balkong
Lägenheten har en balkong där det finns plats för ett caféset. Balkongen ligger mot öst vilket ger dig en härlig förmiddagssol.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 32 kvm
Byggnadsår: 1958
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övrigt om byggnaden: Kök, stammar, renovering av badrum och el utbytt i början av 1990-talet.
Balkonger renoverade 2004.
Fönsterbyte utfört 2009.
Renoveringar: Kök, stammar, renovering av badrum och el utbytt i början av 1990-talet.
Balkonger renoverade 2004.
Fönsterbyte utfört 2009.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2009-10-29
Energikonsumtion: 214 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219210001-0100 i RBF Eskilstunahus 10
Pris: 895 000 kr utgångspris
Avgift: 1924 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablon.

Andel i förening: 0.23587%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.

Förening

Föreningsnamn: RBF Eskilstunahus 10
Organisationsnummer: 718000-3407
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Nättelduken 9 och 12 i Eskilstuna som omfattar 255 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Vidare finns 28 garage och 43 parkeringsplatser med separat kösystem.
Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkringstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.

Bilder

Stadsparken Kloster kyrka

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR