Tegelbruksgatan 21

Eskilstuna 1 450 000 kr utgångspris

Tvåa om hela 60kvm högt upp i huset med stor inglasad balkong!

Välkommen till en välvårdad 2:a om hela 60 kvm med högt och ostärt läge i huset. Mycket bra planlösning med fina sociala utrymmen och en stor inglasad balkong. Entré genom säkerhetsdörr in till rymlig och välkomnande hall med ljusa ytskikt. Här är vackert parkettgolv enhetligt med vardagsrum, plats för avhängning och generös förvaring med klädkammare och platsbyggda garderober. Rakt fram nås praktiskt arbetskök i modernt utförande renoverat -13 med gott om förvaring i skåp och en fin intilliggande matplats under rummets centrerade fönster. Från hallen nås även hemmets generösa vardagsrummet med vackert originalparkettgolv och utgång till den stora inglasade balkongen som erbjuder eftermiddags- och kvällssol och med sitt höga utsiktsläge en fantastisk vy över Eskilstunas centrala delar och Kronskogen. I andra delen av lägenheten finns helkaklat badrum med badkar och rymligt sovrum med ljusa ytskikt. Bostaden har genomgående fina ytskikt.

Välskött HSB-förening med god ekonomi, där VA, värme, trappstäd, basutbud av TV-kanaler och bredband ingår i avgiften.
Här har man närhet till både pulsen i centrum och lugnet med Vilsta friluftsområde på bekvämt gångavstånd. I Vilsta finns belyst eljusspår om 10 km, skid- och pulkabacke samt fina promenadstråk längst med ån. Åt andra hållet når man pittoreska Gamla stan med små butiker, frisörer, caféer och restauranger. Matvarubutik och busshållplats finns i direkt anslutning till bostaden. Närhet till tågstation, högskolan och centrum med shopping och nöjesliv.

Välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 9 [floor] => 9 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 60 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 9 av 9

Hall
Via säkerhetsdörr nås rymlig och välkomnande hall. Här finns vägghängd avhängningsyta direkt i anslutning till entrén. Vidare finns även möjlighet till förvaring av kläder med platsbyggda garderober. Vackert parkettgolv enhetligt med vardagsrummet och ljusa ytskikt på väggar och tak ger ett behagligt intryck i rummet.

Klädkammare
Via hallen nås en rymlig klädkammare som erbjuder möjlighet till eget val av nyttjande. För den som vill ha en egen walk-in-closet är detta den perfekta ytan. Som alternativ skulle utrymmet med lätthet kunna förvandlas till ett kontor/arbetsrum.

Vardagsrum
Rummet präglas av det härliga ljus som släpps in från nästintill en hel vägg bestående av fönster samt dörr till balkong. Vacker bevarat originalparkett tillsammans med ljusa väggar och en smakfull mörk fondvägg skapar en luxuriös känsla. Här finns möjlighet till möblering efter eget tycke och smak.

Balkong
Från vardagsrummet nås en fantastisk balkong med synnerligen stor yta. Här finns möjligheter till såväl middagsbjudningar för större sällskap som plats att nära ett intresse för växter för den som önskar odla grönsaker och blommor när våren kommer. Balkongen har ett av Eskilstunas högsta utsiktslägen och erbjuder en enastående vy över Kronskogens grönområden, centrumkärnan och västra Eskilstunas takåsar. Här kan du avnjuta solen eftermiddagar såväl som kvällar. En plats att trivas på!

Kök
Smakfullt renoverat kök -13 i behaglig ljus ton. Liksom bostadens övriga rum möter vita väggar en ljus köksinredning. Vitt kakel harmoniserar med de vita skåpluckorna som smakfullt bryts av med den mörka bänkskivan. Vidare finns här ett mycket tåligt klinkergolv i mörk ton som skapar en praktisk och slitstark golvyta. Rummets stora fönster släpper in ljus och ger en härlig utsikt från matplatsen mot centrumkärnan. Köket är fullutrustat med moderna vitvaror av hög kvalitet.

Sovrum
Med ett avskilt läge i bostaden ligger sovrummet som nås från hallen. Rummet är smart planerat och inrymmer dubbelsäng och sängbord såväl som extern förvaringsmöbel, skrivbord eller garderober. Rummet har ljusa ytskikt som sammantaget med det stora fönstret skapar en trivsam miljö för den boende.

Badrum
I bostaden erbjuds ett väl tilltaget badrum som har ljust kakel på vägg och mörkt klinkerbelagt golv. Här finns handfat med överhängande spegelskåp, wc-stol, badkar samt vädringsfönster.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 60 kvm
Byggnadsår: 1959
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader:
Stort vindsförråd och matkällarförråd tillhör bostaden.
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem, ett basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Föreningen har ett gruppavtal gällande bredband/fiber via Telenor, internet ingår i månadsavgiften.
Gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd finns i källarplan.
Soprum med sortering finns på gården.
Motionsrum tillgängligt för föreningens medlemmar utan kostnad.
Bastu och relax finns i föreningen och kan hyras för 40kr/mån.
Stor, inglasad balkong om ca 9 m² med solskyddsgardiner och textilmatta på golv.

Renoveringar
1983 Fasadrenovering
1991 Fönsterbyte
1999 Relining av avlopp, byte av kallvattenrör
2001 Bredbandsinstallation
2003 Takrenovering
2004 Renovering av tvättstugor
2006 Två nya källsorteringshus
2009 Nya låssystem
2010 Ventilation
2011 Installation av säkerhetsdörrar
2012 Nya balkonger
2013 Tvättutrustning
2015 Utrustning i motionsrum
2016 Nya hissar
2019 Stamspolning
2019 Ny ytterbelysning

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-09-14

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 2214-1-69-5 i HSB Brf Förvaltaren i Eskilstuna
Pris: 1 450 000 kr utgångspris
Avgift: 3764 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Driftkostnad enligt schablon. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg, bredband och basutbud av TV-kanaler.

Andel i förening: 0.78585%

Uteplats

Stor, inglasad balkong om ca 9 m² med solskyddsgardiner och textilmatta på golv.

Närområde

Allmänt: Bra läge med kort gångavstånd till centrum och hela dess utbud. Matvarubutik och busshållplats finns intill bostaden.
Parkering: Föreningen förfogar över 44 garageplatser (350 kr/mån) samt 50 bilparkeringsplatser (150 kr/mån).
Kösystem tillämpas föreningens bilparkeringsplatser och garage.
Parkering är även möjlig med månadsbiljett B1 utmed omkringliggande gator (400 kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Förvaltaren i Eskilstuna
Organisationsnummer: 718000-2565
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen består av 106 st lägenheter och 28 st lokaler. Förvaltning ombesörjs av HSB Södermanland.
Antal lägenheter: 106
Antal lokaler: 28
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR