Noachsgatan 14A

Eskilstuna 995 000 kr utgångspris

Välplanerad lägenhet i populär förening med låga avgifter!

Välkommen till ditt nya hem! Här bor du i en optimalt planerad bostad där inget saknas. Lägenheten har en rymlig hall med plats för avhängig och skor, platsbyggd garderob samt ingång till stor klädkammare som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Vidare in nås stort rum med breda fönsterpartier och utgång till balkong med högt utsiktsläge. Här finns även en sovalkov som inrymmer modellen större säng samt platsbyggd förvaring ovan. Välbevarat kök med ljusa luckor, bra förvaring i över och underskåp samt en tålig bänkskiva i rostfritt ger bra möjligheter att laga mat. Intill finns den perfekta platsen för umgänge med rymlig matplats som inrymmer bord stolar. Hemmet erbjuder även ett stambytt och helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin.
Möjlighet finns att bygga om lägenheten till en minitvåa, se alternativ planlösning i bildslingan.

Här bor du i en mycket välskött förening med låga månadsavgifter där Januari de senaste åren varit avgiftsfri! Bekvämt boende i fastighet med hissar, rymliga entréer och parkerings- och garageplatser intill fastigheten. De flesta stora renoveringar såsom stammar, tak och fönster är utförda. Vidare har man installerat solpaneler bidrar till miljöinriktad elförsörjning i fastigheten! Bredband erbjuds via Telia. Grön innergård med fler gemensamma uteplatser och lekplats. Bra tvättmöjligheter med tvättrum och torkrum i entréplanet.

Fastigheten är belägen med ett mycket attraktivt och lugnt läge med närhet till grönområden i Stadsparken såväl som Slottsbacken. I närheten ligger även Balsta Musikslott där det ordnas olika musikevenemang med möjlighet att spela med likasinnade. I området finns stora ytor för fotboll och annan idrott. På vintrar anläggs skidspår så fort snön kommer. Nyligen anlagda Balsta Våtmarkspark för fågelintresserade med fina promenadstråk via kurviga grusvägar och broar över fågelbadet. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior, busshållplats och lekplatser. Skola och förskola något kvarter bort. En fin promenad eller cykeltur över ån leder till centrum.

Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 41 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 4 av 7

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 41 kvm
Byggnadsår: 1960
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader: Renoveringar och förbättringar utförda av föreningen:

Stambyten av kök och badrum 2004/2005.
Avtal med ComHem 2004.
Takomläggning 2006.
Balkongrenovering 2007.
Cykelförråd 2007.
Fönsterbyte 2008.
Sopsorteringshus 2008.
Bredband Telia (fiber) 2009.
Asfaltering 2010.
Renovering av lokal mm 2011
Energibesparingsarbeten 2011
Renovering av skärmtak balkonger 2012
Målning av husgrund 2012
Solcellsanläggning 2014


Till lägenheten hör ett stort källarförråd och ett matförråd.
Tvättstuga och cykelförråd finns i trapphuset.
TV via till kabelnät, basutbud ingår i månadsavgiften.
Fiber-LAN bredband via Telia.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-09-25

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 327400010096004 i Brf Nåldynan 1 & 2 i Eskilstuna
Pris: 995 000 kr utgångspris
Avgift: 2121 kr/mån
Driftkostnad: 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 0.38307%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Vidare kan Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden besökas samt så byggs även en multiarena i området. Gångavstånd till centrumkärnan, nya högskolan och tågstationen. Kort bilväg till motorväg med bra förbindelser till Stockholm och Västerås.
Parkering: Föreningen förfogar över 29 garage (425kr/mån) och 82 bilparkeringsplatser (200kr/mån) med separat kösystem. Parkering är även möjlig på omkringliggande gator med områdesbiljet B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Nåldynan 1 & 2 i Eskilstuna
Organisationsnummer: 718000-0577
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheterna Nåldynan 6 och 7 belägna på Noachsgatan 14 A-B, Gränsgatan 3 och Östra Storgatan 2 A-B i Eskilstuna. Totalt finns 195 bostäder om 11 878 kvm samt 5 lokaler om 404 kvm i föreningen. Lägenheterna är fördelade på 70 st lgh om 1 rok, 65 st lgh om 2 rok, 48 st lgh om 3 rok och 12 st lgh om 4 rok.
Föreningen har en låg belåningsgrad.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Södermanland.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Planritning Alternativ planlösning

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR