Georg Nyströmsgatan 23E

Eskilstuna 2 150 000 kr utgångspris

Välskött radhus beläget i lugnt område!

Trevligt radhus i mycket gott skick beläget i lugnt och barnvänligt område med närhet till allt du kan tänkas behöva! Den trivsamma bostaden erbjuder ett stilrent och modernt utrustat kök och ett generöst vardagsrum där utrymme finns för både matplats och soffhörna. Vidare erbjuder bostaden ett stambytt och helkakalt badrum, tre sovrum, tvättstuga, gästtoalett samt klädkammare. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens rymliga inglasade altan, baksidan består även av ett välskött trädgårdsland omgärdat av hög häck som ger insynsskydd. På bostadens framsida finns ytterligare uteplats. Garage och förråd ingår i avgiften.

I charmiga Torshälla hittar du denna bostad med förskolor, skola, mataffär, vårdcentral och annan närservice på kort avstånd. I närområdet finns även fina grönområden och tillgång till flertalet lekplatser.

Välkommen till en bostad att trivas i!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 1 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 95.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 1

Entréplan

Hall:
Välkommen in i en trevlig hall med ljusa ytskikt på väggar och spotlightsbelysning i tak. Direkt in i hallen finns tåligt klinkerbelagt golv i mörk ton som sedan övergår till ett smakfullt golv enhetligt med kök och innerhall. Vidare in nås även en klädkammare under trapp samt garderob med skjutdörrar. I hallen finns också dekorfondvägg i sten med smakfull belysning.

Kök:
Köket präglas av smakfulla val. Lyxigt mosaik kakel i mörkare toner gör sig bra mot den möka bänkskivan i kökets arbetsdel. Här finns en ljus skåpsinredning och en smakfull belysning under kökets överslåp. Matplatsen som är trevligt belägen framför rummets fönster rymmer ett matbord med plats för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av hel kyl, varmluftsugn, mikro, fläkt, diskmaskin, häll samt frys placerad i intilliggande utrymme. Vitvaror i köket är i rostfritt utförande. Rummet är nymålat i vitt samt finns här spotlightsbelysning i tak.

Tvättstuga/skafferi: Tvättstuga med modern tvättmaskin samt bra yta för förvaring. Vadare finns här bostadens frys med heldörr. Ljusa ytskikt på väggar och tålig våtrumsmatta på golv.

Vardagsrum:
Bostadens vardagsrum är rymligt med plats för en större soffa med bord samt mediamöbel. Rummet är ljust med vita väggar och en stilren fondvägg med blommigt mönster, fönsterpartiet ger ett härligt ljusinsläpp. Samtliga ytskikt är nyrenoverade. Från vardagsrummet finns utgång till altan och trädgård.

Altan/trädgård
En stor, inglasad altan med infravärme ger utrymme för större sällskap och social samvaro oavsett väder. Här finns möjlighet till möblering efter smak och behov. Vitmålad panel samt skön textilmatta på golv. Altanen har ett ostört läge med utsikt mot den gröna trädgårdstäppan. Trädgården består av gräsmatta samt av en hög häck som skapar en insynsfri och bekväm uteplats.

Gästtoalett
En praktisk gästtoalett finns i bostaden. Nymålade väggar och plastmatta på golv. Gästtoaletten är utrustad med WC, kommod med skåp samt spegel. Här finns även vädringsfönster.

Övre våningsplan

Sovrum 1:
Bostadens alla 3 sovrum är belägna på övervåningen. Sovrum 1 rymmer dubbelsäng samt yta för förvaring. I rummet möter ljusa väggar ett mörkare golv enhetligt för hela övre våningsplanet. Smakfullt mönstrad fondtapet finns utmed en av rummets långsidor. Här finns gott om ljusinsläpp från rummets fönster.

Sovrum 2:
Även i sovrum 2 finns plats för dubbelsäng, idag är rummet möblerat med två enkelsängar. Grå väggar, en smakfullt mönstrad fondtapet skapar en fin atmosfär tillsammans mot rummets mörka golv. Gott om ljusinsläpp från rummets stora fönster.

Sovrum 3:
Det tredje sovrummet rymmer, liksom de två andra, plats för stor säng. Rummets har ljusa ytskikt på vägg och ett mörkare golv. Även här finns fönster som ger ljusinsläpp i rummet.

Klädkammare:
Stor separat klädkammare i anslutning till sovrummen med gott om plats för förvaring.

Badrum:
Bostadens badrum är stambytt och erbjuder ljust kaklade väggar och blått klinkerbelagt golv. Här är utrustat med inredning såsom duschhörna med glasväggar, wc-stol, handfat nedfällt i kommod, två vägghängda badrumsskåp, handdukstork samt stort vädringsfönster.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 95.5 kvm
Byggnadsår: 1965
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Gemensam tvättstuga.
TV anslutning via kabelnät.
Bredband via stadsnätet.
Garageplats och stort förråd tillhör bostaden.
Föreningen har två gemensamma städdagar om året. De medlemmar som väljer att delta erhåller 300kr per tillfälle.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2012-02-25
Energikonsumtion: 185 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219251002-0037 i RBF Torshällahus 1
Pris: 2 150 000 kr utgångspris
Avgift: 5379 kr/mån
Driftkostnad: 5500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 4500 kr

Andel i förening: 1.5261%

Närområde

Allmänt: Varmt välkommen till Torshälla! Här finner du ett pittoreskt samhälle med gamla anor, beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar.
I bostadens närhet finns ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker förskolor och grundskolor inom gångavstånd från bostaden. Närområdet är mycket barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå. Bra bussförbindelser med täta avgångar mot Eskilstuna. I Torshälla finns en rad återkommande händelser under året som bland annat Torshälla marknad med traditionella hantverk i unik gammeldags miljö.

Förening

Föreningsnamn: RBF Torshällahus 1
Organisationsnummer: 718000-3357
Gatuadress: Georg Nyströmsgatan 23E
Postnummer: 64430
Ort: Torshälla
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR