Noachsgatan 11

Eskilstuna 1 725 000 kr utgångspris

Välskött lägenhet med låg avgift och populärt läge på Norr!

Tillfälle att förvärva lägenhet med genomgående fina ytskikt och ett mycket eftertraktat läge på Norr. Bostaden har en modern inredning med ljust kök fullutrustat med vitvaror i rostfritt, helkaklat badrum med massagedusch och inglasad balkong i anslutning till vardagsrum. Här erbjuds ett boende helt redo för inflytt med fina ytskikt på väggar, snyggt parkettgolv och gott om förvaringsmöjligheter med garderober.

Här bor du i en mycket välskött förening med låga månadsavgifter. Bekvämt boende i fastighet med hissar, rymliga entréer och bra gemensamma utrymmen. De flesta stora renoveringar såsom stammar, installation av säkerhetsdörrar och fönster, tilläggsisolering av fasad är utförda. Grön innergård med gemensam uteplats och lekplats. Bra tvättmöjligheter med tvättrum och torkrum i entréplanet.

Fastigheten är belägen med ett mycket attraktivt och lugnt läge med närhet till grönområden i Stadsparken såväl som Slottsbacken. I närheten ligger även Balsta Musikslott där det ordnas olika musikevenemang med möjlighet att spela med likasinnade. I området finns stora ytor för fotboll och annan idrott. På vintrar anläggs skidspår så fort snön kommer. Nyligen anlagda Balsta Våtmarkspark för fågelintresserade med fina promenadstråk via kurviga grusvägar och broar över fågelbadet. I omgivningen finns flera mataffärer, konditori, pizzerior, busshållplats och lekplatser. Skola och förskola något kvarter bort. En fin promenad eller cykeltur över ån leder till centrum.

Välkommen att anmäla ert intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 10 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja [readable_floor] => 2 av 10 ) 1

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 68.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 10

Hall
Via säkerhetsdörr nås välkomnande och rymlig hall med utrymme för avhängning och generös förvaring med externa garderober. Här är smakfullt målad fondvägg i "Ocean" blå ton som möter ett fint parkettgolv.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, mediamöbel och annat möblemang. Smakfull vit fondvägg i tegelimitation sammanbinder med rummets ljusa ytskikt på väggar och tak. Fint enhetligt parkett på golv. Här finns breda fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp och sammantaget skapar en härlig atmosfär i rummet.

Balkong
Via vardagsrummet nås bostadens fina balkong med fin utsikt över närområdet. Balkongen är inglasad och har en ny trall på golv och kan med fördel nyttjas under senare hösten såväl som tidig vår. På balkongen finns plats för bord och stolar eller loungemöbler. Hör erbjuds morgon- och förmiddagssol. För de riktigt varma sommardagarna finns gardinstänger installerade i tak som kommer att ingå.

Kök
Smakfullt kök med vita skåpsluckor, mörk bänkskiva, och mosaikkakel i kökets arbetsdel. Den maskinella utrustningen är rostfri och består av induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, fläkt, hel kyl och frys samt diskmaskin. Ett snyggt parkettgolv och ljusa väggar och tak. Rymlig matplats i anslutning till stort fönster som blickar över intilliggande grönområde.

Sovrum 1 / Kontor
Via köket nås sovrum med parkettgolv och ljusa ytskikt väggar och tak. Här finns plats för säng och sängbord såväl som skrivbord. Goda förvaringsmöjligheter med garderober som kommer att ingå. Stort fönster ger rummet gott om ljusinsläpp. Rummet kan även nyttjas som kontor vid behov.

Sovrum 2
Via vardagsrummet nås hemmets stora sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns gott om förvaring för kläder och annat med hel garderobsvägg. En smakfullt målad fondvägg i jordnära ton skapar en sammanhängande känsla med rummets fina parkettgolv.

Badrum
Modern, helkaklat våtrum utrustat med ljust kakel på väggar och mörkt klinkerbelagt golv. Två fondrader i mörk ton bryter av de vita väggarna i badrummet. Här är högsta komfort med massagetakdusch, infällbara glasväggar, kommod med handfat och överhängande badrumsspegel med spotlightsbelysining, handdukstork, wc-stol samt plats för egen tvättmaskin eller ytterligare badrumsförvaring.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 68.5 kvm
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till bostaden hör rymligt vindförråd.
I källarplan finns låst cykelrum och gemensam tvättstuga.
Välskött innergård med bänkar och blommannordningar.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

RENOVERINGAR:

Stambyte 2005
Värme och ventilationssystem 2007
Belysning, målningsarbeten och energideklaration 2008
Sopsorteringssystem och porttelefoner 2010
Gårdsarbeten och målning av sockel 2011
Fönsterbyte 2012
Fasadrenovering och nya motorvärmaruttag 2013
Nya tvättmaskiner 2014
Installation av laddstolpar för el-bilar 2022

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2019-04-03
Energikonsumtion 112 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 502-009 i Nattugglan 14
Pris 1 725 000 kr utgångspris
Avgift 3099 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA, kabel-TV, trappstäd
Driftkostnad 4500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablon.

Andel i förening 1.695%

Närområde

Allmänt Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt så byggs även multiarena i området.
Parkering Separat kösystem till föreningens p-platser, 175kr/mån.
Parkering utmed omkringliggande gator med B1 områdesbiljett, 400kr/mån.

Förening

Föreningsnamn Nattugglan 14
Organisationsnummer 718000-0486
Allmänt om föreningen Föreningen består av fastigheten Nattuglan 14 och omfattar 68 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Redovisarna har hand om föreningens administrativa förvaltning. Fastigheten är fullvärdes-försäkrad i Trygg-Hansa.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej

Video

Film

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR