Källgatan 8

Eskilstuna 725 000 kr utgångspris

Välplanerad etta med stor balkong och låg avgift. Perfekt läge vid Tunavallen!

Välkommen till en yteffektiv etta belägen med kort avstånd från tåg, högskola och centrum! Här bor du med väl tilltagen balkong, stort vardagsrum som inrymmer soffa, mediemöbel. säng och matbord, arbetskök, kaklat badrum och rymlig klädkammare. Bostaden har genomgående fina ljusa och välskötta ytskikt på golv, väggar och tak. En påkostad inredning i klädkammare samt entré med säkerhetsdörr. Lugnt läge vid Tunavallen i stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Perfekt förstalägenhet eller övernattningsbostad!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 36 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 1 av 7

Vardagsrum / Balkong
Stort rum med snyggt mönstrat golv, ljusa väggar och tak. Här finns plats för soffgrupp såväl som säng och matbord. Generöst ljusinsläpp från breda fönsterpartier och snygg spotlightsbelysning ovan rummets fönster. Här är utgång till rejäl balkong med förmiddagssol.

Kokvrå
Via rummet nås ingång till kokvrå utrustad med kombinerad kyl/frys, spis, kaklad arbetsdel och tålig rostfri arbetsbänk. Fönster för ljusinsläpp och vädring med utrymme för klaffbord intill. Här är nymålade skåpsluckor, tålig bänkskiva i rostfritt samt bra med förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt med öppna hyllplan.

Badrum
Stambytt och kaklat badrum med våtrumsmatta på golv. Här finns handfat, överhängande badrumsskåp, toalett och duschplats med takdusch och ny blandare. Våtrummet erbjuder även plats för egen tvättmaskin eller ytterligare förvaringsmöbel.

Hall
Hemmet erbjuder en rymlig hall med bra avhängningsmöjlighet i anslutning till entrédörr (säkerhetsdörr) och förvaring i rymlig klädkammare med praktiskt hyllsystem. Hallen har ett smakfullt grått klickgolv och ljusa ytskikt på väggar.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 36 kvm
Byggnadsår: 1960
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via ComHem.
Stort vindsförråd och matkällarförråd tillhör bostaden.
Gemensam tvättstuga.
Motionsrum.
Hobbyrum.
Låst cykel- och barnvagnsrum i källarplan.
Källsorteringshus på gården.
Samlingslokal för föreningens medlemmar.

Utförda renoveringar:

Stambyte 1993.
3-glas fönster 1995.
Fasad renovering 1995.
Balkongrenovering 1995.
Säkerhetsdörrar 2005.
Takarbeten 2008.
Ny garageport 2014.
Anläggning av gemensam uteplats 2014.
Hissrenovering 2015.
Nya dörrar till tvättstuga och torkrum 2015.
Sensorstyrda armaturer 2016.
Utvändig putslagn garage socklar 2017
Byte ståldörrar 2017
Fiberanslutning 2018

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2018-10-11
Energikonsumtion: 164 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 114-101 i Brf Flintan 12
Pris: 725 000 kr utgångspris
Avgift: 2111 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.6842%

Uteplats

Stor balkong med förmiddagssol. Möjlighet finns att glasa in balkongen.

Närområde

Allmänt: För den som pendlar med tåg har denna bostad det perfekta läget. Under tio minuter till fots nås Eskilstunas resecentrum, här erbjuds mycket tillgänglig kommunikation med både buss och tåg. Eskilstunas citykärna ligger även den inom promenadavstånd under kvarten. Här finns restauranger, fik, nattliv, shopping, högskola, bibliotek och mycket mer. Även flertalet livsmedelsaffärer finns i bostadens närhet. För den som gillar fotboll erbjuds förstklassiga matcher på Tunavallens fotbollsarena tvärsöver gatan. För den som vill ta en löprunda eller en promenad i det gröna finns här både skog, promenadstråk och elljusspår i den närliggande Kronskogen.
Parkering: Föreningen förfogar över 7 bilparkeringsplatser (125kr/mån) och 12 garageplatser (350kr/mån). Möjlighet till bilspolining finns i föreningens garage.
Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser.

Möjlighet att parkera med månadsbiljett i området samt den stora parkeringen intill järnvägen.

Förening

Föreningsnamn: Brf Flintan 12
Organisationsnummer: 718000-0403
Allmänt om föreningen: Föreningen består av fastigheten Flintan 12 belägen på Källgatan 6 och 8. Dess byggnad uppfördes 1960 och innefattar 41 lägenheter upplåtna med bostadsrätt med en total bostadsarea om 2237kvm. Föreningen har genomfört de flesta stora renoveringar såsom stambyte, installation av 3-glas fönster, fasadrenovering, byte till säkerhetsdörrar och hissrenovering. Fastigheten är försäkrad hos Trygg-Hansa och den administrativa förvaltningen skötts av Redovisarna i Eskilstuna AB.
Föreningen har en låg belåningsgrad och en stabil ekonomi.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR