Thermaeniusgatan 31D

Eskilstuna 1 875 000 kr utgångspris

Totalrenoverad gavel 3:a med låg avgift och lugnt läge!

Nu har du möjlighet att förvärva denna trevliga gavellägenhet i genomgående gott skick. Bostadens ytskikt är nyrenoverade -20 och hemmet inrymmer 2 rymliga sovrum, helkaklat badrum renoverat av fackman, vardagsrum, nytt kök och en rymlig matplats. Stor klädkammare och gott om garderober erbjuder bra förvaringsmöjligheter i bostaden. Här bor du bekvämt högst upp på hörnet med stor balkong som ger dig möjlighet att avnjuta morgonkaffet i solen!

Bostaden har ett av de bästa lägena i området och många bekvämligheter inom kort promenadavstånd. I direkta närområdet finns livsmedelsaffär, vårdcentral, förskola och grundskola. Från bostaden har du nära till busshållsplats med goda förbindelser till centrum. Flytta in i ett bekymmersfritt boende i en välskött förening med mycket låga avgifter där GARAGEPLATS, FÖRRÅD, KABEL-TV, BOSTADSRÄTTSTILLÄGGSFÖRSÄKRING OCH EL INGÅR I AVGIFTEN. Bredband via fiber!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 78 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 2

Välkommen till Thermaeniusgatan 31D!

Hall: När du stiger in i bostadens hall finner du bra avhängningsyta och plats för skohylla. Hallen har nya ljusa tapeter på väggar och fina parkettgolv. Härifrån når du bostadens badrum till vänster och matsalsdel till höger.

Badrum: Bostaden erbjuder ett helkaklat och ljust badrum renoverat av fackman -20. Här har du tillgång till din egen tvättmaskin med ovansittande väggskåp för förvaring. Badrummet har ny fin inredning såsom kommod med handfat, spegelskåp med ledbelysning, badrumsskåp, wc, handdukstork och vädringsfönster. På golvet ligger en klinker i grå ton och väggarna är ljust kaklade.

Klädkammare: I denna bostad blir inte förvaringen ett problem! I den rymliga klädkammaren hittar du smarta lösningar för förvaring och upphängning av kläder.

Kök: Det ljusa, trivsamma köket har vita luckor i profil med vitrindel. En smakfull bänkskiva i ek samt diskdel med tålig rostfri yta. Ljust kaklet på väggen och smakfull belysning i kökets arbetsdel samt ett tåligt klinkerbelagt golv i grå ton. Praktisk och generös förvaring erbjuds med både över- och underskåp. Köket är utrustat med ny modern maskinell utrustning såsom varmluftsugn, häll, fläkt, diskmaskin och hel kyl och frys. Intill arbetsköket finns en öppen matplats där utrymme finns för att inrymma matbord för 6 personer såväl som ytterligare möblemang. Matsalsdelen har nya ljusa tapeter på väggar och ett snyggt parkettgolv.

Vardagsrum: Det rymliga vardagsrummet erbjuder en luftig känsla och stora fönsterpartier skänker ljus till rummet. Här finns gott om plats för soffgrupp, mediamöbel och övrigt möblemang. På golvet ligger ett nylagat parkettgolv och väggarna är tapetserade i ljus ton. Från vardagsrummet finns ingång till bostadens stora sovrum.

Sovrum 1: Bostadens större sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Här finns gott om förvaring i platsbyggda garderober och ett väl tilltaget fönster ger ljus till rummet. Utrymmet har fina ytskikt i form av randigt mönstrad tapet på väggar och ljust parkettgolv.

Sovrum 2: Bostaden erbjuder ytterligare ett sovrum med gott om plats att möblera med säng, skrivbord och byrå. Förvaring finns i externa garderober samt över- och underskåp i anslutning till kontorsdelen som kommer att ingå. Rummet har nya ytskikt i form av randigt mönstrad tapet på väggar och ett fint ljust parkettgolv.

Balkong: Vill du med lätthet kunna spendera din tid utomhus under sommarhalvåret? Då är detta en bostad för dig. Här erbjuds en stor balkong som ger dig möjlighet att njuta i solen av morgonkaffet. En plats att trivas på!

Bostadens samtliga ytskikt är renoverade. Arbeten i våtrum och kök är utförda av fackman. All el i lägenheten är nydragen samt så är el-centralen utbytt.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 78 kvm
Byggnadsår: 1968
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Garageplats i länga tillhör bostaden. Förvaringsutrymme finns här även för bildäck och andra inventarier i anslutning till bilplatsen.
Vidare tillhör ett förråd lägenheten.
Ett stenkast från bostaden finns föreningens gemensamma tvättstuga.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2019-02-12

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 00080 i Brf Mörbylund
Pris: 1 875 000 kr utgångspris
Avgift: 3908 kr/mån
Driftkostnad: 3700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Inre reparationsfond: 7799 kr
Andel i förening: 0.945%

Uteplats

Parkering: Garageplats i länga tillhör bostaden och ingår i avgiften.

Närområde

Allmänt: Varmt välkommen till Torshälla! Här finner du ett pittoreskt samhälle med gamla anor, beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar.
I bostadens närhet finns ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker förskolor och grundskolor inom gångavstånd från bostaden. Närområdet är mycket barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå. Bra bussförbindelser med täta avgångar mot Eskilstuna. I Torshälla finns en rad återkommande händelser under året som bland annat Torshälla marknad med traditionella hantverk i unik gammeldags miljö.

Förening

Föreningsnamn: Brf Mörbylund
Organisationsnummer: 718000-4405
Allmänt om föreningen: Föreningen består av fastigheten Knipan i Torshälla. Fastigheten omfattar 112 bostadsrätter varav 56 st är 2 rok och 56 st är 3 rok. Samtliga bostäder i föreningen har egna garageplatser i separat länga.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR