Bredängsgatan 43E

Eskilstuna 2 500 000 kr utgångspris

Fint radhus i omtyckt område!

Välkommen till ett välplanerat och trivsamt boende med attraktivt läge i Valhalla.
Bostaden har genomgående fräscha ytskikt och fina sociala ytor på entréplan med ett stort kök, rymligt vardagsrum och ett härligt inglasat uterum. Övervåning med 3 bra sovrum och ett stort badrum. Låg månadsavgift och p-plats med el-stolpe finns!

Välkomnande entré via en stenlagd uteplats på framsidan. Fina golv genomgående i hela bostaden samt ljusa färgval på väggarna. Praktisk hall med avhängningsytor och en intilliggande gästtoalett. Här erbjuds ett toppmodernt kök med utmärkta arbetsytor och matplats intill ett fönster. På nedre plan hittas även ett rymligt vardagsrum som lämnar stor valfrihet när det gäller möblemang. Utgång från vardagsrummet till det inglasade uterummet och vidare ut till bostadens egna trädgårdstäppa med lättskött gräsmatta och plats för egna odlingar.
På övre plan finns tre sovrum i bra storlek varav ett med utgång till balkong. Bra förvaring i rymlig klädkammare. Här finns även bostadens stora badrum med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden är belägen i stabil förening i ett mycket barnvänligt och lugnt område med lekplats på den bilfria innergården samt fotbollsplan och stora lekytor alldeles intill. Kort avstånd till centrum och på promenadavstånd finns förskola, skola och flertalet matvarubutiker. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 102 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 2

Hall: Hall med hatthylla och plats för skoställ. Från hallen nås bostadens gästtoalett. Enhetligt laminatgolv med köket och tapetserade väggar.

Gästtoalett: Plastmatta i klinkerimitation och tapet. Utrustad med wc, handfat med kommod och badrumsspegel.

Kök/Matrum: Modernt stilfullt kök med vita släta mjukstängande luckor kombinerat med en slitstark laminatskiva och stänkskydd som följer samma stil. Här finns gott om arbetsytor och förvaring längst båda sidor samt smakfull dimbar arbetsbelysning under överskåpen. Köket är utrustat med moderna vitvaror såsom kyl/frys, inbyggnadsugn och mikro, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Matplats för 4 personer i anslutning till centralt placerat fönster.

Vardagsrum: Vardagsrummet är rymligt med ett flertal stora fönster längst med rummets ena vägg som släpper in gott om ljus. Den väl tilltagna ytan ger flera olika möjligheter avseende möblering. Här finns plats för både soffor, fåtöljer, bokhyllor, matplats etc. Vardagsrummet har ett snyggt parkettgolv och väggarna är tapetserade. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade uterum.

Uterum: Via vardagsrummet finns altandörr som leder väg ut till bostadens takade och inglasade uterum. Här erbjuds bra möblerbara ytor och praktiskt förråd med plats för trädgårdsredskap och annat. Via altanen nås även bostadens trevliga trädgårdstäppa med lättskött gräsmatta och plats för egna odlingar.

Övervåning
Hemmets övervåning nås genom trappa från hallen. Under trappan finns smart och praktisk förvaringsmöjlighet.

Badrum: Bostaden har ett stort ljust badrum. Badrummet har modern våtrumsmatta och smakfull badrumstapet. Utrustat med wc, handfat i kommod, spegelskåp, dusch bakom vikväggar i glas, tvättmaskin och torktumlaren med ovanliggande arbetsyta. Bra förvaring i ett vägghäng skåp.

Sovrum 1: Stort sovrum med utrymme för dubbelsäng och övrigt möblemang. Förvaring i fristående garderobsmöbel. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är tapetserade. Här finns förutom fönster även altandörr med utgång till balkong.

Balkong: Väl tilltagen balkong med plats för möblemang. Privat känsla med utsikt över trädgårdstäppan.

Sovrum 2: Bostadens andra sovrum har praktisk förvaring i platsbyggd garderob. Generöst fönster släpper in ljus till rummet, på golvet ligger laminatgolv och väggarna är tapetserade. Här finns utrymme att möblera med säng och övrigt möblemang.

Sovrum 3: Används idag som tv-rum. Sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Praktisk förvaring i platsbyggd garderob med skjutbara spegeldörrar.

Klädkammare: Mellan bostadens sovrum finns stor och rymlig klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Typ av byggnad: Radhus
Boarea: 102 kvm
Byggnadsår: 1964-1967
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: I anslutning till altan och entrédörren finns förråd för utemöbler och trädgårdsredskap.
Parkeringsplatser med och utan el förfogas av föreningens medlemmar med separat kösystem.
Smidig gatuparkering finns i området.
Gemensam tvättstuga finns i föreningen.
Gemensam relax med nybyggd bastu.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2018-11-26

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 42 i Brf Nordpilen
Pris: 2 500 000 kr utgångspris
Avgift: 4838 kr/mån
Driftkostnad: 5920 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1920 kr
  • Hushållsström: 4000 kr

Månadsavgiften inkluderar värme, V/A, Kabel-TV, sophantering, bostadsrättstillägg.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.92308%

Uteplats

Lättskött trädgårdstäppa och stor inglasad altan med eftermiddags- och kvällssol mot föreningens intilliggande allmänning.
Stenlagt uteplats på bostadens framsida med förmiddagssol.
Utgång från bostadens stora sovrum till balkong med eftermiddagssol.

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen i Valhallas attraktiva radhus och villakvarter. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Närområdet präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden likaså den nya multiarenan. Med gångavstånd nås även Willys välsorterade livsmedelsbutik, centralstationen såväl som centrumkärnan. Vidare finns Slagsta med fler förskolor och populär grundskola med kort cykelavstånd från området.

Förening

Föreningsnamn: Brf Nordpilen
Organisationsnummer: 718000-1187
Allmänt om föreningen: Brf Nordpilen
Föreningen är en äkta bostadsrättsföreningen.
Föreningen är fullvärdesförsäkrad. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.
Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 5 231 m2, varav 5 231 m2 utgör lägenhetsyta.
Föreningen upplåter 52 lägenheter med bostadsrätt.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR