Västra vägen 4

Eskilstuna 2 395 000 kr utgångspris

Stor 1,5-plansvilla i omtyckta Ärla!

Varmt välkommen till denna familjevilla på lugn återvändsgata. Bostaden erbjuder stora sällskapsytor på entréplanet där kök och vardagsrum är väl tilltagna. Här finns även stort sovrum och ytterligare hela 4 sovrum på det övre planet. Huset har två badrum och tvättstuga. Nytt tak -19, nya 3-glas fönster -17 samt spabad. Fiber finns! Huset är besiktigat! OBS! Tillträde ca mars/april!! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 6 varav 4-5 sovrum
Boarea: 148 kvm. taxeringsinformation

Interiör
Hall
Välkommen in i denna tillgängliga hall med praktiskt klinkergolv samt ljust målade väggar. Här ryms hatthylla, skoställ och övrigt möblemang. Praktisk klädkammare för ytterkläder och skor. Hallen har befintlig förvaring i garderob. Mellan hall och vardagsrum finns den trapp som leder väg till bostadens över plan.

Badrum/ Tvättstuga
Till vänster från hallen nås tvättstuga och badrum. Dessa utrymmen är funktionella med neutrala färger. Badrummet har helkaklade väggar och klinkerbelagt golv med golvvärme. Badrummet är utrustat med duschhörna, handfat, spegelskåp, toalett samt förvaringsskåp. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Ytan har klinkerbelagt golv och ljusa väggar. Från tvättstugan nås via glasdörr bostadens trädgård.

Kök
Fantastiskt kök med väl tilltagna ytor. Här går inredningen i vita skåpfronter, mörk mosaik och grå väggar. Rummet är markerat med en rektangulär köksö som innefattas av förvaring, bänkyta och sittplatser. Kökets maskinella utrustning består av kylskåp, frys, ugn, mikrovågsugn, häll, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Möblera rummet med köksbord och sex stolar. Rummets fönster samt altandörr ger ytan ett vackert ljusinsläpp.

Vardagsrum
Vägg i vägg med köket finns detta voluminösa vardagsrum. Rummet har målade väggar i en grå-blå ton tillsammans med ett neutralt laminatgolv. Vardagsrummet har ett magnifikt ljusinsläpp tack vare flera fönster samt altandörr ut till bostadens trivsamma altan. Möblera rummet med soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt övrigt möblemang.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med sober inredning och ljust golv. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrigt möblemang. Rummet har befintlig förvaring i garderob med skjutdörrar. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus.

Övre plan
Bostadens övre plan nås via trapp mellan hallen och vardagsrum. Det övre planets hall är målat i en ljust grön kulör och ytan har ett neutralt golv. Här finns en tilltagen klädkammare för förvaring.

Sovrum 2
Rummet har grå väggar och slitstarkt laminatgolv. Möblera med större säng, sängbord och övrigt möblemang. Sovrummet har fönster.

Sovrum 3
Sovrum med ljusa väggar i rosa ton tillsammans med ett ljust golv. Möblera rummet med större säng, sängbord och övrigt möblemang. Rummet har fönster.

Sovrum 4
Grå väggar, neutralt golv. Möblera med säng, sängbord och övrig inredning. Sovrummet har fönster.

Badrum
Funktionellt och mycket ändamålsenligt badrum med ljust kakel och klinkerbelagt golv med golvvärme. Här finns utrustning som badkar, dusch, kommod med tillhörande förvaringsskåp, blandare, toalett. Badrummet har takfönster.

Trädgård
Bostaden är omgiven av en lummig trädgård, grönskade gräsmatta, träd, buskar och planteringar. Bostaden har även ett växthus på tomten. Bostaden har en inbjudande altan med plats för utemöbel, grill och blomster. Bostaden har även ett inglasat uterum med plats för loungemöbel, bord samt matmöbel.

Byggnad

Typ av byggnad: 1½-plansvilla
Boarea: 148 kvm
Byggnadsår: 1973
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas (enstaka 2-glas)
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Direkt EL och luftvärmepump
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Garage med plats för en bil samt uppfart med parkeringsmöjligheter. Gäster kan med enkelhet stå längst med gatan.
Plan trädgårdstomt med växthus och spabad.
Uterum på husets baksida samt altan på framsidan.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2021-09-23
Energikonsumtion: 141 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 2 395 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 348 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 913 000 kr
Värdeår: 1973
Summa inteckningar/pantbrev: 1 546 500 kr
Driftkostnad: 49320 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 35309 kr
 • Vatten/avlopp: 6237 kr
 • Försäkring: 4000 kr
 • Renhållning: 2314 kr
 • Vägsamfällighetsavgift: 1460 kr

Hushållsel ingår i uppvärmningskostnaden. Försäkringen är schablonberäknad.


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 913 000 kr
 • Smahusmark: 435 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 1191 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt

  Närområde

  Allmänt: Ett fint och familjevänligt läge med friliggande villor i dess omgivning. Kort gångavstånd till förskola och grundskola till årskurs 6. Här finns välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria och kiosk. Cykelavstånd till Ärlabadet för den som vill svalka sig under sommarens varmare dagar.
  Ärlas anrika idrottsförening med anläggning finns i närområdet. Ärla är beläget i hjärtat av Sörmland med fantastisk natur, skog och flertalet sjöar inom cykelavstånd.
  Perfekt för dig som söker en stillsam miljö men ändå med närhet till de flesta bekvämligheter!

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Ärla GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden
  Planbestämmelser: Byggnadsplan

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR