Eskilsgatan 85

Eskilstuna 2 275 000 kr utgångspris

Nyproducerad 4:a med populärt läge på Söder!

Varmt välkommen till denna fantastiska bostad belägen på Eskilsgatan 85. Bostaden är belägen på våning 2 och har tilltagen balkong med fri utsikt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, helkaklat badrum med TM och TT samt 3 st tilltagna sovrum. Fint och stilrent kök. God förvaring i klädkammare som också kan användas som arbetshörna. Bredband ingår i avgiften. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 82.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 2 av 3

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 82.5 kvm
Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övriga byggnader: I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägget, OBS att den inte täcker en hemförsäkring.
Vid entrédörrarna till bostadshusen finns porttelefon.
Till föreningen hör ett fristående miljöhus med källsortering.
Cykelparkering finns utanför respektive hus entré. Det finns även ett låsbart cykelhus på gården.
Ett mindre kallförråd tillhör lägenheten på ca 2kvm, finns i cykelrummet.

På Brf Skolmästarens gård finns 15 st p-platser utomhus. Av dessa 15 parkeringsplatser är två stycken avsedda för funktionshindrade i första hand. I övrigt finns parkeringsmöjligheter längst gator i omkringliggande kvarter. Det är Riksbyggens bostadsadministration som hanterar parkeringsplatserna. Vänligen ring 0771-860 860 och välj knappval bostadsadministration.

Förråd finns i lägenheten.
Kabel-TV/ Bredband ingår i avgiften via ComHem fiber.

Rum

Hall

Välkommen in i denna fantastiska bostad. Här råder ljuslätt färgsättning och mycket fräscha ytskikt. Hallens väggar är målade i vitt och golvet belagt med en stilren och lättskött klinker i grått för att sedan övergå till en klassisk parkett. Möblera utrymmet med hatthylla, skoställ och övrigt möblemang. Vidare in i hallen finns en mycket praktiskt och rymlig garderobsvägg. Här finns plats för kläder, skor, handdukar och sänglinne.

Kök

Hemtrevligt kök med ljusa skåpluckor och matchande färgsättning i övrigt. Ytans golv är belagd med en klassisk parkett i ljust trä. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i både lådor och skåp. För den som är förtjust i matlagning finns här gott om arbetsutrymme. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, frys, ugn, häll, fläkt, micro, diskmaskin, diskho och blandare. Kökets fönster bjuder på fin usikt och ett härligt ljusinsläpp. Möblera köket med bord och fyra stolar.

Vardagsrum

Från köket nås detta omfångsrika rum. Den öppna planlösningen mellan de två rummen bidrar till en tillgänglig och social känsla. Rummen har tillsammans ett flertal fönster åt flera väderstreck vilket skapar ett härligt ljusflöde till ytan. Vardagsrummets väggar är målade i vitt och ytans golv är belagt med en stilfull parkett. Möblera rummet med soffa, soffbord och mediamöbel. Från vardagsrummet nås bostadens vidsträckta balkong. Möblera denna med sittgrupp, grill och härliga blomster.

Sovrum 1

Harmoniskt sovrum med sober inredning och parkettgolv. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Sovrummet har befintlig förvaring i garderobsvägg med vita dörrar. Rummets fönster släpper in gott om dagsljus.

Sovrum 2

Sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Inred rummet med större säng, sängbord och övrigt möblemang. Rummet har befintlig förvaring i garderob med vit dörr. Sovrummet har fönster.

Sovrum 3

Rummet har målade väggar i ljus kulör, golvet är belagt med parkett. Möblera rummet med större säng, sängbord och övrigt möblemang såsom byrå eller skrivbord. Befintlig förvaring i garderob. Sovrummet har fönster.

Badrum

Rymligt badrum med helkaklade väggar i vitt och klinkerbelagt golv i grå kulör. Inredning som dusch med vikväggar i glas, toalett, handfat, spegelskåp med belysning och handdukstork. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare, över dessa finns ett praktiskt överskåp för förvaring av exemplevis handdukar. Badrummet har fönster.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2020-12-21
Energikonsumtion: 62 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 302318001-4103 i RBF Skolmästaren i Eskilstuna
Pris: 2 275 000 kr utgångspris
Avgift: 5198 kr/mån
Driftkostnad: 4200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 4.6325%

Närområde

Allmänt: Centralt läge på söder nära både kommunal förskola och skola. Bostaden ligger belägen med goda kommunikationsmöjligheter med tätortstrafiken. I närområdet finns livsmedelsbutiker och gym. Med kort gångavstånd nås Vilsta fritidsområde med skidbacke, badplats, gymnastikhall, utomhusgym och upplysta motionsspår.

Förening

Föreningsnamn: RBF Skolmästaren i Eskilstuna
Organisationsform: Bostadsratt
Organisationsnummer: 769618-0962
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Skolmästaren 2 i Eskilstuna Kommun. På fastigheten finns 3 byggnader med 24 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 2018. Fastighetens adress är Eskilsgatan 71, 73 och 85.

Fastigheten är fullvärdeförsäkrad i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR