Rudbecksgatan 7

Eskilstuna 1 350 000 kr utgångspris

Välkommen till denna topprenoverade 2:a om 54 kvm med öppen planlösning och härligt ljusinsläpp från fönster åt tre håll. Modern lägenhet med nytt fullutrustat kök och nytt helkaklat badrum. Samtliga ytskikt i lägenheten nyrenoverade med vitmålade väggar och tak, snyggt parkettgolv i alla rum samt smakfull spotlightsbelysning i tak. Här bor du i lugn och välskött förening med närheten till grönområden såväl som centrum. Här bor du med exceptionellt låg avgift där parkering med motorvärmare ingår. Bredband via stadsnätet finns i huset!


Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 54 kvm.
Hiss: Nej
Våning: 1 av 2

Hall:
Hallen erbjuder en bra avhängningsyta för ytterkläder och plats för skor. Till höger finns en stor klädkammare med nya ytskikt som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. På golv finns ny parkett, nya ljusa ytskikt på väggar och smakfull spotlightsbelysning i tak.

Sovrum:
Rakt fram i hallen och i anslutning till klädkammaren finns hemmets stora sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord såväl som extern förvaring eller skrivbord. Fönster mot föreningens lugna innergård ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Här är utrustat med ny parkett på golv enhetlig för samtliga rum samt nymålade vita väggar och tak.

Badrum:
Till vänster finns det nyrenoverade och helkaklade badrummet. Utrustningen består av dusch med vikbara glasdörrar, WC, handfat med överhängande spegelskåp, handdukstork och spotlightsbelysning i tak. Smakfullt ljust kaklade väggar mot mörkt klinkerbelagt golv och en fin fondvägg i mörk mosaik i duschdelen ger en påkostad och modern känsla i våtrummet.

Kök/vardagsrum:
Vidare in i bostaden finns vardagsrum och kök med öppen plan och trevliga sällskapsytor för umgänge. Köket är nyrenoverat och har en maskinell utrustning i rostfritt som består av inbyggd diskmaskin, inbyggnadsugn och micro, fläkt, häll och kombinerad kyl/frys. Infällda spotlights och högt tak tillsammans med utrymmets ljusa ytskikt skapar en luftig och trivsam atmosfär. Bra ljusinsläpp från fönsterpartier i två riktningar och fin ny parkett på golv.

Samtliga innerdörrar i lägenheten är nya.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 54 kvm
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Gemensam uteplats på innergården.
Gemsamma tvättstuga och torkrum finns i källaren.
Till lägenheten ingår ett stort vindsförråd samt ett källarförråd.
Parkeringsplats med el ingår i avgiften.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 585-182 i Brf Forellen
Pris: 1 350 000 kr utgångspris
Avgift: 2900 kr/mån
Driftkostnad: 3750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2750 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 8.34%

Förening

Föreningsnamn: Brf Forellen
Organisationsnummer: 718000-1609
Allmänt om föreningen: Föreningen heter Brf Forellen och består av tre hus (Rudbecksgatan 3, 5 och 7) fastigheterna Forellen 18 - 20, med fyra två rumslägenheter i varje hus förutom två lägenheter som är hopslagna till en. Trädgård med uteplats och gemensamma möbler, grill m.m. Fruktträd och gräsmatta. Medlemmarna hjälps åt med gårdssysslor och trappstädning. Kabel-TV via Tele2 där fem kanaler ingår i månadsavgiften. Bredband via Stadsnätet. Huset är stambytt.

Ekonomisk förvaltare är Redovisarna AB.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR