Apelsinvägen 36

Eskilstuna 3 150 000 kr utgångspris

Trivsam villa längst in på lugn återvändsgata i familjevänliga Slagsta!

Nu har vi möjlighet att presentera en utmärkt villa för barnfamiljen! Fastigheten ligger på vacker hörntomt längst ner på gatan intill allmänning. Här bor ni med ett skyddat läge och inramad trädgård perfekt för barnens lek. Bostaden är fördelade på två våningar där det på entréplan erbjuds ett praktiskt kök i vinkel med jordnära färger. Välutrustat med plats för vardagens alla måltidsbestyr. Kökets maskinella utrustning består av fullstora kyl och frys, spis och diskmaskin. Vardagsrummet erbjuder stort utrymme för valfritt möblemang. Soffgrupp med mediamöbel och matsalsbord ryms tillsammans med enkelhet i rummet. Härifrån ansluter takad altan, öppet trädäck och lättskött trädgård med gräsmatta och blommande rabatter. Vidare på entréplan finns sovrum - generöst förvaringsutrymme i ordentlig garderob med skjutdörrar, badrum och tvättstuga utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp når vi ytterligare två sovrum, badrum med badkar samt allrum som ger perfekt plats att samla familjen för fredagsmys. Fastigheten inkluderar garage och förrådsutrymme som enkelt nås via infarten. Markiser finns monterade vid fönster som skyddar mot den starkaste solen.
Tomten innehas med tomträtt. Kommunalt vatten och avlopp.

I omtyckta Slagsta bor du i ett lugnt och barnvänligt område, här finns allt du behöver! Området har mycket hög servicenivå med gångavstånd till ICA Slagsta, fem förskolor och grundskola årskurs 1-6. Här finns även pizzeria och populär glasskiosk. Från fastigheten har du en kort promenad till busshållplats med täta bussförbindelser till Eskilstuna centrum samt Torshälla. Föredrar du att ta cykeln finns cykelbana hela vägen in till centrum. Området ligger naturnära och passar perfekt för den som gillar långa promenader och närhet till lugn och natur. Här bor du nära en lantlig miljö med får och hästhagar runt knuten. Pendlar du har du här även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca timmen!

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => [readable_floor] => ) 1

Planlösning

Antal rum 5 varav 3 sovrum

Hall
Välkommen in i ljus och rymlig hall som ger gott om plats för hatthylla och skoställ. Intill ytterdörr finns sidoljus som ger naturligt ljusinsläpp till hallen. Från hallen ansluter sig flera av bostadens rum samt trappa upp till övervåningen. Utrymmet under trappen går att använda som förvaringsutrymme.

Kök
Direkt till vänster från hallen ligger bostadens kök som går i jordnära färger. Både kökets luckor och klinkergolv har en behagligt, beige nyans. Längs med två väggar hittar vi både bänk- och väggskåp vilket ger goda möjligheter att förvara såväl vardagsporslin som finporslinet. Rostfri diskbänk intill dubbel-diskho samt ljus bänkskiva intill spis ger stora ytor för matlagning och bullbak. Kökets kapitalvaror består av kyl och frys med heldörrar, diskmaskin och spis med köksfläkt. Ovan köksfläkt finner vi en öppen hylla - perfekt utrymme för kryddburkar som ger er god överblick när ni står vid spisen. Här i köket hittar vi flera högskåp som är möjliga att fylla med matvaror eller städutrustning. God arbetsbelysning och vitt kakel monterat över arbetsbänken. Köket rymmer matbord för 4-6 personer alldeles intill stort fönster med utsikt över trädgården.

Vardagsrum
Vidare tar vi steget in i ett stort trevligt vardagsrum. De stora ytorna passar bra till att samlas i rejäla soffan eller vid matsalsbordet för goda middagar. Stora fönster längs med ytterväggen ger ett fantastiskt ljusinsläpp till rummet. Här hittar vi dessutom utgång mot trädgård och takad altan.

Altan och trädgård
Första delen av altanen är takad och trevligt inramad med staket samt närliggande växer. Tak som släpper igenom ljus men samtidigt skyddar mot ett typiskt midsommarregn. Härifrån tar ni er ut till ett öppet trädäck som går att inreda med sittmöbler och grill efter eget tycke och smak.
Trädgården erbjuder gräsmatta som inbjuder till lek, utrymme för studsmatta samt sandlåda bredvid altanen. Vidare finns stor blommande rabatt och odlingslådor. Skyddad plats med hjälp av grönskande häck som gränsar av mot granne och närliggande cykelväg.

Sovrum
Intill vardagsrummet ligger ett rofyllt sovrum. Möjlighet att möblera med dubbelsäng och sängbord. Takskenor för gardiner, längs med fönstret ger möjlighet att skapa en ombonad känsla med flertalet gardiner. Längs med ena väggen sträcker sig stor garderob med generösa förvaringsmöjligheter. Smidiga skjutdörrar med spegelfronter. Markis monterad utanför fönstret ger skydd för den starkaste solen. Sovrummets väggar är ljusgrå och bidrar till en ombonad känsla.

Badrum
Entréplanet erbjuder badrum utrustat med dusch, tvättställ i praktisk kommod och förvaring i spegelskåp på väggen ovanför. Vidare hittar vi toalettstol och duschhörna. Extra förvaringshyllor finns placerade vid tvättställ och toalettstol. Frostat fönster bidrar till härligt ljus i badrummet. Ljusa väggar och grått golv klädda med våtrumsmatta.

Tvättstuga
Med ingång från hallen ligger tvättstuga. Praktisk vask med tillhörande diskbänk och förvaring i trådbackar. I rummet finns tvättmaskin, torktumlare och varmvattenberedare. Centrerat vädringsfönster ger dagsljus till utrymmet.

Övervåning
Sovrum 1-2
Övervåning erbjuder två sovrum som är utmärkta att möblera med säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Båda rummen är klädda med randiga tapeter i svart och vitt.

Allrum
I anslutning till trapphuset ligger ett ombonat allrum. Här kan barnen samlas med sitt godis och favoritprogrammet en lördagskväll. Gråmelerade väggar och ljust golv. Ljusinsläpp via fönster vid soffan samt takfönster över trapphuset.

Badrum
Övervåningens badrum erbjuder badkar, toalettstol och tvättställ i kommod. Spegelskåp med hylla på väggen. Härligt ljusinsläpp via takfönster. Våtrumsmatta på golvet och kaklad yta halvvägs upp på väggarna i ljusa färger.

Garage och förråd
Vid fastighetens infart ligger garage med förvaringshyllor och möjlighet att parkera bil. Bakom garaget finns ytterligare förvaringsutrymme via ett förråd, utmärkt plats att förvara utemöbler och trädgårdsredskap.

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Boarea 122 kvm
Byggnadsår 1979
Vatten & avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme Trä
Fasad Tegel/Trä
Fönster 2-glas och 3-glas
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader Garage med vidbyggt förråd.
Renoveringar Renoveringar
Ommålning
Nya tapeter och lister
Nya handtag på köksluckorna

Badrum renoverat 2019 av tidigare ägare

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja
Datum 2020-09-22
Energikonsumtion 136 kWh/m2 år.
Primärenergital 97

Ekonomi

Pris 3 150 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 040 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 411 000 kr
Värdeår 1979
Summa inteckningar/pantbrev 2 358 800 kr
Driftkostnad 51171 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 13755 kr
 • Vatten/avlopp: 8089 kr
 • Försäkring: 5000 kr
 • Renhållning: 3000 kr
 • Hushållsström: 21327 kr

Elförbrukning 9 792 kWh/år
Personer i hushållet 4 personer

Taxeringsvärde:

 • Småhusbyggnad: 1 411 000 kr
 • Småhusmark: 629 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea 584 kvm
  Tomttyp Trädgårdstomt
  Uteplats Altan, delvis med tak.
  Parkering Parkering för 1-2 bilar på uppfart.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser Stadsplan

  Fastighetskarta
  Fastighetskarta
  Planritning
  Planritning
  Planritning
  Planritning

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR