Malvavägen 7

Eskilstuna 1 895 000 kr utgångspris

Tillfälle att förvärva enplansradhus i populära Mesta!

I lugna och trivsamma Mesta hittar du denna välplanerade bostad som erbjuder fina boendeytor och en härlig utsida. Här bor du bekvämt med allt på ett plan och bostaden erbjuder ett trivsamt kök med goda förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Vardagsrummet har generösa fönsterpartier som ger ett härligt ljus och härifrån finns även utgång till bostadens inglasade uterum som blir ett extra rum under stora delar av året. Vidare har bostaden ett rymligt badrum som även inrymmer tvättdel samt sovrum som vetter mot trädgården.

Till bostaden hör en lättskött insynsskyddad trädgårdstomt, här finns utmärkt möjligheter för den odlingsintresserade att få utlopp för sitt intresse eller bara njuta av lugnet. Därutöver finns ett härligt inglasat uterum som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst. På bostadens framsida finns en mysig farstukvist i anslutning till entrén där du kan njuta av utsikt över området. Fastigheten har även carport med asfalterad infart och förrådsdel, ytterligare förråd hittas intill bostadens entré. Här bor du med närhet till goda kommunikationer samt naturen och bad i Borsöknasjön.

Ett bekymmersfritt boende i en bra förening med låga avgifter!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 1 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 65 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 1

Hall: När du stiger in i bostaden möts du av en ljus och trevlig hall. Här finns utrymme att ställa skor och hänga av kläder. Från hallen nås badrummet samt en rymlig klädkammare.

Kök: Bostadens kök har goda arbetsytor och gott om förvaring i både över- och underskåp. Här finner du vita släta luckor, vitt kakel, en diskbänk samt ljus bänkskiva. Köket är välutrustat med kombinerad kyl och frys, fläkt, spishäll, inbyggnadsugn och diskmaskin. Dubbla fönster släpper in dagsljus och skapar en ljus och trivsam atmosfär. Golvet är i enlighet med hallen och väggarna är tapetserade. Här finns även utrymme för en matplats för 4-6 personer.

Vardagsrum: Stora fönsterpartier låter ljuset flöda i bostadens vardagsrum. Här ligger en parkett på golvet och väggarna är ljust tapetserade. Vardagsrummet är stort nog att möblera med både matplats och soffhörna. Härifrån finns utgång till det inglasade uterummet som blir ett extra rum under stora delar av året.

Badrum/Tvätt: Bostaden erbjuder ett fräscht badrum med lättstädad våtrumsmatta som inrymmer duschhörna, wc, handfat samt handdukstork. Här finns även tvättdel med tvättho samt både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum: Det rymliga sovrum vetter mot trädgården och har plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt övrigt möblemang. Ett generöst fönster ger rummet ett fint ljusinsläpp.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansradhus
Boarea: 65 kvm
Byggnadsår: 1997
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Luftvärmepump och direktverkande el-radiatorer
Ventilation: Mekanisk
Övriga byggnader: Tomt:
Bostaden har en lättskött grönskande trädgårdstomt med fina uteplatser på både fram- och baksida av huset. På baksidan hittas ett inglasat uterum och vid entrén finns en mysig farstukvist. Till bostaden hör en carport med förrådsdel och ytterligare förråd hittas intill bostadens entré.

Gemensam festlokal kan bokas för 500 kr per gång.
Bredband via fiber.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 575-004 i BRF MESTA 2
Pris: 1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 3766 kr/mån
Driftkostnad: 11500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1500 kr
  • Hushållsström: 10000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 3.68%

Närområde

Allmänt: I trivsamma Mesta bor du i ett lugnt villaområde på nära avstånd in till Eskilstunas stadskärna. Området ligger naturnära omgivet av åkrar och grönområden och du tar dig härifrån lätt ut i skog och mark. För motionären erbjuds möjlighet till motion på Mesta & Triangelborgs IP samt i elljusspår. I Mesta finns en skola för barn från förskoleklass till åk 3. Till Eskilstuna centrum tar du dig bekvämt på cykel längst med cykelvägar alternativt via buss som avgår med täta avgångar.

Förening

Föreningsnamn: BRF MESTA 2
Organisationsnummer: 716424-1254

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR