Tegelbruksgatan 23

Eskilstuna 2 300 000 kr utgångspris

Smakfullt renoverad våning med högt insynsfritt läge och fantastik utsikt!

Med högt läge så finner du denna mycket rymliga trea om 80,5 kvm. Här finns stor inglasad balkong med bästa solläge i väst och en hänförande utsikt över områdets takåsar och grönområden. Samtliga ytskikt i bostaden är i gott skick med kvalitativa materialval. Här finns modernt, helkaklat badrum samt stilfullt och mycket påkostat kök i klassisk stil med kapitalvaror i rostfritt och tålig bänkskiva i sten. Här finns två stora sovrum samt förvaringsmöjligheter med garderober.

Lägenheten är belägen i en av Eskilstunas mest populära föreningar Brf Förvaltaren, en välskött HSB förening med många stora renoveringar bakom sig. Här finns hög service med nya hissar, fina gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, bastu/relax såväl som motionsrum. Kabel-TV, bredband, värme, VA, trappstädning, tilläggsförsäkring för bostadsrätter ingår i avgiften.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 9 [floor] => 8 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 80.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 8 av 9

Hall
En rymlig och välkomnande hall ger förutom vägghängd avhängningsyta direkt i anslutning till entrén även möjlighet till klädförvaring en bit in med platsbyggda garderober. Här finns tåligt klinkergolv och ljusa ytskikt på väggar i övrigt som tillsammans med fönster ger ett behagligt intryck i rummet.

Kök
Kvalitativt och mycket smakfullt renoverat kök i klassisk stil. En tålig bänkskiva i ljus kompositsten ger påkostat och hållbart intryck mot kökets ljusgrå skåpsinredning. Här erbjuds gott om förvaringsmöjligheter och perfekta arbetsytor för den matintresserade. Vidare erbjuds en trevlig spotlightsbelysning under överskåp och fristående hyllor såväl som i vitrindel. Fin fondtapet pryder vägg ovan arbetsbänken och skapar ett trivsamt uttryck. Den maskinella utrustningen består av påkostade kapitalvaror i rostfritt utförande från Husqvarna. Här finns hel kyl och frys, diskmaskin, varmluftsugn, mikro häll och fläkt. Rummets stora fönster släpper in ljus och ger en härlig utsikt från matplatsen som erbjuder utrymme för fyra till sex personer.

Vardagsrum
Rummet präglas av det härliga ljus som släpps in från nästintill en hel vägg bestående av fönster samt dörr till balkong. Vacker bevarat fiskbensparkett tillsammans med höga golvsocklar och rummets ljusa väggar skapar en luxuös känsla. Här finns möjlighet till möblering efter eget tycke och smak.

Balkong
Från vardagsrummet nås en fantastisk balkong med synnerligen stor yta. Här finns möjligheter till såväl middagsbjudningar för större sällskap som plats att nära ett intresse för växter för den som önskar odla grönsaker och blommor när våren kommer. Balkongen är belägen i absolut bästa solläge med eftermiddags och kvällssol. Här är utrustat med skjut- och öppningsbara fönsterpartier, vertikalmarkiser, skön textilmatta på golv, el-uttag såväl som uttag för TV. En plats att trivas på!

Sovrum 1&2
Med ett avskilt läge i bostaden ligger sovrummet som nås från inre hall med platsbyggd förvaring. Rummen är stora och inrymmer med enkelhet dubbelsäng och sängbord såväl som extern förvaringsmöbel. Här är ljusa ytskikt på golv och väggar samt en fantastisk utsikt över intilliggande grönområden.

Badrum
I anslutning till hemmets sovrum erbjuds ett väl tilltaget badrum som har allt man kan önska sig. Väggarna har kaklats i vitt mot ett mörkt klinkerbelagt golv med komfortgolvvärme. Genomgående kvalitativa val har gjorts med duschplats med takdusch samt infällbara duschväggar. Bred kommod och handfat samt överhängande badrumsspegel med inbyggd belysning. Därtill har rummet vädringsfönster.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 80.5 kvm
Byggnadsår: 1959
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övriga byggnader: Till bostaden hör stort vindskontor.
Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem där ett basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via Telenor ingår i avgiften.
Gemensam tvättstuga, cykel och barnvagnsförråd finns i källarplan.
Soprum med sortering finns på gården.
Motionsrum tillgängligt för föreningens medlemmar utan kostnad finns på Tegelbruksgatan 19.
Bastu och relax finns i föreningen och kan hyras för 40kr/mån.
Föreningslokal med plats för upp till 80 personer kan hyras av medlemmar för 500kr/tillfälle.

1983 Fasadrenovering (plåt)
1991 Fönsterbyte
1999 Relining av avlopp, byte av kallvattenrör
2001 Bredbandsinstallation
2003 Takrenovering
2004 Renovering av tvättstugor
2006 Nya källsorteringshus
2009 Nya låssystem
2010 Ventilation
2011 Installation av säkerhetsdörrar
2012 Nya balkonger
2015 Utrustning i motionsrum
2016 Hissrenovering
2016 Renovering tak
2019 Byte av ytterbelysning
2020 Renovering av föreningslokal

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2018-01-15
Energikonsumtion: 101 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2214-1-27-5 i HSB Brf Förvaltaren i Eskilstuna
Pris: 2 300 000 kr utgångspris
Avgift: 4146 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 100 kr
  • Hushållsström: 300 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 0.9997%

Uteplats

Stor inglasad balkong med eftermiddag/kvällssol.

Närområde

Allmänt: Denna trivsamma bostad är belägen med närhet till allt! Tvärs över gatan finns välsorterad Ica butik med brett utbud av matvaror. Bostaden har närhet till Eskilstuna centrum, nås till fots under tio minuter. Här erbjuds shopping, restauranger, mysiga fik, högskola, bibliotek och mycket annat. För den som pendlar med buss eller tåg är läget perfekt med dess närhet till Eskilstunas tåg- och busstation. Här erbjuds täta avgångar till hela Mälardalen.
I bostadens närområde finns ett flertal skolor och förskolor som täcker samtliga årskurser.
För den som gillar natur och rekreation så är här nära till Eskilstuna ån och forsarna, Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus.
Parkering: Föreningen förfogar över 41 garageplatser (350 kr/mån) samt 51 bilparkeringsplatser (150 kr/mån).
Kösystem tillämpas föreningens bilparkeringsplatser och garage.
Parkering är även möjlig med månadsbiljett B1 utmed omkringliggande gator (400 kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Förvaltaren i Eskilstuna
Organisationsnummer: 718000-2565
Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen består av 106 st lägenheter och 28 st lokaler. Förvaltning ombesörjs av HSB Södermanland.
Antal lägenheter: 106
Antal lokaler: 28
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR