Västergatan 17 B

Eskilstuna 675 000 kr

Välplanerat boende med populärt läge nära centrum. Stor balkong!

Fin etta med centralt och mycket eftertraktat läge på Norr! Lägenheten nås smidigt endast en halv trapp upp. Här finns en säkerhetsdörr som leder in till en rymlig hall med platsbyggd förvaring och yta för avhängning. Praktiks kokvrå med bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor utrustad med spis och fläkt. Stambytt och helkaklat badrum förberett för egen tvättmaskin. Stor inglasad balkong i väst med kvällssol. Rejält rum med ljusa ytskikt på väggar och fina golv. Via vardagsrummet finns ingång till klädkammare med goda förvaringsmöjligheter och där även kylskåp är placerat. Vind och källarförråd tillhör lägenheten. Stabil riksbyggenförening som utfört många stora renoveringar. Bra läge med kort gångavstånd till centrum, högskola och tåg.

Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 28 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 3

Hall: Välkomnande och ljus hall med utrymme för hatthylla och plats för skoställ. Bra förvaring i platsbyggda garderober. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr.

Vardagsrum: Vidare in i bostaden nås rymligt vardagsrum med ingång till kök och klädkammare. Här erbjuds gott om ljusinsläpp från fönsterpartier samt ljusa ytskikt på golv och väggar. Rummet kan enkelt möbleras med säng, sängbord, skrivbord, soffgrupp och media-möbel.

Balkong: Från allrummet finns utgång till stor inglasad balkong i väst. Balkongen är utrustad med skjutbara fönsterpartier, skön textilmatta på golv och vita rullgardiner. Här finns generöst med plats för möblemang efter smak och tycke. En plats att trivas på!

Kök: I anslutning till vardagsrummet nås hemmets arbetskök med praktisk skåpinredning med vita skåpsluckor och mörk bänkskiva. På vägg finns smakfullt mosaikmönstrat kakel. Den maskinella utrustningen här består av spis och fläkt. I intilliggande klädkammare finns bostadens kyl/frys placerad.

Badrum: Från hallen nås stambytt badrum utrustat med WC, kommod, spegelskåp, dusch och vattenburen handdukstork. Badrummet är förberett för egen tvättmaskin. Den toppmatade tvättmaskinen på bilden kommer inte att ingå i köpet.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 28 kvm
Byggnadsår: 1953
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft
Övriga byggnader: Till bostaden hör vindsförråd och matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga finns i källare.
Låst cykelrum finns i källarplan.
Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via fiber.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2019-05-20
Energikonsumtion: 202 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219208001-0006 i Brf Eskilstunahus 8
Pris: 675 000 kr
Avgift: 2337 kr/mån
Driftkostnad: 2750 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 1750 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 2.05627%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Ett stenkast från Stadsparkens fina grönområden. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Även Eskilstunas nya badhus och multiarena är belägna intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd nås centrum, högskolan och tågstation.

Förening

Föreningsnamn: Brf Eskilstunahus 8
Organisationsnummer: 718000-3480
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Nonien i Eskilstuna Kommun. På fastigheten finns uppförd byggnad med 29 lägenheter, 2 lokaler och 8 garage. Byggnaden är uppförd 1954. Fastighetens adress är Västergatan 17 i Eskilstuna.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR