Hästhovsvägen 7

Eskilstuna 4 350 000 kr utgångspris

Topprenoverad villa med allt man kan önska!

Varmt välkommen till denna påkostade bostad som har totalrenoverats under året. Perfekt för den stora familjen då huset har en totalyta om hela 112 + 112 kvm. Här finns magiskt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, helkaklat badrum och stor relaxavdelning med bastu, tilltagna sovrum och uterum i anslutning till altan och pool. Friköpt tomt. Fiber finns indraget i huset. Huset är besiktigat. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 6 varav 4 sovrum
Boarea: 112 kvm. taxeringsinformation

Interiör
Hall
Varmt välkommen in i denna smakfullt renoverade bostad. Hallen välkomnar med sober inredning bestående av vitmålade väggar, stilfullt stengolv som sedan övergår i en klassisk parkett i ljust trä. Hallen erbjuder gott om plats för avhängning av kläder och annan förvaring. Här finns även en mycket tillgänglig WC. Denna är inredd med kakel i vitt och smakfull sten i beige ton. Här finns toalett, kommod och en cirkelformad spegel.

Kök
Bostadens hjärta håller hög klass och ger ett elegant intryck. Mörka skåpfronter tillsammans med glasförsedda partier bidrar till detta intryck. I övrigt har köket en ljus köksbänk och snygg belysning. Ytan har vitmålade väggar och ljust parkettgolv. Rummet har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vilket förstärks av en väggfast köksö, denna är utrustad med ugn, häll och fläkt samt diskho och blandare. Detta gör det möjligt att iordningställa middagen och socialisera med middagsgästerna på en och samma gång. I övrigt består kökets maskinella utrustning av kylskåp, frys, diskmaskin, diskho och blandare. Möblera köket med barstolar intill den väggfasta köksön samt köksbord och fyra stolar. Rummet har ett magiskt ljusinsläpp tack vare flera fönster i olika väderstreck samt altandörr ut till bostadens fantastiska uterum.

Vardagsrum
Med öppen planlösning från köket inbjuder denna yta till sociala sammankomster med många gäster eller den stora familjen. Ytan är inredd i sobra toner och golvet består av ljus parkett enhetligt med köket. Möblera rummet med soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt övrigt möblemang. Rummet har nutida belysning i form av spottar i tak. Tack vare den öppna planlösningen och tilltagna fönsterpartier har ytan ett magiskt ljusflöde.

Sovrum 1
Bostadens sovrum nås via en trapp i hallen. Detta bidrar till utrymmens avskildhet och separata känsla. Sovrummet är harmoniskt inrett i ljusa toner samt ett klassiskt parkettgolv. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Rummet har ett fint ljusinsläpp från både fönster och altandörr.

Sovrum 2
Välbalanserad rum med ljusa väggar och parkettgolv. Inred med större säng, sängbord och övrigt möblemang. Rummets fönster släpper in gott om dagsljus.

Sovrum 3
Omfångsrik yta med vitmålade väggar och ljust parkettgolv. Möblera rummet med större säng, sängbord och övrig inredning. Rummets fönster samt altandörr skänker ytan fint ljus.

Badrum
I anknytning till bostadens sovrum finns detta påkostade badrum. Ytan är helkaklad och mycket välinredd. Här finns badkar, takdusch, handdusch, kommod, blandare, spegel med led-belysning samt handdusktork. Badrummet har fönster.

Nedervåning
Från hallen via trapp nås detta våningsplan. Här möter ett omfångsrikt allrum med ljust golv och vitmålade väggar. Möblera med soffgrupp, soffbord, mediamöbel och övrig inredning. Fönster finns. Våningsplanet innefattas även av en smakfull och luxuös relaxavdelning. Denna är inredd med hörnbadkar med bubbelfunktion, takdusch med glasvägg, kommod, skålformat handfat, blandare, spegelskåp med belysning. Ytan är helkaklad. Vägg i vägg med relaxavdelningen finns en tilltagen bastu med plats för hela familjen. I anslutning till dessa utrymmen finns också tvättstuga samt WC. Även denna yta är helkaklad i vitt och grått.

Källare
Bostadens källare består av ett omfångsrikt hobbyrum, inrett med laminatgolv och vita väggar. Detta rum kan inredas som exempelvis hemmagym, spelrum eller liknande. Rummet har fönster. Vidare har källaren ett pannrum, garage och förvaringsutrymmen.

Övrigt
Bostaden har ett tilltaget altandäck med en upphöjd pool. Här finns gott om plats för loungemöbel, solstolar och grill. Njut av kvällssolen tillsammans med familj och vänner. Intill bostadens entré finns även en altan med plats för sittgrupp och grill om så önskas. Bostadens tomt om omsluten av gräsmatta, häck och till viss del en mindre allmänning. Bakom bostaden finns ett enklare redskapsskjul.

Byggnad

Typ av byggnad: 1½-plansvilla med källare
Boarea: 112 kvm
Biarea: 112 kvm
Byggnadsår: 1972
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Fönster: 3-glas
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Källare
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Inbyggt garage i källaren
Förråd intill huset
Stort uterum med eluttag
Altan med pool

Utförda renoveringar:
Alla ytskikt har renoverat 2021, som kök, badrum, golv, väggar osv.
Elen är bytt 2021
Stammar är bytta 2021
Garageportar är utbytta -2020
Fönster är uttbytta till 3-glas - 2012/2017
Taket är rengjort och mosskyddsbehandlat -2015
Uterum -2015

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2020-11-19
Energikonsumtion: 113 kWh/m2 år.
Primärenergital: 86

Ekonomi

Pris: 4 350 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 2 042 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 1 439 000 kr
Värdeår: 1972
Summa inteckningar/pantbrev: 2 000 000 kr
Driftkostnad: 33605 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 12156 kr
 • Vatten/avlopp: 4508 kr
 • Försäkring: 4500 kr
 • Renhållning: 2894 kr
 • Hushållsström: 9547 kr

Driftkostnaden är enligt tidigare ägares uppgifter. Försäkringen är schablonberäknad.


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 603 000 kr
 • Smahusbyggnad: 1 439 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 1417 kvm
  Tomttyp: Trädgådstomt
  Parkering: Möjlighet att parkera i garage, på uppfarten och utmed gatan.

  Närområde

  Allmänt: Här bor du centrumnära med endast 5 min bilväg in till centrum samtidigt som du har naturen in på knuten. Området har närhet till skola och förskola och på gångavstånd hittar du Långbrergsparken med bland annat lekytor, utegym, boulebanor etc. På kort avstånd ligger Ica maxi och det nya handelscentrum som nu växer fram med exempelvis Biltema. Förbi området går cykelbana som leder både in till stan och ut till Sundbyholm med badplats, travbana och slott. Goda kommunikationer med täta avgångar in till centrum samt bra läge för pendling då du når motorvägen på endast ett par minuter.
  Parkering: Möjlighet att parkera i garage, på uppfarten och utmed gatan.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR