Päronvägen 13

Eskilstuna 1 880 000 kr utgångspris

Välskött sommarstuga i populära Mälby!

Varmt välkommen till denna mysiga sommarstuga med nyrenoverat badrum, kök, två mindre sovrum samt vardagsrum. På den friköpta tomt finns även en friggebod perfekt för gäster som vill övernatta samt förrådsbyggnader. Kort gångavstånd till både bad och båtplats. Kommunalt V/A och förberett för fiber till stugan!! Möjlighet till snabbt övertagande! Varmt välkommen att boka tid för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 3 varav 1-2 sovrum
Boarea: 40 kvm. taxeringsinformation

Interiör
Hall
Välkommen in i denna sommardröm! Bostadens hall präglas av ljuslätta färger och ett tåligt och lättskött golv. Plats finns för hatthylla och annan förvaring. Ytan har ett härligt ljusinsläpp.

Kök
Mycket funktionellt kök med all nödvändig utrustning. Inredningen går i ljusa toner tillsammans med en mörkare plastmatta. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, diskho och blandare. Möblera köket med köksbord och två stolar. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flera fönster.

Vardagsrum
Mysigt och inbjudande rum med vita väggar och plastmatta. Möblera rummet med soffa, soffbord och övrig inredning. Från vardagsrummet nås bostadens trevliga altan. Möblera denna med sittmöbel och grill, njut av härliga sommarkvällar med nära och kära. Vardagsrummets fönster tillsammans med altandörr skänker ytan fint ljus.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum som präglas av en härligt blommig tapet och plastmatta. Möblera med en större säng och sängbord. Befintlig förvaring i garderob. Rummet har fönster.

Sovrum 2
Rummet har vita väggar och ytans golv är tålig plastmatta. Möblera rummet med säng och sängbord. Rummet har fönster.

Badrum
Ett mycket ändamålsenligt badrum. Ytan är nyrenoverad med ljus våtrumstapet och mörkt golv. Utrustning som dusch med glasvägg, toalett, kommod och blandare. Här finns även ett större förvaringsskåp med plats för handdukar och dylikt. Badrummet har fönster.

Övrigt
Detta vackra sommarhus är omgiven av en lummig trädgård med buskar, träd, planteringar och trädgårdsland. På tomten finns även en väl inredd friggebod med gott om plats för den långväga gästen som vill stanna över. I friggeboden ryms större säng och övrigt möblemang. Gäststugan har flera fönster. På bostadens tomt finns även förrådsbyggnaden som lämpar sig väl för all tänkbar förvaring av trädgårdsredskap och mycket annat.

Byggnad

Typ av byggnad: Fritidshus
Boarea: 40 kvm
Biarea: 14 kvm
Byggnadsår: 1944
Vatten & avlopp: Kommunalt V/A
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas och 3-glas
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Torpargrund
Uppvärmning: Direkt el
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: För den som vill bygga till eller bygga nytt:
Största sammanlagda byggnadsarea är 1/7 av tomten men högst 200 kvm. Huvudbyggnad får vara högst 160 kvm. Arean får delas upp i två byggnader. Flera komplementbyggnader får uppföras. Varje komplemantbyggnad får inte vara större än 40 kvm. (Se mer info i detaljplanen).

Energideklaration

Utförd: NotNeeded

Ekonomi

Pris: 1 880 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 762 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 141 000 kr
Värdeår: 1944
Summa inteckningar/pantbrev: 1 000 kr
Driftkostnad: 10132 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Försäkring: 1427 kr
 • Hushållsström: 6378 kr
 • Övrigt: 2 327 kr

Under övrigt ingår föreningsavgift, sommarvatten och vägavgift.


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 621 000 kr
 • Smahusbyggnad: 141 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 1952 kvm
  Tomttyp: Trädgådstomt
  Parkering: ca 500m till busshållsplats med täta avgångar mot Torshälla och Eskilstuna. 7 minuter med bil till Torshälla och 15 minuter till Eskilstunas centrala delar. Cykelväg mellan Mälby och Torshälla är anordnad. 15 minuter med cykel till Torshälla.

  Närområde

  Allmänt: Populärt och lugnt beläget intill Mälaren. Inom kort gångavstånd från fastigheten finns ett flertal badplatser. Möjlighet att ta över båtplats. Bra fiske i område med fiskerätt. Rikt djurliv med bl a rådjur, hare, grävling och hjort. Fin grannsamverkan med gemensamma midsommarfiranden i området.
  Parkering: ca 500m till busshållsplats med täta avgångar mot Torshälla och Eskilstuna.
  7 minuter med bil till Torshälla och 15 minuter till Eskilstunas centrala delar.
  Cykelväg mellan Mälby och Torshälla är anordnad. 15 minuter med cykel till Torshälla.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Torshälla-Mälby GA:1
  Planbestämmelser: Detaljplan

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR