Gustafsvägen 33

Eskilstuna 4 100 000 kr utgångspris

Välrenoverad 1-plansvilla med centralt läge!

Välkommen till denna trevliga bostad som erbjuder härliga sällskapsytor, en mysig vedkamin i vardagsrummet, tre sovrum, renoverat badrum och kök samt en fantastisk inglasad uteplats för stora sällskapet. En smart planerad bostad med stilren interiör där de flesta stora renoveringar är utförda. Fina ytor både inne som ute och en ytterst lättskött tomt angränsande mot grön allmänning och lekplats. Bra parkeringsmöjligheter med stor uppfart samt i garage. Högsta bekvämlighet med kommunalt VA, fjärrvärme och friköpt tomt. Fiber är indraget. Fastigheten ligger med ett centralt men mycket lugnt läge med gång- och cykelavstånd till centrala delarna av Eskilstuna.

Bostaden är belägen i Valhallas attraktiva villakvartér! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. För familjens yngre medlemmar finns fler lekplatser såväl som populära Leos lekland inom kort gångavstånd. Närområdet präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden likaså den nya multiarenan. Mälardalens högskolas nya kampus finns också inom gångavstånd från villan likväl som Willys välsorterade livsmedelsbutik, centralstationen såväl som centrumkärnan.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 4 varav 3 sovrum
Boarea: 103 kvm. taxeringsinformation

Hall: Välkommen in i bostaden! Här möts du av en trevlig hall med ljusgrå väggar och smakfullt ljust enstavigt golv enhetligt med hela bostaden. Här finns plats för avhängning av kläder och skor. Utöver detta har hallen plats för ytterligare extern förvaring efter eget önskemål.

Kök: Här är renoverat -20. Med modern mörk skåpinredning som smakfullt bryter mot den ljusa bänkskivan med marmorimitation sammanhängande med väggytan ovan den tilltagna arbetsytan. Här finns inbyggnadsmaskiner såsom hel kyl och frys, diskmaskin, ugn och mikro med ergonomisk arbetshöjd, fläkt samt häll. Vidare finns gott om förvaringsutrymme, plats för det stora matbordet och utgång till den inglasade altanen på bostadens baksida. Rummet har nya ljusa ytskikt på golv, väggar och tak.

Uteplats / takad altan: En trevlig takad uteplats med skjutbara fönsterpartier som förlänger den tilltagna sociala ytan och erbjuder plats för det stora sällskapet. Här finns det möjlighet att ställa ett lounge set, ett matbord och övrig möblering. I anslutning till den inglasade altanen finns soldäck med plats för solstolar såväl som utrymme för den större grillen. Fastighetens baksida vetter mot lugn allmänning med trivsam grönyta och lekplats.

Grovingång / tvättstuga: Från garageuppfarten finner du grovingången/tvättstugan som är renoverad 2020. Här finns tvättmaskin, torktumlare, bänkskåp med handfat såväl som överhängande skåp. Bredvid ytterdörren finns garderob som erbjuder ytterligare utrymmen för förvaring av kläder. Här finns fjärrvärmeväxlare installerad under senare år såväl som VVB som är försedd av kommunen. Hemmets nya el-central är placerat i utrymmet. Ett fönster ger bra ljusinsläpp. Ytan har ljust målade väggar och tåligt klinker på golv i mörk ton. Här har du även möjlighet att sätta in en bastu, perfekt inför höstens kallare dagar.

Vardagsrum: Kliv in i detta trivsamma vardagsrum. Här finns en vacker kamin, plats för den stora soffan, soffbord och mediamöbler. Utmed rummets långsida finns ett stort fönsterparti som ger ett behagligt ljusinsläpp och utsikt mot tomtens framsida. Ytan har ljusa nyrenoverade ytskikt på golv, väggar och tak.

Sovrum 1: Det stora sovrummet har extern garderobsvägg med skjutbara dörrar som kommer att ingå. Här är ljust målade väggar i jordnära ton och ett enhetligt golv med övriga rum. Här finns ett fönster som blickar ut mot trädgården och tomtens baksida. Platts för dubbelsäng, sängbord och annat önskat möblemang efter eget tycke. Ingång till walk in closet med platsbyggd skåpinredning och smakfull belysning som kommer att ingå.

Sovrum två och tre: Hemmets två mindre sovrum erbjuder plats för säng, sängbord och skrivbord. Ett av rummen är utrustat med garderob med skjutdörrar som kommer att ingå. Här är ljusa ytskikt på golv, väggar och tak samt så erbjuds ljusinsläpp från fönster i vardera rum.

Badrum: Från hallen och i anslutning till hemmets sovrum nås det mycket påkostade badrummet som är renoverat 2020. Här är helkaklat med smakfull marmorinredning. En elegant industriduschvägg i svart sammanhängande med den övriga påkostade inredning skapar en luxuös känsla i rummet. Här är utrustat med väggmonterad toalett med platsbyggd hylla perfekt för förvaring. Kommoden har en snygg mörk nyans samt en ovanhängande rund spegel. Spotlighstbelysning i tak, vädringsfönster och snygg platsbyggd hylla i duschdelen. Hög komfort med golvvärme.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla
Boarea: 103 kvm
Byggnadsår: 1982
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader: Garage med platta på mark, el indragen.
Inglasad altan från 2020 om ca 15kvm.
Altantrall med plats för solstolar och grill med västläge.

Renoveringar
- kök och vitvaror 2020
- badrum 20202
- inglasad altan, soldäck 2020
- genomgående nya ytskikt på golv, väggar och tak 2020
- god förvaringslösning med garderober i sovrum 2020
- tvättstuga 2020
- el nydragen i hela huset, ny el-central 2020
- hus och garage nymålade 2020
- fiber indraget 2020
- grusad uppfart och finplanering av tomten 2020
- sotad och besiktad eldstad

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2020-02-28
Energikonsumtion: 142 kWh/m2 år.
Primärenergital: 145

Ekonomi

Pris: 4 100 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 831 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 1 214 000 kr
Värdeår: 1982
Summa inteckningar/pantbrev: 2 725 000 kr
Driftkostnad: 39801 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 11631 kr
 • Vatten/avlopp: 8077 kr
 • Försäkring: 3587 kr
 • Renhållning: 2917 kr
 • Hushållsström: 13089 kr
 • Sotning: 500 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 214 000 kr
 • Smahusmark: 617 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 637 kvm
  Tomttyp: Trädgådstomt
  Övrigt: En välskött tomt med bärbuskar, fruktträd och en lättskött gräsmatta. Plats finns för egna odlingar med planteringskärl.
  Parkering: Garage med plats för en bil. Grusad uppfart med utrymme för flertalet bilar.

  Närområde

  Allmänt: Bostaden är belägen i Valhallas attraktiva villakvartér! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. För familjens yngre medlemmar finns fler lekplatser såväl som populära Leos lekland inom kort gångavstånd. Närområdet präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden likaså den nya multiarenan. Mälardalens högskolas nya kampus kommer att ha sin bas här. Med gångastånd nås även Willys välsorterade livsmedelsbutik, centralstationen såväl som centrumkärnan.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR