Gränsgatan 33

Eskilstuna 1 595 000 kr utgångspris

Välplanerad trea med populärt läge på Norr!

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad bostad på expansiva norr! Du välkomnas in i bostaden till en hall där gott om förvaring för ytterkläder och skor finns. Det praktiska köket har generösa arbetsytor, god förvaring och utrymme för matplats. Bostadens hjärta är vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier utmed hela kortsidan. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för både soffhörna och matplats och här kan de dubbla glasade dörrarna öppnas upp till en fransk balkong. Bostaden har även ett fräscht badrum och två ljusa sovrum av bra storlek. Från bostadens ena sovrum hittar vi ut till balkongen som har plats för ett mindre bord. Här kan du sitta skyddat under tak och njuta under de varmare månaderna.

Här bor du i toppenläge på attraktiva norr, en växande stadsdel med nya bostäder och affärsområde planerade. Här har du närhet till stadsparken och å-promenaden. I området finns bland annat badhus, restauranger, Munktellarenan och nya STIGA Sports arena. På kort promenadavstånd nås centrumkärnan, högskola och tågstation.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 71.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 2 av 7

Interiör
Hall
Välkommen in i en ljus och funktionell hall. Ytans väggar är målade i vitt och tillsammans med ett tåligt och lättskött golv i grå kulör. Hallen har befintlig förvaring i flertalet garderober med vita skåpdörrar. Hallen har plats för både hatthylla och skoställ. I anknytning till hallen finns en mycket praktisk klädkammare med plats för kläder, skor och mycket annat.

Kök
Praktiskt kök inrett i ljusa färger. Ytans golv består av en lättskött och mycket tåligt laminatgolv. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Möblera köket med köksbord och fyra stolar. Köket har flera fönster vilket skänker ytan fint ljus.

Vardagsrum
Rakt fram från bostadens hall nås detta trivsamma vardagsrum. Ytans väggar är målade i vitt och golvet består av en stilren parkett. Möblera rummet med soffa, soffgrupp, mediamöbel samt övrigt möblemang. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster samt balkongdörr till bostadens franska balkong.

Sovrum 1
Från vardagsrummet och köket nås bostaden största sovrum. Rummet präglas av sobra färgval och ett ljust golv. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Från sovrummet nås bostadens möblerbara balkong.

Sovrum 2
Rummet präglas av ljusa toner och ett mörkare golv. Möblera rummet med större säng, sängbord och övrigt möblemang såsom byrå eller liknande. Rummets fönster släpper in gott om dagsljus. Passar även perfekt som arbetsrum.

Badrum
Ett mycket ändamålsenligt badrum med helkaklade väggar och klinkerbelagt golv. Färgvalen går i beigea toner. Här finns dusch, toalett, kommod, blandare, förvaringsskåp och handdukstork. Förberett för tvättmaskin för den som önskar installera en egen.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 71.5 kvm
Byggnadsår: 1958
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Stort vindsförråd och matkällarförråd tillhör lägenheten.
I källarplan finns låst cykelrum och hobbyrum. Vidare finns bastu med relaxavdelning samt gemensam tvättstuga med flera avdelningar.
Stor och välskött innergård med grill och lekplats. Miljöhus för källsortering. Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd: Ja
Datum: 2019-10-23
Primärenergital: 159

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219210002-0132 (1206) i Eskilstunahus 10
Pris: 1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 3540 kr/mån
Driftkostnad: 3700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Inre reparationsfond: 2503 kr
Andel i förening: 0.44976%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering: Separat kö till föreningens p-platser och garage. Månadsbiljett längst med intilliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Eskilstunahus 10
Organisationsnummer: 718000-3407
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Nättelduken 9 och 12 i Eskilstuna som omfattar 255 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Vidare finns 28 garage och 43 parkeringsplatser med separat kösystem.
Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkringstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR