Nyforsgatan 28B

Eskilstuna 1 275 000 kr utgångspris

Toppenoverad 2:a med låg månadsavgift!

Välkommen till denna välplanerade tvåa belägen näst högst upp i huset. Stilrent och påkostat kök, helkaklat badrum och balkong i söderläge. Gott om ljusinsläpp och bra förvaring i garderober. Stabil förening med god ekonomi! Bredband ingår i avgiften! Två minuters promenad till centrum och högskola. Välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 57.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 3 av 4

Interiör
Hall
Välkommen in i denna topprenoverade bostad. Här råder stilren och nutida inredning och ljuslätta toner. Hallen erbjuder gott om plats för både hatthylla, skoställ och övrig inredning. Plats för externa garderober. Ytterdörren består av en säkerhetsdörr.

Kök
I direkt anslutning till hallen möter bostadens högklassiska kök. Den öppna planlösningen skapar en social och tillgänglig känsla. Köket präglas av en tilltagen och inbjudande köksö där sociala sammankomster flätas samman med middagsbestyren. Rummets väggar är målade i vitt och harmoniserar fint tillsammans med de vita skåpfronterna. Den mörka köksbänken matchar snyggt till kökets vitvaror som alla är enhetliga i rostfritt. Den maskinella utrustningen består av högst modernt kylskåp med insta view samt frys med ismaskin, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, diskho och blandare. Möblera köket med stolar kring den omfångsrika köksön. Rummets fönster ger ytan ett behagligt ljusinsläpp.

Vardagsrum
Voluminöst rum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster längst rummets ena vägg. Ytans väggar är målade i vitt och golvet bryter av i stilren och mörk ton. Från vardagsrummet nås bostadens möblerbara balkong. Möblera ytan med soffa, soffbord, mediamöbel samt övrigt möblemang.

Sovrum
Trivsamt sovrum med ljusa väggar och fönster mot innergården. Rummet erbjuder befintlig förvaring i en större garderob med vita dörrar. Plats för dubbelsäng och sängbord.

Badrum
Ändamålsenligt badrum med helkaklade väggar och klinkerbelagt golv i neutrala färger. Utrustning som takdusch, toalett, kommod, blandare och spegel med led-belysning.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 57.5 kvm
Byggnadsår: 1959
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Till bostaden hör vindsförråd och källarförråd.
TV och bredband via ComHem.

Gemensamma ytor:
Tvättstuga och torkrum.
Cykelförråd.

Separat kö till föreningens garage och parkeringsplatser.

Utförda renoveringar:
År 2006 Byte av garageportar
År 2009 Byte av dörrar, lås postbox
År 2010 Fasadrenovering och fönsterbyte
År 2011 Stamspolning
År 2016 Byte av lägenhetscentraler
År 2018 OVK besiktning, målningarbete (källare, dörrar, trapphus), plattsättning marmor sockel.
År 2019 Stamspolning

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 143-304 (1301) i Brf Floretten nr 7
Pris: 1 275 000 kr utgångspris
Avgift: 3078 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 5.39%

Närområde

Allmänt: Populärt läge ett stenkast från tågstation och högskola. Nära till Kronskogen med fina promenadstråk och motionsspår. Någon minuts promenad till centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet däribland Ica som ligger precis runt hörnet.
Parkering: Separat kö till föreningens parkeringsplatser (150kr/mån). Möjlighet att få tillgång till parkering relativt snabbt.
Möjligheter att parkera på stora parkeringen i anslutning till tågstation (450kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Brf Floretten nr 7
Organisationsnummer: 718000-1047
Allmänt om föreningen: Föreningen omfattar 19 lagenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt med en total yta om 1052 kvm. Fastigheten är försäkrad hos Trygg-hansa.
Den administrativa förvaltningen skötts av Redovisarna i Eskilstuna. Städning och gårdsköttsel ombesörjs av föreningens medlemmar enligt separat städschema.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR