Citronvägen 9

Eskilstuna 4 130 000 kr utgångspris

Rymlig och genomtänkt familjevilla i populära och omtyckta Slagsta!

Välkommen Hem! Optimalt planerad 1,5-plansvilla om 147 kvm fördelat över 7 rum och kök varav 4-5 sovrum. Bostaden präglas av fina öppna umgängesytor på entréplan och mer privata rum på det övre planet. Stilrent kök med väl tilltagen förvaring och bra arbetsytor. Angränsande matrum och stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum och spabad. Utmärkt bostad för den stora familjen. 1 sovrum på entréplanet som kan utökas till 2 samt 3 sovrum på övre plan med möjlighet till 4. 1 badrum på vardera våningsplan. Smidig uppvärmning med fjärrvärme och lättskött tegelfasad. Friköpt trädgårdstomt om 507 kvm med lekvänliga gräsytor och uteplatser. Garage med vidbyggt förråd och uppfart med plats för 2 bilar.

Stor och välkomnande entré med utmärkta förvaringsmöjligheter i en intilliggande klädkammare. Entréplanets badrum nås smidigt från hallen. Vidare in i bostaden öppnar ytorna upp sig med en tilltalande planlösning där vardagsrum, kök och matrum ligger i nära anslutning till varandra. Stort sovrum med bra förvaring och separat tvättstuga. Trappan från hallen leder till det övre planet som erbjuder ett rymligt allrum med utgång till balkong där man har utsikt över tomten. Vidare finns 3 bra sovrum och ett badrum. Gott om förvaring i klädkammare.

Trivsam tomt på baksidan av huset som är fint insynsskyddad av grönskande buskar som bidrar till en härlig oas. Plana lättskötta gräsytor som bjuder in till lek, spring och umgänge. Uteplats i det inglasade uterummet samt på öppna altanytor. Spabadet lockar med ett värmande bad årets alla dagar.

Här bor du i ett lugnt område med mycket hög servicenivå, här finns allt du behöver! På gångavstånd hittar du ICA Slagsta, flertalet förskolor och grundskola årskurs 1-6. Cykelbana leder hela vägen in till centrum och föredrar du att åka kommunalt finns täta bussförbindelser till både centrum och Torshälla. Här har du även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca 1 timma!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 7 varav 4-6 sovrum
Boarea: 147 kvm. taxeringsinformation


ENTRÈPLAN
Entréhall
Luftig och inbjudande entréhall med laminatgolv genomgående i hela bostaden. Utmärkt klädförvaring på ordentlig avhängningsyta och stor klädkammare.

Kök
Stilrent kök, renoverat 2010 med gott om förvaring i både under- och överskåp samt fina arbetsytor på slitstark laminatskiva. Vitmålade köksluckor, moderna vitvaror och stor köksö. Enhetlig mosaik över såväl diskbänk som köksö. Fullt utrustat med moderna vitvaror i rostfritt utförande: diskmaskin, inbyggnadsugn, induktionshäll, köksfläkt och kyl och frys i fullhöjd.

Matrum
Ligger intill köket och kan enkelt göras om till ett extra sovrum. Rymmer idag ett stort matbord och har ingång från både kök och vardagsrum.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med gott om utrymme för stor soffgrupp, mediamöbel och övrig möblering. Utgång till inglasat uterum och vidare ut på altandäck och spabad. Uterummet har en grå nålfiltsmatta, skjutglaspartier, elanslutningar och belysning.

Sovrum
Ordentligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Bra förvaring i fristående förvaringsmöbel.

Badrum
Renoverat 2011 med ljusa ytskikt, badkar, handfat i kommod, spegelskåp och wc.

Tvättstuga
Renoverat 2010 med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ och förvaring.

ÖVRE PLAN
Allrum
Ljust och rymligt allrum med plats för soffa och mediamöbel. Bra förvaring i stor klädkammare. Utgång till balkong i söderläge.

Sovrum
Tre bra sovrum med snedtak.

Badrum
Renoverat 2007 med ljusa ytskikt, wc, kommod och badkar.

Byggnad

Typ av byggnad: 1½-plansvilla
Boarea: 147 kvm
Biarea: 5 kvm
Byggnadsår: 1979
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övriga byggnader:
Garage med vidbyggt förråd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2016-11-24
Energikonsumtion: 115 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 4 130 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 2 530 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 1 828 000 kr
Värdeår: 1979
Summa inteckningar/pantbrev: 2 975 000 kr
Driftkostnad: 35230 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 13429 kr
 • Vatten/avlopp: 7038 kr
 • Försäkring: 5268 kr
 • Renhållning: 2782 kr
 • Hushållsström: 6713 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 702 000 kr
 • Smahusbyggnad: 1 828 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 507 kvm
  Tomttyp: Trädgådstomt

  Närområde

  Allmänt: Här bor du i ett lugnt område med mycket hög servicenivå, här finns allt du behöver! På gångavstånd hittar du ICA Slagsta, flertalet förskolor och grundskola årskurs 1-6. Cykelbana leder hela vägen in till centrum och föredrar du att åka kommunalt finns täta bussförbindelser till både centrum och Torshälla. Här har du även närhet till påfart till E-20 som smidigt tar dig till Stockholm på ca 1 timma!

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Stadsplan

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR