Västergatan 17C

Eskilstuna 1 350 000 kr utgångspris

Topprenoverad gavellägenhet högst upp med stor inglasad balkong!

Genomgående renoverad genomgångsbostad om 2 rum och kök belägen på attraktiva Norr! Gavellägenhet med stor inglasad balkong. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Påkostat kök och nymålade väggar i kök, hall och vardagsrum.

En stor ljus hall med bra möjlighet till förvaring är det första som möter dig när du gör entré till det här smakfulla hemmet. Till höger finns ett påkostat kök som präglas av ljusinsläppet från de breda fönsterpartierna. Rymlig matplats, gott om förvaring och fina arbetsytor. Generöst sovrum med gott om utrymme för en dubbelsäng, dessutom en inredd walk in closet bakom skjutdörrar. Helkaklat badrum i anslutning till bostadens sovrum, hall och vardagsrum med dusch och tvättmaskin. Fint vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp. Utgång till den stora inglasade balkongen - som ett extra rum från vår till höst!

Stambytt förening med nya säkerhetsdörrar. Nära till Stadsparkens vackra promenadstråk, Munktellstaden med nya badhuset samt centrum, tågstation & högskola.

Välkommen på visning!

Till bostaden hör vindsförråd och matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga finns i källarplan.
Låst cykelrum.
Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via fiber.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 58 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 3 av 3

Hall
Välkomnande och rymlig hall med väggar i ljus ton och parkettgolv enhetligt med övriga bostaden. Här finns bra utrymme för avhängning såväl som plats för skoställ i anslutning till entrén. Vidare finns möjlighet till generös förvaring längst med hela väggen.

Kök
Topprenoverat kök i modernt utförande. Vita profilerade köksluckor mot den mörka bänkskivan. Moderna vitvarorna som består av varmluftsugn, micro, induktionshäll, fläktkåpa, kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Intill kökets arbetsdel finns rymligt matrum som inrymmer bord för sex personer såväl som praktisk förvaring i skåp utmed ett av rummets långsidor. Mycket fint ljusinsläpp från breda fönsterpartier. Matrummet kan enkelt göras om till ett extra sovrum vid behov.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med generös sällskapsyta och ljusa ytskikt på väggar. Möblerbart med soffgrupp och vardagsrumsbord, media-möbel och annan inredning såsom matbord, skrivbord eller extern förvaringsmöbel. Fönster i två väderstreck släpper in rikligt med dagsljus och skapar ett fint ljusinflöde i rummet. Nya parkettgolv och smakfullt tapetserad fondvägg. Härifrån nås bostadens balkong.

Balkong
Med högt och insynsfritt utsiktsläge finns en fantastisk balkong om hela 11kvm! Balkongen är utrustad med mörk textilmatta på golv, persienner och skjutbara fönsterpartier. Eluttag finns installerat. Möjligheter att möblera efter tycke och smak med exempelvis matbord eller soffgrupp.

Badrum
Stambytt badrum med ljust kakel på väggar och klinkerbelagt golv. Duschplats, handdukstork, kommod med tvättställ, spegelskåp, wc-stol och egen tvättmaskin. Vädringsfönster finns.

Sovrum
Bostadens stora sovrum har ett rikligt ljusinsläpp från fönster. Rummet har ljusa ytskikt på väggar och parkettgolv. Här ryms dubbelsäng, nattduksbord och extern förvaringsmöbel. Vidare finns skjutdörrar bakom vilka stor klädkammare med smart förvaringssystem erbjuder generösa klädförvaringsmöjligheter.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 58 kvm
Byggnadsår: 1953
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2009-01-07
Energikonsumtion: 176 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219208001-0030 i Brf Eskilstunahus 8
Pris: 1 350 000 kr utgångspris
Avgift: 4044 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 3.78815%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus och multiarena som är belägna intill Munktellstaden.
Parkering: Separat kösystem till föreningens garage. Parkering utmed Heljestrandsgatan och Knut Hellbergsgatan med månadsbiljett (400kr).

Förening

Föreningsnamn: Brf Eskilstunahus 8
Organisationsnummer: 718000-3480
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Nonien i Eskilstuna Kommun. På fastigheten finns uppförd byggnad med 29 lägenheter, 2 lokaler och 8 garage. Byggnaden är uppförd 1954. Fastighetens adress är Västergatan 17 i Eskilstuna.

Bilder

Utsikt från balkong Västergatan 17B Planritning Rondellen med profilen Mot stadsparken och kloster Solstolar stadsparken Åpromenad stadsparken Stadsparken Munktellbadet Stiga sports arena

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR