Krongatan 7

Eskilstuna 1 670 000 kr utgångspris

Topprenoverad lägenhet med balkong och låg månadsavgift!

Välkommen till denna nyrenoverade bostad som erbjuder 62,5 välplanerade kvadratmetrar. Här finns modernt kök med påkostade tillval, helkaklat badrum med tvättmaskin, stort vardagsrum med spottar i taket samt tilltaget sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Inglasad balkong med kvällssol. Populärt läge med närhet till tåg, centrum, högskola. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 12 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 62.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 3 av 12

Interiör
Hall
Välkommen in i en ljus och rymlig hall. Ytans väggar är ljusa och golvet består av ett tåligt och lättskött laminatgolv, vilket är enhetligt i hela bostaden. Hallen har gott om plats för hatthylla, skoställ och övrig inredning. I anknytning till hallen finns en mycket tilltagen och praktisk klädkammare.

Kök
I rak riktning från hallen finns bostadens trivsamma kök. Ytan har stilrena och mycket smakfulla ytskikt. Köksinredningen går i gråt ton och bryter av snyggt mot den ljusa köksbänken. Här finns goda förvaringsmöjligheter i både lådor och skåp. Den maskinella utrustningen består av kylskåp/frys, ugn, mikrovågsugn, häll, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Köket har smakfull belysning både under köksskåpen samt nutida spottar i tak. Möblera köket med bord och fyra stolar. Kökets tilltagna fönster släpper in gott om ljus.

Vardagsrum
I vänster riktning från bostadens hall finns detta inbjudande vardagsrum. Ytan har tapetserade väggar i milda toner. Möblera ytan med soffa, soffbord, mediamöbel och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens omfångsrika, inglasade balkong. Rummet har ett fantastiskt ljusinsläpp från brett fönsterparti samt balkongdörr.

Sovrum
Från vardagsrummet nås detta harmoniska sovrum. Här erbjuds fantastiskt bra förvaring i en hel garderobsvägg med vita skjutdörrar. Denna är inredd med klädstänger och praktiska meshbackar.
Sovrummet har tapetserade väggar som harmoniserar med vardagsrummets inredning. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Rummet har snygg belysning i form av spottar i tak. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus.

Badrum
Helkaklade ytor i vitt och klinkerbelagt golv. Inredning som takdusch med vikväggar i glas, toalett, kommod, blandare, spegel med belysning och handdukstork. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 62.5 kvm
Byggnadsår: 1961
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Stort vindsförråd tillhör lägenheten.
Två gemensamma tvättstugor med tillhörande torkrum samt mangelrum finns i entréplan.
Låst cykelrum.
Separat kösystem till föreningens parkeringsplatser.

Utförda renoveringar:
Renoveingar:
Stambyte 2005
Belysning trapphus 2009
Takmålning 2009
Räcken 2009
Byte av fjärrvärmecentral 2009
Tvättstugeutrustning 2011
Porttelefoner och dörrautomatik 2011
Installation av säkerhetsdörrar 2012
Målningsarbeten 2012
Garageportar 2012
Tvättstugeutrustning 2013
Hissreparation 2014
Målning fönsterbleck o takfot 2016
Frånluft 2019
Frånluftspumpar samt dockning värmesystem 2020

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1305 (109-035) i Brf Tunavallshöjden
Pris: 1 670 000 kr utgångspris
Avgift: 2941 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.3929%

Närområde

Allmänt: Bostaden med det perfekta läget! Med närhet till härliga Kronskogen med vacker grönska och omfattande rekreationsled. Bostaden har närhet till förskola, fler grundskolor samt Rekarnegymnasiet. För den som är sportintresserad ligger Tunavallens fotbollsarena i bostadens absoluta närhet. Gångavstånd till livsmedelsaffär och kort bilfärd till Tuna Park med stort utbud av butiker, restauranger och livsmedelsaffärer. Via Kronskogen nås också på behagligt gångavstånd både Parken Zoo såväl som Tuna Park. Bekvämt gång och cykelavstånd till Eskilstuna C och tågstation med täta avgångar till hela Mälardalen.

Förening

Föreningsnamn: Brf Tunavallshöjden
Organisationsnummer: 718000-0197
Allmänt om föreningen: Föreningen omfattar 72 lagenheter med en total boyta om 4 448 kvm. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen förfogar över en lokal om 50 kvm upplåten med hyresratt.
Fastigheten är försäkrad hos Trygg-Hansa. Den administrativa förvaltningen har skötts av Redovisarna i Eskilstuna AB.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR