Duvtorpsvägen 7

Eskilstuna 3 295 000 kr utgångspris

Välplanerad villa med fina ytskikt i populära Röksta!

Varmt välkommen till denna enplansvilla med källare som erbjuder flertalet sovrum, tilltaget vardagsrum, renoverade badrum samt uterum i söderläge. Större renoveringar är utförda som tak, fönster och hissinstallation. Friköpt och lättskött trädgårdstomt. Fiber finns! Närhet till centrum, skola, förskola, restauranger mm. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3 sovrum
Boarea: 109 kvm. taxeringsinformation

Interiör
Övre plan
Hall
Välkommen in i denna trevliga hall. Ytan är rymlig och har vitmålade väggar och stenbelagt golv. Här finns gott om plats för hatthylla, skoställ och övrigt möblemang. Hallens fönster skänker ytan fint ljus. Med direkt access finns en mycket tillgänglig och lättmanövrerad personhiss. Denna sammanbinder bostadens övre plan med källarplanet på ett mycket fördelaktigt sätt.

Kök
Rakt fram från hallen nås det ljusa och funktionella köket. Rummet kännetecknas av den ljusa inredningen, marrakech inspirerade kaklet samt en mycket stilgivande murstock i rött tegel. Ytans golv är belagt med en klassisk parkett. Kökets maskinella utrustning består av kylskåp, frys, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, diskho och blandare. Köket har en mycket stämningsgivande och värmande kamin. Njut av värmen medan middagen avnjuts när årets kallare månader gör sig påminda. Möblera rummet med köksbord och fyra stolar. Köket har ett mycket behagligt ljusinsläpp från två fönster.

Vardagsrum
Intill köket finns bostadens inbjudande vardagsrum. Ytan har ljusa väggar tillsammans med en mycket fin fiskbensparkett. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade uterum. Uterummet nås med hjälp av trapphiss. Möblera rummet med soffgrupp, soffbord, mediamöbel samt övrigt möblemang. Vardagsrummet har ett magnifikt ljusinsläpp tack vare fönster i flera väderstreck.

Badrum
Från hallen finns entréplanets badrum. Ytan är inredd med våtrumstapet och våtrumsmatta i neutrala färger. Utrustning som toalett, dusch, handfat och handdukstork. Fönster finns.

Sovrum 1
En längre passage inredd med praktiska och rymliga garderober med skjutdörrar leder väg till övre planets sovrum. Här erbjuds funktionellförvaring för kläder, skor, sänglinne, handdukar och mycket annat. Sovrum 1 är en harmonisk och omfångsrik yta med svagt randig tapet och parkettgolv. Rummet går att delas av med vägg för att få ytterligare ett sovrum. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Rummets två fönster släpper in gott om dagsljus.

Sovrum 2
Tilltaget rum med målade väggar i en grå-blå kulör samt parkettgolv. Möblera med större säng, sängbord och övrig inredning. Rummet har fönster.

Sovrum 3
Sovrum med riktigt bra förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Rummet har ljusa väggar och en smakfull parkett. Möblera rummet med större säng, sängbord och övrig inredning. Sovrummet har fönster, vilket sänker ytan fint ljus.

WC
Med anknytning till bostadens sovrum finns denna WC. Ytan är inredd med våtrumstapet och våtrumsmatta i blå ton. Utrustning som toalett, handfat och spegelskåp. Fönster finns.

Källarplan
Detta våningsplan nås via personhiss, alternativt trapp. Källarplanet innefattar en större hall med plats för avhängning av kläder, skor och annan typ av förvaring. Stora delar av planet är belagt med klinkergolv och har vitmålade väggar. I övrigt finns här ett mycket omfångsrika allrum som perfekt kan användas som sovrum. Här finns stora möjligheter till att inreda efter behov och önskemål. Rummet kan exempelvis inredas för att passa familjens tonåring, fönster och separat ingång finns. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord, skrivbord och övrigt möblemang. Källarplanet inrymmer ett mycket tilltaget badrum med klinkerbelagt golv och kaklade väggar i grå kulör. Här finns toalett, handfat och hörnbadkar med bubbelfunktion. Badrummet är även utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ytan har nutida belysning i form av spottar i tak. Fönster finns. Vägg i vägg med badrummet finns ett generöst rum som passar väl som torkrum eller annat om behov finns, ytan har mosaik belagt golv och målade väggar. Källarplanet har även ett omfångsrikt garage med gott om plats för allt att önska. Resterande del av källarplanet består av pannrum och matkällare.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla med källare
Boarea: 109 kvm
Biarea: 112 kvm
Byggnadsår: 1959
Kommentar till byggnadsår: Ombyggt 2007
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä/betong
Fasad: Tegel/Trä
Fönster: 3-glas
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Tegelpannor
Grundläggning: Källare
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Fiber finns indraget i huset.
Luftvärmepump som används som AC varma sommardagar finns installerad i vardagsrummet och i sovrummet. Dessa installerades 2018 och 2020.

Ny värmeväxlare hösten 2020.

Bostaden har ett mycket och väl tilltaget uterum. Rummet är inglasat och kan därmed brukas långt in på höstkanten. Möblera denna yta med matbord och sex stolar samt loungegrupp eller dylikt. Utanför uterummet prunkar bostadens lummiga trädgård. Denna består av gräsmatta, träd, buskar och rabatter. Trädgården är omgiven av häck som ger ett fullgott insynsskydd.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2021-04-28
Primärenergital: 107

Ekonomi

Pris: 3 295 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 987 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde: 1 211 000 kr
Värdeår: 1962
Summa inteckningar/pantbrev: 1 250 000 kr
Driftkostnad: 43205 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 16971 kr
 • Vatten/avlopp: 5499 kr
 • Försäkring: 4000 kr
 • Renhållning: 2894 kr
 • Hushållsström: 13841 kr

Försäkringen är beräknad enligt schablon.


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 776 000 kr
 • Smahusbyggnad: 1 211 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 964 kvm
  Tomttyp: Trädgådstomt
  Parkering: Plats för en bil i garaget och bra möjligheter för gäster att parkera längst med gatan.

  Närområde

  Allmänt: Denna bostad ligger med ett behagligt avstånd från Eskilstuna centrum. Citykärnan nås med en kort promenad alternativt cykeltur. Tätortstrafiken går i nära anslutning till bostaden. I områden finns ett flertal välsorterade matvarubutiker. För den som pendlar med bil nås E 20 på ett par minuter. I bostadens närområde finns flera kommunala förskolor och skolor. I bostadens närområde finns flera grönområden exempelvis områden kring Balsta musikslott och Balsta IP.
  Parkering: Plats för en bil i garaget och bra möjligheter för gäster att parkera längst med gatan.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning

  Bilder

  Entréplan Entréplan alt planlösning Källarplan Fastighetskarta

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR