Tegelbruksgatan 5

Eskilstuna 1 395 000 kr utgångspris

Topprenoverad tvåa högt upp i huset med balkong och låg månadsavgift!

Varmt välkommen till denna renoverad 2:a om hela 61 kvm. Bostaden erbjuder fina och ljusa ytskikt, helkaklat badrum från stambytet -21 samt stilrent kök. Stor balkong med utsikt över takåsarna. Ett utmärkt boende till låg kostnad! Bra läge med kort gångavstånd till centrum, högskola och tåg. Varmt välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 60.9 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 4 av 5

Interiör
Hall
Stig i denna fantastiska bostad och möts av sobra färgval och fräscha ytskikt. Hallen har målade väggar i beige ton och ett stilfullt, tåligt klinkergolv. Här ryms hatthylla såväl som skoställ. I anknytning till hallen finns en rymlig och mycket tillgänglig garderob med skjutdörrar.

Badrum
I höger riktning från hallen nås detta nyrenoverade badrum. Ytan har helkaklade väggar i vitt tillsammans med ett matchande klinkergolv. Badrummet är inrett med takdusch i svart som tillsammans med glasväggen av industrimodell sätter en karakteristisk känsla i badrummet. I övrigt finns här toalett, kommod, blandare, spegelskåp, handukstork samt golvvärme och spottar i taket.

Kök
Innanför hallen finns bostadens moderna kök. Köksinredningen går i vitt och ytans golv är belagt med en ljus parkett. Köket har bra förvaringsmöjligheter och tilltagen arbetsyta. Den maskinella utrustningen är enhetlig i rostfritt vilket skapar en samstämmig känsla till rummet. Här finns kyl/frys, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin samt diskho och blandare. Möblera köket med köksbord och fyra stolar. Rummets fönster släpper in gott om dagsljus och har fantastisk utsikt över staden.

Vardagsrum
Omfångsrik yta som utmärks av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare ett vidsträckt fönsterparti och balkongdörr. Rummet har vitmålade väggar och ljust parkettgolv. Möblera rummet med soffa, soffbord, mediamöbel och övrig inredning. Från vardagsrummet nås bostadens rejäla balkong med vacker utsikt över Eskilstunas takåsar.

Sovrum
Harmoniskt sovrum med gott om plats. Ytans väggar är målade i en grå kulör och golvet belagt med en stilren parkett i ljust trä. Sovrummet har befintlig förvaring i garderob med skjutdörrar. Möblera sovrummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Sovrummets fönster skänker ytan ett behagligt ljusinsläpp.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 60.9 kvm
Byggnadsår: 1960
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Basutbud av TV-kanaler via ComHem ingår i månadsavgiften.
Bredband via ComHem och Bredbandsbolaget.

Källarförråd och ett litet matkällarförråd tillhör lägenheten.
Gemensam tvättstuga som renoverades i samband med stambytet -21.

Separat kö till 12 st p-platser (200kr/mån).
Gemensam tvättstuga och cykelförråd finns i källaren.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1702 (503-014) i Brf FORMANNEN
Pris: 1 395 000 kr utgångspris
Avgift: 2964 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 4.733%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen ett stenkast från Eskilstuna centrum, här finns allt! Till fots nås shopping, restauranger, fik, nattliv, bibliotek, högskola och flera matbutiker. I bostadens absoluta närhet finns ett ansenligt utbud av restauranger, närbutiker och mycket mer. För den som pendlar med tåg har denna bostad det perfekta läget. En promenad på fem minuter leder nämligen till stadens tågstation med täta avgångar till hela Mälardalen. Vad det gäller övriga förbindelser finns här bra gång och cykelbanor samt bra förbindelser med busstrafik precis utanför porten. Från bostaden har man även nära till den vackra å-promenaden och friluftsområdet Vilsta, där finns både badplats, elljusspår och andra motionsmöjligheter såsom utomhusgym.

Förening

Föreningsnamn: Brf FORMANNEN
Organisationsnummer: 718000-1153
Allmänt om föreningen: Fastighetens registerbeteckning ar Formannen 1. Föreningens fastighet omfattar 21 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 1 lokal upplåten med hyresrätt. Fastighetens taxeringsvärde är kr 10.160.000:-, varav markvärde kr 3.217.000:-. Föreningens administrativa förvaltning har handhafts av Redovisarna i Eskilstuna AB. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Trygg-Hansa via Redovisarna AB:s gruppförsäkring. Styrelsens policy för andrahandsuthyrningar är att följa bostadsrättslagen.

2005 - Rörinfodring
2006 - Plåtklätts av balkonger
2009 - Nya tvättmaskiner och säkerhetsdörrar
2010 - Anslutning till fjärrvärme
2011 - Elinstallationer
2012 - Målning av trapphus, Termostatbyte, Dräneringsarbete
2014 - Dörrbyte till markisaffär, Pumpbyten, Ventilationsrensning OVK
2015 - Justering av värmesystemet
2016 Tvätt & målning av fasad.
2018 Byte av fjärrvärmeväxlare
2019 Nya tvättmaskiner
Nytt tak
2020-2022 -stambyte och renovering av tvättstuga
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR