Västeråsvägen 12 B

Eskilstuna 1 075 000 kr utgångspris

Välplanerad tvåa med fina ytskikt och attraktivt läge vid Tunavallen!

Varmt välkomna till en välskött lägenhet med populärt läge vid Tunavallen! Smakfullt kök i ljust utförande. Kaklat badrum utrustat med badkar. Stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp och utgång till fin balkong med högt utsiktsläge! Genomgående fina ytskikt i lägenheten med mörka golv mot ljusa väggar. Stabil HSB förening med god ekonomi. Lägenheten har ett högt läge i huset. Hiss finns! Bekvämt gångavstånd till centrum, högskola och centralstation. Perfekt boende redo för inflytt! Varmt välkomna att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 48.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 3 av 3

Hall
I den välkomnande hallen möts du av ljusa ytskikt på väggar och mörka golv i fiskbensmönster. Här finns utrymme för avhängning samt plats för skoställ eller bänk. Vidare finns vägghängd garderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter för kläder.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med gott om ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Utrymme finns för soffgrupp, media-möbel och skrivbord. Vidare finns här utgång till balkong med högt läge och fin utsikt över området. Rummet har ljusa ytskikt väggar och sammanhängande mörkt golv.

Kök
Bostadens kök finns med delvis öppen planlösning mot vardagsrum. Här finns vita skåpsluckor, mönstrat mosaikkakel i arbetsdelen och en tålig bänkskiva i rostfritt utförande som erbjuder en perfekt arbetsyta. Gott om förvaring för kökets alla tillbehör i den välplacerade skåpinredningen. Den maskinella utrustningen består av spis, köksfläkt samt kombinerad kyl och frys.

Sovrum
Fint sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och gott om förvaring med garderobsvägg. Väggar målade i ljusgrå ton mot mörka golv.

Badrum
Bostadens rymliga badrum har kaklade väggar samt ett klinkerlbelagt golv. Utrustningen består av handfat med överhängande badrumsspegel med belysning, badkar, handdukstork samt vädringsfönster. Möjlighet finns att ta bort badkaret och istället sätta in en egen tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 48.5 kvm
Byggnadsår: 1939
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Stambyte: -86-87
Renovering av kök: -86-87
Renovering av badrum: - 86-87
Byte av lgh-dörrar: -86-87
Takbyte: -86-87
Fönsterbyte: -86-87
Fasadmålning: - 86-87
Balkongrenovering: - 86-87
Bredbandsinstallation: -03-04
Fönsterbleck, målning: -07
Källsorteringshus: - 08
Tvättstugor: -09
Låssystem: -11
Hissrenovering: -14/-18
Brytskydd entréer och källardörrar -18
Ny fjärrvärmeväxlare -19


Förråd som tillhör lägenheten finns i källaren.

Kabel-TV via: ComHem
Bredband: ComHem/Telenor

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2009-05-01
Energikonsumtion: 109 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2203-3-47-6 i Hsb Brf Västergården
Pris: 1 075 000 kr utgångspris
Avgift: 3307 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Driftskostnaderna är beräknade enligt schablon.

Andel i förening: 1.22011%

Närområde

Allmänt: Attraktivt beläget i centrala delarna av Eskilstuna med närhet till vacker natur och fina promenadstråk i Kronskogen.
Kort gångavstånd till centrum och högskola samt 5 minuters promenad till centralstation med täta tågförbindelser mot Stockholm och Västerås.
Gång och cykelavstånd till Tuna Park stormarknad.
Parkering: Goda parkeringsmöjligheter utmed gatan med månadsbiljett B1 (400kr/mån).

Förening

Föreningsnamn: Hsb Brf Västergården
Organisationsnummer: 718000-2516
Allmänt om föreningen: Föreningen äger byggnaderna på fastigheten Granaten 5-7 i Eskilstuna Kommun som färdigställdes år 1939-40 i vilka man upplåter lägenheter och lokaler. Västeråsvägen 10-14. Husen har under 1986-1987 genomgått en total ombyggnad, varvid 7 hissar installerades och antalet lägenheter har genom sammanslagning minskat till 71 från 97. Bostädernas lägenhetsyta är 4010 kvm och de två gavellokalernas yta är 112 kvm.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR