Gredbyvägen 6D

Eskilstuna 2 450 000 kr utgångspris

Unik våning om 108,4 kvm med eftertraktat läge och låg avgift!

Välkommen till en mycket fin bostad med utmärkt läge intill Rinmansparken! Denna bostad präglas av en generös takhöjd, vackra trägolv och stora fönsterpartier. Bostadens äldre charm återfinns även i detaljer så som listverk och spegeldörrar. Här finner du ett mycket smakfullt kök med högkvalitativa materialval och ett luftig vardagsrum där generösa fönsterpartier släpper in gott om ljus. Vidare erbjuder bostaden två duschrum varav det ena har tvättmöjligheter med egen tvättmaskin samt tre rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har en extra inredningsbar hall som kan nyttjas för exempelvis kontorshörnan eller ytterligare förvaring, denna möjliggör även en ytterligare entré till bostaden. Till bostaden hör två stora vindsförråd, 2 källarförråd samt egen snickarbod/hobbyrum för den som har intressen som kräver mer ytor.

Här bor du i trivsam förening med extremt låga avgifter. Tack vara det fina läget intill Rinmansparken har du allt du behöver inom räckhåll. Alldeles intill ligger Willys och det nya köpkvarter som där växer fram med bland annat nya biografen. Med ett par minuters promenad nås även tågstation och centrumkärnan.

Varmt välkommen att anmäla intresse till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 6
Boarea: 108.4 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 2

Hall: Stig in i bostadens hall där du hittar gott om yta för att hänga av kläder och ställa skor. Här finns även utrymme för ytterligare möblemang med exempelvis sittbänk och byrå. Hallen har generöst ljusinsläpp från ett väl tilltaget fönsterparti, vita väggar med en mönstrad fondvägg, spotlights i taket och på golvet ligger ett vackert trägolv.

Badrum: Från hallen nås ett ljust badrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Här finns wc-stol, handfat med överhängande spegelskåp samt duschhörna.

Kök: Bostaden erbjuder ett mycket smakfullt kök med högkvalitativa materialval. Här finner du rostfria vitvaror, släta luckor, vitt kakel och mörk bänkskiva. Det välplanerade köket har gott om förvaringsutrymme i skåp som går hela vägen upp till tak och köket är välutrustat med fläkt, inbyggnadsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Köket har ljusa väggar med en mönstrad fondvägg, vackert trägolv och spotlights i tak. Här finns även utrymme för en matplats för 4-5 personer.

Vardagsrum: Bostaden erbjuder ett luftigt vardagsrummet tack vare den generösa takhöjden och ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här ligger vackert trägolv och väggarna är ljusa. Utrymme finns för möblemang med både soffgrupp och matbord.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Två stora fönsterpartier ger rummet ett mycket fint ljusinsläpp. Förvaring finns i garderober som sträcker sig längst ena kortsidan. På golvet ligger ett vackert trägolv och på väggarna sitter en diskret mönstrad tapet.

Sovrum 2: Sovrum med utrymme för säng och övrigt möblemang. Här är väggar och golv går i ljusa toner. Ett generöst fönster ger rummet fint ljusinsläpp.

Badrum 2/Tvättstuga: Badrum med grå våtrumsmatta på golvet och en ljusare våtrumsmatta på väggen. Här finns wc-stol, handfat med överhängande spegelskåp samt goda tvättmöjligheter med egen tvättmaskin.

Sovrum 3: Sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Gott om förvaring finns i garderober. På golvet ligger en plastmatta och väggarna går i en varm brun ton. Generösa fönsterpartier ger rummet ett fint ljusinsläpp.

Hall 2 / Kontor: Möjlighet finns att nyttja denna hall som en extra entré till bostaden, kanske egen entré för tonåringen? Den möblerbara hallen ger även möjlighet att inreda en kontorshörna eller nyttjas för förvaring. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är ljusa.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 108.4 kvm
Byggnadsår: 1926
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Föreningen underhålls löpande och följande större renoveringar har genomförts:

Nya fönster mot Gredbyvägen, 2020
Renovering/målning av samtliga fönster, 2013
Stamrenovering, 2012/2013
Takbyte, 2007
Dränering av källare, 2002
Fasadrenovering, 1996

Inom kort väntas uppdatering av trapphus med måleriarbeten, belysning såväl som installation av nya säkerhetsdörrar att utföras. Avgifterna planeras att höjas under 2021 med ca 5%.

Förråd
Till lägenheten hör två stora vindsförråd. Vidare finns två källarförråd samt egen verkstad/hobbyrum.

I föreningen finns gemensam tvättstuga, bastu och relaxavdelning. På innergården finns välskötta uteplatser där större sällskap kan umgås och njuta av den härliga miljön.

Städning och gårdsskötsel ombesörjs av föreningens medlemmar enl städschema.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2008-09-23
Energikonsumtion: 118 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 587-013 i BRF VÅGEN 6
Pris: 2 450 000 kr utgångspris
Avgift: 3994 kr/mån
Driftkostnad: 5950 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1450 kr
  • Hushållsström: 4500 kr

Driftkostnad beräknad enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 9.6%

Närområde

Allmänt: Tack vara det fina läget intill Rinmansparken har du allt du behöver inom räckhåll. Alldeles intill ligger Willys och det nya köpkvarter som där växer fram med bland annat nya biografen. Du når smidigt å-promenaden och över ån tar du dig till Munktellstaden med badhus, Stiga sports aren, Munktellarenan etc. Med ett par minuters promenad nås även tågstation och centrumkärnan.
Parkering: Separat kösystem till föreningens p-platser. Möjlighet att parkera utmed Gredbyvägen.

Förening

Föreningsnamn: BRF VÅGEN 6
Organisationsnummer: 718000-4835
Allmänt om föreningen: Familjär bostadsrättsförening med låga månadsavgifter – i vacker fastighet från 1926!
Brf. Vågen 6 består av 15 lägenheter samt en lokal som hyrs ut. På den grönskande innergården finns flera gemensamma uteplatser att umgås på. Där finns även åtta parkeringsplatser med eluttag, parkeringar tilldelas enl separat kösystem. Har ni flera bilar finns även parkering längs Gredbyvägen. Föreningen har cykelförråd i källaren samt gemensam bastu och föreningsrum.
Föreningen har mycket god ekonomi med låga lån. Man planerar att installera säkerhetsdörrar, måla om och byta belysning i trapphus. Ekonomin bedöms som mycket god även efter utförande av dessa investeringar.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR