Gränsgatan 33

Eskilstuna 1 650 000 kr utgångspris

Välplanerad trea med populärt läge på Norr!

Välkommen till en mycket ljus och välplanerad bostad på expansiva norr! Du välkomnas in i bostaden till en hall där gott om förvaring finns i både garderober och klädkammare. Det praktiska köket har generösa arbetsytor, god förvaring och utrymme för matplats. Bostadens hjärta är vardagsrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier utmed hela kortsidan. Det rymliga vardagsrummet har utrymme för både soffhörna och matplats och här kan de dubbla glasade dörrarna öppnas upp till en fransk balkong. Bostaden har även ett fräscht badrum och två ljusa sovrum av bra storlek. Från bostadens ena sovrum hittar vi ut till balkongen som har plats för ett mindre bord. Här kan du sitta skyddat under tak och njuta under de varmare månaderna.

Här bor du i toppenläge på attraktiva norr, en växande stadsdel med nya bostäder och affärsområde planerade. Här har du närhet till stadsparken och å-promenaden. I området finns bland annat badhus, restauranger, Munktellarenan och nya STIGA Sports arena. På kort promenadavstånd nås centrumkärnan, högskola och tågstation.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 71.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 2 av 7

Hall: Stig in i bostadens ljusa hall där du hittar ytor för att hänga av kläder och ställa skor. Hallen har vita väggar och ett trägolv och här finns generöst med platsbyggd förvaring i garderober. Vidare in i bostaden nås en passage där du även hittar en klädkammare för ytterligare förvaring.

Badrum: Bostaden erbjuder ett fräscht badrum med våtrumsmatta i grå ton på golvet och ljus våtrumstapet på väggar. Här finns duschhörna med takdusch, wc-stol, handfat med kommod samt handdukstork.

Kök: Bostadens kök är ljust och luftigt och här finns gott om förvaring och arbetsyta. Köket har vita släta luckor, vitt kakel och är utrustat med fläkt, spis, diskmaskin samt kyl och frys. Två generösa fönster ger rummet fint ljusinsläpp. På golvet ligger en grå klinkerimitation och väggarna är ljusa. Här finns även utrymme för en matplats för 4-5 personer.

Vardagsrum: Stort vardagsrummet med fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Här ligger parkett på golvet och väggarna är ljusa. Utrymme finns för möblemang med både soffgrupp och matbord. Dubbla glasade dörrar öppnar upp till en fransk balkong.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med ljusa väggar och klickgolv. Sovrummet har fönster i två väderstreck som ger rummet ett fint ljusinsläpp och här finns plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Förvaringsmöjligheter finns i garderob. Från sovrummet finns utgång till balkong.

Sovrum 2: Sovrum med utrymme för säng och övrigt möblemang. Här är väggarna ljusa och på golvet ligger ljus laminat. Ett generöst fönster ger rummet fint ljusinsläpp.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 71.5 kvm
Byggnadsår: 1958
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Kök, stammar, renovering av badrum och el utbytt i början av 1990-talet.
Balkonger renoverade 2004.
Fönsterbyte utfört 2009.

Till bostaden hör stort vindförråd och matkällarförråd.
I källarplan finns låst cykelrum och hobbyrum. Vidare finns bastu med relaxavdelning, gym samt gemensam tvättstuga med flera avdelningar.
Stor och välskött innergård med grill och lekplats. Miljöhus för källsortering.
Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2009-10-29
Energikonsumtion: 214 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219210002-0131 i Eskilstunahus 10
Pris: 1 650 000 kr utgångspris
Avgift: 3540 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enl schablonberäkning.

Andel i förening: 0.44976%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar med nya bostäder och affärsområde planerade. Här hittar du även Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.

Förening

Föreningsnamn: Eskilstunahus 10
Organisationsnummer: 718000-3407
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Nättelduken 9 och 12 i Eskilstuna som omfattar 255 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Vidare finns 28 garage och 43 parkeringsplatser med separat kösystem.
Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkringstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.

Bilder

Planritning 12

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR