Eleonoragatan 9

Eskilstuna 1 745 000 kr utgångspris

Topprenoverad bostad med optimal planlösning belägen på våning 4!

Välkommen till denna härliga lägenhet som erbjuder genomgående fina ytor som renoverat badrum, stilrent kök, bra förvaringsmöjligheter samt både balkong och fransk balkong. Två tilltagna sovrum och gott om ljusinsläpp i vardagsrummet. Omtyckt förening med stabil ekonomi och låga avgifter. Varmt välkommen att boka dig på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 6 [floor] => 4 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 78.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 4 av 6

Interiör
Hall
Välkommen in i en ljus hall med gott om förvaring. Ytan är tapetserad med en ljus tapet med neutralt mönster, golvet är belagt med ett tåligt och stilrent klinkergolv i mörk nyans. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar, utöver det ryms även hatthylla och skoställ.

Kök
Inbjudande kök med goda förvaringsutrymmen och bra arbetsyta. Rummet är inrett i genomgående ljusa kulörer och golvet belagt med slitstarkt laminatgolv. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt, diskmaskin, diskho och blandare. Möblera köket med köksbord och fyra stolar. Rummet har ett fint ljusinsläpp tack vare rummets omfångsrika fönster.

Vardagsrum
Tilltaget vardagsrum med ljus inredning och magiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Ytan har vitmålade väggar och parkettgolv. Rummet har gott om plats för soffa, soffbord, mediamöbel och exempelvis byrå eller skänk. Rummet ger även plats för matsalsmöbel. Vardagsrummet har ett brett fönsterparti samt dubbel balkongdörr helt i glas, denna leder ut till bostadens franska balkong. Mellan vardagsrummet och sovrummet finns ytterligare en balkongdörr som leder ut till bostadens möblerbara balkong.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum med fantastiskt bra förvaring. Rummet har målade väggar i en behaglig ton tillsammans med parkettgolv. Sovrummet har plats för dubbelsäng, förvaringsmöbel såsom byrå samt övrig inredning. Rummet har ett trevligt ljusinsläpp tack vare fönster åt två väderstreck.

Sovrum 2
Rummet har vitmålade väggar och ytans golv är belagt med en klassisk parkett. Möblera rummet med en större säng, tillhörande sängbord samt övrigt möblemang. Sovrummet har befintlig förvaring i tilltagen garderob med vita skjutdörrar. Sovrummets fönster släpper in gott om dagsljus.

Badrum
Nutida och mycket fräscht badrum. Ytan har helkaklade väggar i vitt mot grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, vikväggar i glas, kommod, blandare, spegelskåp med belysning, tilltaget förvaringsskåp, toalett samt handdukstork.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 78.5 kvm
Byggnadsår: 1958
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Stort vindsförråd och matkällarförråd tillhör lägenheten.
I källarplan finns låst cykelrum och hobbyrum. Vidare finns bastu med relaxavdelning samt gemensam tvättstuga med flera avdelningar.
Stor och välskött innergård med grill och lekplats. Miljöhus för källsortering. Basutbud av TV-kanaler ingår i avgiften och bredband via stadsnätet.

Energideklaration

Utförd: NotJa

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219210001-0107 (1404) i Eskilstunahus 10
Pris: 1 745 000 kr utgångspris
Avgift: 3986 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 0.51239%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden, STIGA multiarena och den Biostaden.
Parkering: Separat kö till föreningens p-platser och garage. Månadsbiljett längst med intilliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Eskilstunahus 10
Organisationsnummer: 718000-3407
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Nättelduken 9 och 12 i Eskilstuna som omfattar 255 lägenheter och 2 lokaler upplåtna med bostadsrätt samt 13 lokaler med hyresrätt. Vidare finns 28 garage och 43 parkeringsplatser med separat kösystem.
Föreningen har tecknat bostadsrättsförsäkringstillägg för samtliga lägenheter som ingår i månadsavgiften.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR