Gränsgatan 39B

Eskilstuna 550 000 kr utgångspris

Första lya eller övernattningslägenhet med oerhört låg månadsavgift!

På väg att skaffa första boendet? Studera på högskolan? Här är den perfekta bostaden! Välkommen till denna perfekta förstalägenhet, eller övernattare som vill ha ett bra boende till en låg kostnad.Yteffektiv lägenhet med välplanerade kvadratmeter, nytt kök och stort allrum samt liten sovalkov. Stabil förening. Välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 21.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 3

Interiör
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Rakt fram finns det helkaklade badrummet som är utrustat med WC, handfat, spegelskåp , handdukstork och dusch. Stort allrum som kan möbleras med soffa, soffbord, tv och mindre köksbord. Kokskåp med vita skåpsluckor, kombinerad kyl/frys och häll samt diskho och blandare. Sovrum med plats för en enkelsäng samt hyllförvaring.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 21.5 kvm
Byggnadsår: 1957
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Bostadsrättsföreningen är stambytt 2001.
Huset är utrustat med säkerhetsdörrar och entrédörrar med portkoder. Fasaden är omgjord och tilläggsisolerad under 2018.
I källare finns relaxavdelning med bastu, bubbelbad och dusch renoverad under 2017.
Föreningen är ansluten till 100/mbits bredband, basutbud av TV-kanaler och telefoni via Telenor.
Vinds och källarförråd tillhör lägenheten.
Gemensam tvättstuga med bra maskiner i källare. Låst cykelförråd. Barnvänlig uteplats på innergården.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2019-04-03
Energikonsumtion: 132 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 1103 (573-018) i Nordstjärnan 4
Pris: 550 000 kr utgångspris
Avgift: 1541 kr/mån
Driftkostnad: 2600 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 1600 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 2.0756%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.
Parkering: Separat kö till föreningens garage och p-platser. Parkering är även möjlig med månadsbiljett B1 utmed omkringliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Nordstjärnan 4
Organisationsnummer: 718000-1005
Allmänt om föreningen: Fastighetens registerbeteckning är Nordstjärnan 4. Föreningens fastighet omfattar 16 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, med en total lägenhetsyta pa 1 029 kvm samt 1 lokal upplåten med hyresrätt, på 44 kvm. Fastighetens taxeringsvärde är 7 863 000, varav markvärde kr 2 359 000. Föreningens administrativa förvaltning har handhafts av Redovisarna i Eskilstuna AB. Fastigheten är fullvärdes-försäkrad i TRYGG-HANSA via Redovisarna AB:s gruppförsäkring
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Relax Relax 2 Tvättstuga

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR