Adjutantgatan 2

Eskilstuna 2 950 000 kr utgångspris

Fin villa med lugnt och barnvänligt läge!

Trevlig familjevilla med fint hörnläge i omtyckta Glömsta!
Välkommen till denna 1 1/2 plans villa som erbjuder ytor för hela familjen. På entréplanet hittar du ett ljust och luftigt kök som via en köksö har fin kontakt med vardagsrummet. Vardagsrummet har utrymme för både matplats och soffhörna och härifrån når du bostadens takade altan. Vidare är två av bostadens fyra sovrum placerade på detta plan, det ena med utgång till en stor inglasad altan på bostadens baksida. På entréplan finns även badrum med bubbelbad och golvvärme samt tvättstuga där både tvättpelare och torkskåp ryms. På det övre planet finns ett allrum med utgång till stor balkong med förmiddagssol. Här hittar du även två sovrum av bra storlek samt wc med dusch och bastu.

På sommarhalvåret njuter du av de fina uteplatserna där valmöjlighet finns att sitta i inglasning, under tak eller på öppet däck. Trädgårdstomten erbjuder en plan och lekvänliga gräsmatta och till fastigheten hör även garage samt förråd.

Här bor du i ett mycket barnvänligt läge i Torshälla med närhet till det mesta. På promenadavstånd hittar du mataffärer, restauranger, gym, skola och flera förskolor. Du har skogen ett stenkast bort och grönområden på nära avstånd. Dessutom finns flertalet lekplatser i närområdet och pulkabacke på vintern.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 6 varav 4 sovrum
Boarea: 130 kvm. taxeringsinformation

Entréplan:

Hall: Stig in i bostadens ljusa och rymliga hall. Här finns utrymme att ställa skor och hänga kläder och möjlighet till ytterligare förvaring i garderober. På golvet ligger en praktisk klinker med golvvärme och på väggarna sitter en ljus tapet.

Kök: I köket flödar dagsljus in genom dubbla fönster och skapar en trivsam atmosfär. Köket har spotlights i taket och ljusa luckor i profil, här finns gott om både förvaring och arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av fläkt, ugn med häll, diskmaskin samt kyl och frys. Köket har ljusa väggar och golv, en köksö binder på ett trevligt sätt samman köket med vardagsrummet.

Vardagsrum/matrum: Vardagsrummet har plats för både matgrupp och soffhörna och rummet har gott om ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Här är ytskikt på väggar och golv i sammanhängande ljus ton. Via altandörr nås den stora delvis takade altanen med öppet trädäck där du kan njuta av kvällssolen.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Rummet har fint ljusinsläpp och utgång till altan via altandörr. Här är väggar och golv i sammanhängande ljus kulör. Förvaring finns i garderober.

Sovrum 2: Mindre sovrum med plats för säng och övrigt möblemang. Rummet har fint ljusinsläpp och förvaring finns i garderober. På golvet ligger en plastmatta och väggarna är ljusa.

Tvättstuga: Tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns även diskbänk med ho samt förvaring i skåp och garderober. Tvättstugan har ljusa väggar och klinker med golvvärme och härifrån finns utgång till trädgården.

Badrum: Helkaklad wc där golvvärme finns för hög komfort. Badrummet har spotlights i taket och är utrustat med bubbelbadkar, handfat med kommod och vägghängt skåp för förvaring samt handdukstork. Här finns även ett vädringsfönster.

Inglasad altan: Stor inglasad altan där utrymme finns att inreda med både matplats och loungehörna.

Övre plan:

Allrum: På övre plan hittas ett rymligt allrum som har gott om ljusinsläpp och utgång till stor balkong med förmiddagssol. Här finns utrymme att möblera med exempelvis soffa och mediamöbel. Väggar och golv går i varma toner.

Sovrum 3: Väl tilltaget sovrum med utrymme för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Dubbla fönster ger ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger en ljus plastmatta och väggarna är ljust målade med en mörkare fondtapet.

Sovrum 4: Sovrum med gott om plats för säng och ytterligare möblemang. Dubbla fönster släpper in gott om dagsljus. Här ligger en ljus plastmatta på golvet och på väggarna sitter en mörkare tapet.

Badrum: Badrum utrustat med wc, duschhörna bakom glasade skjutdörrar, handfat med stor kommod och ytterligare förvaringsmöjlighet i vägghängt skåp. Här finns även värmande bastu med fönster som släpper in ljus.

Byggnad

Typ av byggnad: 1½-plansvilla
Boarea: 130 kvm
Biarea: 8 kvm
Byggnadsår: 1979
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och avlopp året om.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Direkt EL och luftvärmepump
Ventilation: Mekanisk
Övriga byggnader: Vidbyggt garage med isolerad förrådsdel samt cykelförråd.
Takad altan med kvällssol på husets framsida.
Inglasad altan.

Renoveringar:

2001 Badrum entréplan.
2007 Fönsterbyte.
2009 Varmvattenberedare Nibe 300 liter
2009 Spackel och ommålning av taket entréplan.
2009 Målning av tak på övre plan, trapphus samt bröstpanel och valv i kök.
2009 Tapetsering av kök, vardagsrum, två sovrum i entréplan, samt hallen i en Boråstapet.
2010 Diskmaskin.
2010 Isolering av luckor till kattvindar.
2011 Luftvärmepump.
2012 Tvättmaskin.
2012 Installation av ny vattenmätare med digital fjärravläsning.
2013 Tapeter i sovrum ”master bedroom”.
2013 Vit träpanel som fondvägg i sovrum på entréplan.
2013 Ny panel på garageport.
2014 Sprutlackering av luckor i köket, nya beslag.
2014 Renovering av altan.
2014 Ommålning av huset.
2016 Papp på garagetak bytt.
2019 Byggtimmer på baksida.
2020 ny bänkskiva, diskho och köksblandare.
2020 Mörkläggningsgardiner övervåning,
handdukshängare i dusch.
2020 LA Takvård, inkl. Uppföljning 2024.

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2021-01-28
Primärenergital: 152

Ekonomi

Pris: 2 950 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 864 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 373 000 kr
Värdeår: 1979
Summa inteckningar/pantbrev: 1 428 000 kr
Driftkostnad: 40149 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 5348 kr
  • Försäkring: 6048 kr
  • Renhållning: 2894 kr
  • Hushållsström: 23459 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 2400 kr

Under hushållsel finns kostnad för uppvärmning.

Tomt

Tomtarea: 403 kvm

Närområde

Allmänt: Här bor du i ett mycket barnvänligt läge i Torshälla. På promenadavstånd hittar du mataffärer, restauranger, gym, skola och flera förskolor. Du bor granne med grönområden och har skogen ett stenkast bort dessutom finns flertalet lekplatser i närområdet och pulkabacke på vintern. Uppskattar du promenader eller löpturer finns Gyllenhielmska leden alldeles intill. Härifrån har du även närhet till Torshargs fritidsanläggning med fotbollsplaner och elljusspår som även blir skidspår på vintern. Mycket bra kommunikationer till centrala Eskilstuna.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Glömsta GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden
Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp Starkström, 04-78/191.2
Last: Officialservitut Upplagsplats, 04-78/191.1
Planbestämmelser: Stadsplan

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR