Tegelbruksgatan 10C

Eskilstuna 1 150 000 kr utgångspris

Välskött lägenhet med centralt läge!

Smakfull genomgångslägenhet med fina ytskikt och balkong. Ljust kök med moderna vitvaror, kaklat badrum med egen tvättmaskin och rymligt sovrum med garderober. Förening med god ekonomi och exceptionellt låga avgifter där värme, VA, kabel-TV, bredband, trappstädning och bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Centralt läge med kort promenadavstånd till tåg och högskola. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 50 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 3

Hall
Välkomnande och rymlig hall med ljusa ytskikt på vägg och fina parkettgolv enhetliga med vardagsrum och sovrum. Plats för avhängning i anslutning till entré.

Kök
Smakfullt och ljust kök med moderna varor, ljusa skåpsluckor, ljus bänkskiva och kakel i kökets arbetsdel. Vitrinskåp med spotlightsbelysning. Ljusa ytskikt på golv och och väggar. Matplats för fyra med fondvägg i grön ton. Den maskinella utrustningen i köket består av häll, fläkt, ugn och mikro samt side by side kyl och frys.

Vardagsrum
Luftigt vardagsrum med bra möbleringsmöjligheter och utgång till balkong. Fint fiskbensparkettgolv och ljusa väggar samt fondvägg. Hemmets balkong erbjuder ett fint utsiktsläge mot centrum och förmiddagssol. Här finns plats för bord och stolar. En plats att njuta på!

Sovrum
Plats för dubbelsäng och sängbord. Goda förvaringsmöjligheter med garderober med skjutdörrar som kommer att ingå. Fina parkettgolv, ljusa väggar och tak. Centrerat fönster ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Rummet är lugnt beläget och vetter mot föreningens innergård.

Badrum
Kaklat badrum med matta på golv. Här finns inredning såsom handfat nedsänkt i kommod med överhängande spegelskåp, wc, duschplats med infällbara duschväggar, handdukstork och egen tvättmaskin.

Byggnad

Typ av byggnad: Fritidshus
Boarea: 50 kvm
Byggnadsår: 1943
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Lägenheten har balkong.
Till bostaden hör stort vindsförråd och källarförråd.
Säkerhetsdörrar och 3-glasfönster installerade.
Genomgående upprustade gemensamhetsutrymmen i föreningen.
Föreningen har tvättstuga, torkrum, relaxavdelning med bastu och solarium.
Stor och lugn innegård med två trevliga uteplatser med grillmöjlighet. Stuga för avfall och källsortering samt cykelhus.
Parkering med B2 månadsbiljett (200kr) utmed omkringliggande gator. Separat kö till föreningens parkeringsplatser.
I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning och renhållning, TV-Com Hem, 100/mbt bredband och telefoni med Bredbandsbolaget, bostadsrättstillägg (ersätter inte hemförsäkringen).

Underhåll och utförda renoveringar:
Stambyte 1995
Balkongrenovering 1997
Bredbandsinstallation 2003
Säkerhetsdörrar 2003
Tvättstugor 2008
Lås och bokningssystem med tagg 2008
Renovering källare 2009
Renovering lokal 2009
Grindar 2010
Rörelsevakter 2012
Cykelhus 2013
Värmeväxlare 2014
OVK 2016
Ventilation i lokaler 2017

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2020-07-14
Primärenergital: 112

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2204-2-49-5 i Brf Järngården
Pris: 1 150 000 kr utgångspris
Avgift: 2370 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 1.0778%

Närområde

Allmänt: Fastighetens är belägen i Eskilstunas centrala delar. Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Kronskogen med fina promenadstråk och motionsspår. Någon minuts promenad till centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet däribland Ica som ligger precis runt hörnet. Ett stenkast från tågstation och högskolan.
Parkering: Separat kösystem till föreningens p-platser. Parkering med månadsbiljett utmed omkringliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Brf Järngården
Organisationsnummer: 718000-2573
Allmänt om föreningen: Föreningen omfattar fastigheterna Fodralet 8 och 9 i Eskilstuna med adress Järntorget 6, Tegelbruksgatan 8-12 och Thorildgatan 1-5. Husen består av 97 lägenheter, 18 lokaler och 7 parkeringsplatser. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad och i försäkringen ingår bostadsrättstilläggsförskäringen
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR