Bryggartorpsgatan 6

Eskilstuna 1 975 000 kr utgångspris

Fantastisk tvåa om hela 76 kvm och stor inglasad balkong!

Ursprungligen en trea som är omgjord till en tvåa. Bostaden erbjuder ljusa ytskikt, härligt kök med perfekt sällskapsyta för det stora sällskapet samt renoverat badrum. En lägenhet utöver det vanliga som är redo för inflytt! Populär förening med låga månadsavgifter. Varmt välkommen på visning!


Källarförråd och matkällarförråd tillhör bostaden.
Basubud av TV-kanaler via Comhem ingår i avgiften.
Bredband via Bredbandsbolaget.
Föreningens medlemmar har tillgång till bastu, snickeriverkstad/hobbyrum, gemensam tvättstuga, cykelförråd och återvinningsstation.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 7 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 76 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 2 av 7

Interiör
Hall
Välkommen in i en ljus och välkomnande hall. Ytans väggar är försedda med en svagt mönstrad tapet i grå färgskala. Väggarna är även inredda med vit bröstpanel som skänker ytan en ombonad känsla. Hallens golv går i grått vilket samspelar fint med ytans väggar. Möblera rummet med hatthylla, skoställ och övrig inredning. Innanför denna yta finns även en inre hall. Detta utrymme kan inredas med väggspegel, sittmöbel och exempelvis byrå.

Från hallen nås även en mycket rymlig och smart inredd klädkammare. Ytan är försedd med klädstänger, lådor och hyllor. Här finns gott om plats för förvaring av allt från skor och kläder till sänglinne och mycket annat.

Kök
Bostadens hjärta är en väl inredd yta med gott om förvaring och unika detaljer. Ljuslätta färgval utmärker köket vilka förstärks av de stora fönsterpartierna som skänker vackert ljusinsläpp. Rummets golv är belagt med ett stilfullt och tåligt laminatgolv. För den som gillar att syssla med köksbestyr erbjuds här gott om arbetsyta på den stilfulla köksbänken i sten. Centrerat i köket finns en väggfast köksö som bidrar till både bänkyta och bra förvaringsutrymmen. Kökets maskinella utrustning består av kylskåp, frys, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, diskho och blandare. Möblera köket med matbord och sex stolar. Matsalen går även att dela av vid behöv av ett extra sovrum.

Vardagsrum
Trivsamt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp. En av rummets väggar är försedd med vågrät panel i vitt som bryter av och ger liv till rummet. Möblera ytan med soffgrupp, soffbord, media-möbel och övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens omfångsrika balkong. Denna är inglasad och går därför att nyttja långt in på höstkanten. Möblera balkongen med loungemöbel och övrig inredning.

Sovrum
Detta sovrum har en harmonisk prägel. Rummets väggar är tapetserade i en svagt randig tapet i neutral ton. Ytans golv är belagt med det övriga enhetliga golvet vilken harmoniserar fint tillsammans med tapeten. Möblera rummet med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning.

Badrum
Helkaklad yta i ljusa toner. Badrummet är utrustat med takdusch, duschväggar i glas, toalett, kommod, blandare, spegel samt handdukstork.

Område
Denna bostad är perfekt belägen, nära grönska och vackra omgivningar. Alldeles i närheten av bostaden finns naturområden, promenadstråk och parker intill den stämningsgivande Eskilstunaån. Njut av härliga promenader eller ett uppfriskande gympasset i det intilliggande ute-gymmet. Bostadens har också promenadavstånd till flera större matbutiker och mindre närbutiker. På ca 15 minuter till fots nås citykärnan. Där erbjuds shopping, restauranger, fik, stadsbibliotek och mycket mer. I centrum finns även Mälardalens högskola och tillhörande bibliotek. För den som pendlar med tåg nås Eskilstunas centralstation till fots under kvarten. Här avgår tåg och buss med tät trafik till hela Mälardalen.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 76 kvm
Byggnadsår: 1960
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Frånluft
Övriga byggnader: Renoveringar:
Fasadmålning 1986.
Stambyte och badrumsrenovering 1998-1999.
Fönsterbyte 2000-2001.
Bredbandsinstallation 2003.
Fjärrvärme samtliga fastigheter 2010.
Nya inglasade balkonger 2011.
Fasadtvätt 2012.
Återvinning via frånluft 2013.
Tak 2016.
Byte till säkerhetsdörrar 2016.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2009-01-08

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2213-3-160-3 i HSB Brf Härolden i Eskilstuna
Pris: 1 975 000 kr utgångspris
Avgift: 3619 kr/mån
Driftkostnad: 3700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 0.58652%

Närområde

Allmänt: Fastigheten är belägen på södra sidan av Eskilstuna, där efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Eskilstuna ån och Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Gamla stan och Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till busshållplats och promenadavstånd till centralstationen.
Parkering: Kösystem till föreningens p-platser och garage. Möjlighet till parkering på omkringliggande gator med månadsbiljett B1.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Härolden i Eskilstuna
Organisationsnummer: 718000-2672
Allmänt om föreningen: Föreningens består av fastigheterna Hantverkaren 1, Härolden 7 och Hökaren 21 med adresser Bryggartorpsgatan 4, 6 och 11 och Stenkvistavägen 6, 8 och 10 samt Rosenhällsgatan 4.
Totalt finns 181 bostäder och 8 lokaler, 48 garageplatser och 15 bilparkeringsplatser.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR