Tegnérgatan 2A

Eskilstuna 1 350 000 kr utgångspris

Välskött bostad med genomgående fina ytskikt!

Välkommen till en vacker genomgångslägenhet högst upp i huset. Här bor du med generös takhöjd och fina trägolv. Smakfullt renoverat kök i klassisk stil med stor matplats. Kaklat badrum med golvvärme och rymligt sovrum med walk in closet. Stort vardagsrum med vackra parkettgolv och utgång till balkong i söder. Mycket välskött förening med låg belåningsgrad där flertalet stora renoveringar är utförda. Parkeringsplats med el på gården tillhör lägenheten och ingår i avgiften. Varmt välkommen att göra intresseanmälan för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 51.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 3 av 3

Hall

Välkommen in i en välplanerad hall med smakfulla detaljer. Här finns bland annat vit panel på del av vägg med gott om plats för förvaring. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i det platsbyggda skåp med ovansittande ekskiva. I övrigt erbjuds ljusa ytskikt på väggar och ekparkett på golv som fortsätter in till bostadens köket.


Kök

Köket är charmigt och genomtänkt, med rymliga ytor och moderna vitvaror, renoverat år 2013. Köket går i ljusa toner och rummets tre stora fönster skapar ett härligt ljusinsläpp. Generös arbetsdel i vinkel samt längs med vägg. Fullutrustat med ny kyl och frys, häll, inbyggd ugn och mikro, fläkt samt diskmaskin. Ovanför bänkskivan i massiv ek finns kakel i vitt. På golvet ligger ekparkett. Köket rymmer gott om plats för rejäl matgrupp. Snygga detaljer gör rummet unikt, såsom fondvägg bakom matgrupp samt ett vackert fönster som vetter mot vardagsrummet.Vardagsrum

Vardagsrummet nås, liksom bostadens övriga rum, från hallen. Här finns ytor som ger plats för möblering efter eget tycke. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong i söderläge som ger sol hela dagen. Vardagsrummet har ljusa ytskikt på väggar och vacker stavparkett på golv.


Sovrum

I sovrummet finns plats för dubbelsäng och gott om förvaring. En rymlig klädkammare med ljus inredning erbjuder generösa förvaringsmöjligheter för kläder. I rummet ligger fiskbensparkett i gott skick och väggarna harmoniserar i grå nyans.


Badrum

Påkostat badrum med kaklade väggar och klinker på golv, golvvärme finns. Kakel och klinker går i beige ton. I rummet finns dusch, toalett, kommod med underskåp och överhängande spegelskåp. Ett stort plus är det fönster som finns i badrummet.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 51.5 kvm
Byggnadsår: 1943
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Parkeringsplats tillhör lägenheten och ingår i månadsavgiften.
Två källarförråd tillhör lägenheten.
Gemensamma tvättstuga och torkrum finns i källarplan. Cykel/barnvagnsförråd, hobbyrum, gym, bastu och relaxavdelning finns i huset.
Fin innergård med takad altan och plats för utemöbler och grill.
Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via Stadsnätet.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2009-02-06
Energikonsumtion: 155 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219202002-0017 i Eskilstunahus nr 2
Pris: 1 350 000 kr utgångspris
Avgift: 2937 kr/mån
Driftkostnad: 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Andel i förening: 3.28091%

Närområde

Allmänt: Fastighetens är belägen på västra sidan av Eskilstuna. Omgivningarna utgörs i huvudsak av flerbostadshus och efterfrågan på bostäder är hög. Nära till Kronskogen och Vilsta friluftsområde med fina promenadstråk, motionsspår, badplats och ridhus. Promenad och cykelavstånd till Eskilstunas centrumkärna med stort utbud av butiker, restauranger och caféer. Flera mataffärer finns i närområdet. Kort avstånd till tågstation och högskola.

Förening

Föreningsnamn: Eskilstunahus nr 2
Organisationsnummer: 718000-3431
Allmänt om föreningen: I föreningen finns 36 st lägenheter.
Den ekonomiska förvaltningen ombesörjs av Riksbyggen.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR