Vasavägen 54

Eskilstuna 2 995 000 kr utgångspris

Välskött parhus med populärt läge!

Ytterst välvårdat parhus byggt år 2000 på friköpt tomt i ett av Eskilstunas mest eftertraktade områden. Bostaden är fördelad på 5rok om totalt 123 kvm. Här finns bottenvåning med kök, vardagsrum, matrum, badrum och tvättstuga. På övre plan erbjuds två stora sovrum, allrum, rymlig klädkammare och ytterligare ett badrum. Vid behov finns möjlighet att få till 4 sovrum i hemmet. , ett på varje våningsplan. På fastigheten finns stort förråd, en lummig och insynsskyddad trädgård med plats för egna planteringar och lek. Vidare angränsat tomten mot intilliggande grönområde. Hemmet är funktionellt och lättskött med bl a fjärrvärme och kommunalt VA. Fiber finns i området. Till fastigheten tillhör även carport. Här erbjuds ett centralt men mycket lugnt läge ett stenkast från förskola och skola såväl som mataffär. Busshållplats finns intill fastigheten. Vidare finns på behagligt avstånd stadskärnan som tryggt nås med cykel- och gångbana. Här passerar du söder och gamla stadens gemytliga kvarter. Inom kort gångavstånd finns även Vilsta naturreservat med dess utbud av motionsslingor, promenadstråk, gym, restaurang, badplats och skidbacke. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 5 varav 2-4 sovrum
Boarea: 123 kvm. taxeringsinformation

Entréplan

Hall:
Rymlig hall med gott om plats för avhängning, skoställ och extern förvaringsmöbel. Här finns ljus tapet på vägg och fina parkettgolv enhetliga med övriga bostaden.

Kök:
Rejält kök som har ett ljust utförande med inslag av ek. Här finns en komplett maskinell utrustning med hel kyl och frys, ugn, häll och fläkt. Den rymliga matplatsen under det centrerade fönsterpartiet erbjuder utrymme för matbord för 8 personer.

Vardagsrum:
Stort och luftigt vardagsrum med tapet på vägg och parkettgolv. Här finns gott om ljusinsläpp från rummets stora glaspartier mot den grönskande trädgården.

Matrum:
Med öppen planlösning från vardagsrummet nås även ett välplanerat matrum. Vid behov finns här möjligheten att göra ytterligare ett sovrum. Se alternativ planlösning.

Badrum:
Kaklat badrum med våtrumsmatta på golv utrustat med dushplats med duschväggar, handfat med överhängande badrumsspegel och toalett.

Tvättstuga och groventré:
Till höger nås tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns tvättho, förvaring och bostadens värmeväxlare. Uppvärmning sker med fjärrvärme. Vidare finns groventrén som smidigt leder dig ut till tomt och intilliggande förråd.

Övre plan

Allrum:
Via trapp från hallen nås bostadens övre plan. På övervåningen finns rymligt allrum med med plats för soffgrupp, mediamöbel och bokhyllor. Vial allrummet nås även en väl tilltagen klädkammare som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Även här finns möjlighet för den större familjen att skapa ett till sovrum. Se alternativ planlösning.

Sovrum:
Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord, externa förvaring eller skrivbord. Här finns ljus tapet på vägg och skön textilmatta på golv.

Sovrum:
Även våningens andra sovrum är väl tilltaget och inrymmer säng, skrivbord samt extern förvaring såsom garderober. Rummet är tapetserat i ljus ton och har ljus textilmatta på golv.

Badrum:
Helkaklat badrum utrustat med handfat, överhängande badrumsskåp, hörnbadkar, toalett och vädringsfönster.

Byggnad

Typ av byggnad: 2-plansparhus
Boarea: 123 kvm
Byggnadsår: 2000
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Krypgrund
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader: Förrådsbyggnad.
Carport tillhör fastigheten.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2020-08-26
Energikonsumtion: 114 kWh/m2 år.
Primärenergital: 117

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 2 486 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 799 000 kr
Värdeår: 2000
Summa inteckningar/pantbrev: 1 300 000 kr
Driftkostnad: 28450 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 9300 kr
 • Vatten/avlopp: 4600 kr
 • Försäkring: 4500 kr
 • Renhållning: 2900 kr
 • Hushållsström: 7150 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 1 799 000 kr
 • Smahusmark: 687 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 362 kvm
  Tomttyp: Trädgårdstomt
  Parkering: Parkering i carport.

  Närområde

  Allmänt: Bostaden är Centralt belägen i attraktiva Snopptorp. Härifrån har du gång- eller cykelavstånd till det mesta. Flera mataffärer finns i närområde och du har kort avstånd till busshållplats. Alldeles i närheten finns ån med strandpromenaden och det är nära till Vilsta med dess utbud av motionsslingor, promenadstråk, gym, restaurang, badplats och skidbacke. En promenad åt andra hållet tar dig bort mot gamla staden och Eskilstunas stadskärna med stort utbud av butiker, restauranger och Caféer.
  Parkering: Parkering i carport.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Härbärget GA:1 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Eskilstuna Härbärget GA:3
  Planbestämmelser: Tomtindelning Detaljplan

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR