Öknavägen 161 A

Eskilstuna 1 400 000 kr utgångspris

Välskött lägenhet i populära Hällby!

Välkommen till en bostad med genomgående fina ytskikt. Här finns kaklat badrum med badkar och egen tvättmaskin. Fullutrustat kök med moderna vitvaror, ljus skåpsinredning och rymlig matplats. Två stora sovrum, rymligt vardagsrum och generös förvaring med garderober såväl som klädkammare. Stor balkong med kvällssol! Barnvänligt område med förskolor, skola samt flera lekplatser. Goda förbindelser till centrum, ett par minuters gångväg till buss och direkt närhet till naturen. Stabil Riksbyggenförening med god ekonomi!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 90 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 2

Hall entréplan/övre plan

Bostadens hall bjuder på gott om utrymme för förvaring. Här finns både vägghängd förvaring i form av hylla och krokar, samt rejäla garderober. Längst in i hallen finns ytterligare utrymme att använda till exempelvis förvaring eller skrivbord. Ljus tapet på vägg och plastmatta på golv.
En smakfullt renoverad ek-trappa leder upp till bostadens övervåning där övriga rum är belägna. Bostadens övervåning är välkomnande med en stor hallyta som ger möjlighet till möblering efter eget tycke och smak. Här finns ljusa ytskikt på golv och väggar. Här erbjuds en generös förvaring med rymlig klädkammare utrustad med smart hyllsystem som kommer att ingå. Vidare är hallen på övre planet utrustad med extern garderob som kommer att ingå.

Kök
Köket är stort och praktiskt. Full utrustning finns med hel kyl och frys, spis, fläkt samt diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i form av över- och underskåp. Köksluckorna är vita och på väggen sitter stilrent kakel i vitt. Framför kökets två stora fönster finns plats för en större matgrupp för 6 personer. Väggarna är delvis tapetserade i diskret mönster och delvis helfärgade i en behagligt grön ton.

Vardagsrum
I vardagsrummet ryms stora soffgruppen, bord samt mediamöbel. Smakfulla tapeter i ljusa färger och parkett på golv. Här finns tre stora fönster vilka bidrar till den luftiga känsla i vardagsrummet. Från vardagsrummet nås även bostadens balkong.

Balkong
Den stora balkongen kan möbleras efter önskemål. Balkongen är utrustad med snyggt ek-färgat klickgolv som kommer att ingå. Här finns förmånen att njuta av solens strålar ända fram till kvällen! Balkongen har ett fritt läge utan insyn.

Sovrum 1
I lägenhetens största sovrum ryms dubbelsäng samt sängbord. Hela rummet är ljust med behaglig färgsättning på väggar, ljusa golv och gott om ljusinsläpp från fönster. Plats för förvaringsmöbler finns både bredvid sängen och längs väggen där även extern garderob finns placerad som kommer att ingå.

Sovrum 2
I det andra sovrummet finns väggar i blå ton, ljusa klickgolv och vitt tak. Även här finns stort fönster för ljusinsläpp. Här finns plats för såväl säng som skrivbord. Rummet erbjuder plats för externa garderober!

Badrum
Bostadens badrum är stort och har full utrustning! Här finns badkar, WC, kommod med underskåp samt spegel över, egen tvättmaskin och torktumlare och hyllor för förvaring. Även ett vägghängt skåp med spegeldörrar finns i badrummet. Kakel på väggar och plastmatta på golv.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 90 kvm
Byggnadsår: 1983
Fönster: 2-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: TV och internetanslutning genom ComHem.
Balkong med sydvästlige.
Stort förråd hör till bostaden.
Lekplats på lugna innergården intill bostaden.
Föreningen förfogar över gemensam tvättstuga och bastu.
Här finns även stor samlingslokal som föreningens medlemmar kan hyra vid sammankomster och fest.

Energideklaration

Utförd: Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219261002-0063 i Brf Hällbyhus nr1
Pris: 1 400 000 kr utgångspris
Avgift: 4677 kr/mån
Driftkostnad: 4500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1500 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Enligt schablon.

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 0.9388%

Närområde

Allmänt: I Hällby finns flera förskolor, samt en kommunal grundskola. Området i sig är barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå en i direkt anslutning till bostaden. Stor gemensamhetslokal för olika tillställningar går att hyra. Inom föreningen finns även bastu och solarium samt en gemensam tvättstuga. För den hundintresserade är en hundskola belägen i området. På bekvämt avstånd ligger köpcentret Tuna park där även stor matvaruaffär är finns. Till Eskilstuna centrum tar det cirka 8-9 min med bil. Goda bussförbindelser och endast ett par minuters gångavstånd från bostaden till närmaste busshållplats.

Förening

Föreningsnamn: Brf Hällbyhus nr1
Organisationsnummer: 718000-3423
Allmänt om föreningen: Föreningen består av fastigheterna Brudslöjan 1 och 2. Byggnaderna omfattar 103 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och en gemensamhetslokal. Byggnaderna är uppförda 1982. Här finns 28 lgh om 2rok, 45 om 3 rok, 22 om 4 rok och 8 med 5 rok. Utöver detta förfogar föreningen över 57 garage och 103 p-platser. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Trygg Hansa.
Riksbyggen sköter föreningens förvaltning.
www.hallbyhus.se

Bilder

Öknavägen 036

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR