Kyrkogatan 9B

Eskilstuna 2 995 000 kr utgångspris

Sällan till salu!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiska 4:a med uteplats och utsikt över Eskilstuna ån. Bo bekvämt med avkopplande miljö och fina promenadstråk. Närhet till centrum och tågstation. Stabil förening med god ekonomi. P-plats finns för övertagande! Varmt välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 4
Boarea: 95 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 1 av 4

Interiör
Hall
Välkommen in i denna trevliga bostad. Hallen erbjuder fräscha ytskikt och ett praktiskt klinkergolv med golvvärme. Hallen sammanbinder bostadens samtlig rum och skapar ett härligt ljusflöde. Här finns gott om utrymme för skoställ, hatthylla och ytterligare förvaring i befintlig garderob.

WC/dusch
Till vänster från hallen finns WC med helkaklad yta i neutral ton. Utrustning som vägghängd toalett, handfat, spegelskåp, dusch, handdukstork och spottar i taket.

Sovrum 1
Bostadens största sovrum har med sober färgsättning och parkett belagt golv. Rummet kan möbleras med dubbelsäng och sängbord. Här finns god klädförvaring i garderober längst hela långsidan.

Sovrum 2
Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns plats för större säng, sängbord och övrig inredning. Här erbjuds befintlig förvaring i garderob med vita dörrar. Rummet har fönster.

Sovrum 3
Detta sovrum är lite mindre och passar även utmärkt som arbetsrum eller gästrum. Möblera med säng, sängbord och övrig inredning. Här erbjuds befintlig förvaring i garderob. Rummet har fönster.

Badrum
Tilltaget badrum med modern inredning. Ytans väggar är kaklade i en grå ton tillsammans med ett matchande klinkergolv. Inredning som dusch, toalett, kommod, spegelskåp och handdukstork.
Badrummet är även utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finns förvaringsskåp samt en praktisk arbetsbänk. Badrummet har fönster.

Kök
Ombonat kök med goda förvaringsmöjligheter. Inredningen går i vitt och rummets golv är belagt med den stilren parketten. Den grå bänkskivan bryter av på ett snyggt sätt mot det vita kaklet. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, frys, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, diskho och blandare. Möblera ytan med köksbord och fyra stolar. Köket har fönster i flera väderstreck vilket ger ett mycket fint ljusflöde som förstärks av den öppna planlösningen till vardagsrummet.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 95 kvm
Byggnadsår: 2010
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd: Ja
Datum: 2013-01-02
Energikonsumtion: 89 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3305-9-206-2 i Brf Å-parken-1
Pris: 2 995 000 kr utgångspris
Avgift: 5225 kr/mån
Driftkostnad: 4700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 3500 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 2.55102%

Närområde

Allmänt: Fantastiskt miljö med fina promenadstråk längst Eskilstuna ån och Gamla Staden. Kort promenad till tågstation och centrum.
Parkering: Parkering finns för övertagande

Förening

Föreningsnamn: Brf Å-parken-1
Organisationsnummer: 769616-0121
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheterna Forsen 12 och 13 samt Nyfors 1:29 i Eskilstuna Kommun med adress Kyrkogatan 9 A-B och E-F. Husen färdigställandes år 2010 och innehåller 48 bostäder, 53 p-platser samt 4 lokaler.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Södermanland, inklusive bostadsrättstillägg för bostadshavare. Observera att detta inte ersätter hemförsäkringen.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR