Västergatan 17B

Eskilstuna 1 200 000 kr utgångspris

Topprenoverad trea med stor inglasad balkong!

Yteffektiv lägenhet med genomgående smakfulla materialval! Snyggt, fullutrustat kök med moderna vitvaror och öppen plan mot vardagsrum. Stambytt och helkaklat badrum med golvvärme. Stor inglasad balkong med västläge och kvällssol. Två rymliga sovrum med generös förvaring i garderober. Redo för inflytt! Varmt välkommen på visning!


Till bostaden hör vindsförråd och matkällarförråd.
Gemensam tvättstuga finns i intilliggande byggnad.
Låst cykelrum finns i källarplan.
Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Bredband via fiber.

Eventuell höjning av månadsavgiften 1-2%

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 3 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 62.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 3

Hall
Rymlig hall med ljusa nya parkettgolv och vitmålade väggar. Goda förvaringsmöjligheter med två stora garderober.

Vardagsrum/Kök
Stort och rymligt vardagsrum med breda fönsterpartier som ger rummet generöst ljusinsläpp. Ljust målade väggar och parkettgolv enhetliga med övriga bostaden. Gott om plats för soffa och mediemöbel såväl som annat möblemang. Öppen plan mot bostaden nya kök -17. Smakfullt renoverat med ljusa skåpsluckor, vitt kakel i arbetsdelen samt en ljus bänkskiva. Fin spotlightsbelysning i vitrindel såväl som ledljusslingor i underkant av överskåpen. Modern maskinell utrustning i rostfritt som består av kombinerad kyl och frys, varmluftsugn, häll och fläkt. Matplats för 4 personer i anslutning till köksön.

Balkong
Från bostadens vardagsrum nås väl tilltagen balkong med en fin utsikt och bästa solläge i väst. Balkongen är inglasad, har markiser och matta på golv.

Sovrum 1
Fint renoverat sovrum med vitmålade väggar och ljusa parkettgolv. Här finns plats för säng och sängbord såväl som extern förvaring eller skrivbord. Fin klädförvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Gott om ljusinsläpp från rummets centrerat fönster.

Sovrum 2
Stort sovrum med vitmålade väggar och ljusa parkettgolv. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord såväl som byrå och skrivbord. Goda förvaringsmöjligheter för kläder i garderober med skjutdörrar. Fint ljusinsläpp från rummets centrerat fönster.

Badrum
Stambytt badrum med kaklade väggar och klinkerbelagt golv. Utrustat med duschplats, handfat i kommod, överhängande spegelskåp med belysning, toalett, vattenburen handdukstork och plats för en egen tvättmaskin eller ytterligare badrumsmöbel.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 62.5 kvm
Byggnadsår: 1954
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation

Energideklaration

Utförd: Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 219208001-0017 i Brf Eskilstunahus 8
Pris: 1 200 000 kr utgångspris
Avgift: 4063 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablonberäkning

Andel i förening: 3.83938%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Ett stenkast från Stadsparkens fina grönområden. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Även Eskilstunas nya badhus och multiarena är belägna intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd nås centrum, högskolan och tågstation.
Parkering: Separat kö till föreningens garageplatser.
Parkering utmed omkringliggande gator 400kr/mån.

Förening

Föreningsnamn: Brf Eskilstunahus 8
Organisationsnummer: 718000-3480
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Nonien i Eskilstuna Kommun. På fastigheten finns uppförd byggnad med 29 lägenheter, 2 lokaler och 8 garage. Byggnaden är uppförd 1954. Fastighetens adress är Västergatan 17 i Eskilstuna.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR