Bredängsgatan 29

Eskilstuna 2 375 000 kr utgångspris

Välkommen till en lättskött villa i Valhallas lugna villakvarter!

På friköpt tomt erbjuds en välvårdad villa på 65 kvm om 3 rok med lika stor yta i källarplan. Renoveringar har löpande genomförts med bland annat nytt tak 2017. På entréplanet hittar du ett modernt kök från 2015 i öppen planlösning till det ljusa vardagsrummet där en vacker fiskbensparkett pryder golvet. I detta plan hittas även ett snyggt helkaklat badrum samt två rymliga sovrum. Här finns även utgång till bostadens inglasade altan.

I källarplan erbjuds ett hobbyrum, en gillestuga som även kan nyttjas som sovrum, ett enklare kök med eldstad samt matplats. Här finns även tvättrum med tvättmaskin från 2017, torktumlare samt fjärrvärmepump från 2016 och ett duschrum med intilliggande bastu. Till fastigheten hör ett isolerat garage med markstensbeklädd uppfart.

Här bor du med närhet till det expansiva Munktellområdet med bland annat Stiga sports arena, Munktellbadet och Munktellarenan. Med gångavstånd nås även Willys välsorterade livsmedelsbutik, centralstationen såväl som centrumkärnan.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 3 varav 2 sovrum
Boarea: 65 kvm. taxeringsinformation

Hall: I hallen finns plats för avhängning och skoställ och här nås en trappa ner till källarplan. På golvet ligger en mörk plastmatta och väggarna är ljusa. Vidare in i bostadens inre hall/passage finns förvaringsmöjlighet i klädkammare med vindslucka.

Kök: Bostaden har ett kök från 2015 med öppen planlösning till vardagsrum. Köket har vita släta luckor, mörk bänkskiva och ett mörkt kakel. Här är utrustat med kyl/ frys, fläkt, varmluftsugn, häll samt diskmaskin?. På golvet ligger en mörk klinker och väggarna är ljusa med en dekorativ vägg i sten.

Vardagsrum: Vardagsrum har fint ljusinsläpp från två väderstreck. På golvet ligger en vacker fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Här finns utrymme att möblera med soffgrupp och övrigt möblemang.

Sovrum: Stort och ljust sovrum med fint ljusinsläpp och utgång till inglasat uterum. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är ljusa.

Sovrum: Rymligt sovrum med gott om utrymme för säng och övrigt möblemang. Ett generöst fönster skänker ljus till rummet här ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är ljusa.

Badrum: Helkaklat badrum i modernt utförande. Här hittar du ett snyggt designat handfat med kommod och överhängande spegelskåp samt en duschhörna bakom glasväggar.

Källarplan: I källarplan finns ett hobbyrum, en gillestuga som även kan nyttjas som sovrum, ett enklare kök med eldstad samt matplats. Här finns även tvättrum med tvättmaskin från 2017, torktumlare samt fjärrvärmepump från 2016 och ett duschrum med bastu.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla med källare
Boarea: 65 kvm
Biarea: 65 kvm
Byggnadsår: 1936
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Betong/Trä
Fasad: Trä/Plåt
Fönster: 2-glas kopplade, 2+1-glas och 3-glas
Tak: Betongpannor/Papp
Grundläggning: Källare/Betongplatta
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: 2015 - Kök, elarbeten och ytskitk renoverade av föregående ägare. Utfört av firma.
2015 - Badrum renoverat av tidigare ägare. Utfört av firma. Kvalitetsdokument finns.
2016 - Ny fjärrvärmeväxlare
2017 - Tak omlagt, arbete utfört av tidigare ägare.
Huset omdränerat av tidigare ägare.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2015-01-28
Energikonsumtion: 156 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 2 375 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 173 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 515 000 kr
Värdeår: 1936
Summa inteckningar/pantbrev: 1 921 000 kr
Driftkostnad: 37365 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 15701 kr
 • Vatten/avlopp: 7084 kr
 • Försäkring: 5375 kr
 • Renhållning: 2894 kr
 • Hushållsström: 6311 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusbyggnad: 515 000 kr
 • Smahusmark: 658 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 370 kvm
  Tomttyp: Trädgådstomt
  Parkering: En parkeringsplats i garage. Stensatt uppfart med plats för fler bilar. Fri parkering utmed gatan.

  Närområde

  Allmänt: Bostaden är belägen i Valhallas attraktiva villakvarter. Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Närområdet präglas just nu av spännande förändringar. Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden likaså den nya multiarenan. Med gångavstånd nås även Willys välsorterade livsmedelsbutik, centralstationen såväl som centrumkärnan. Vidare finns Slagsta med fler förskolor och populär grundskola med kort cykelavstånd från området.
  Parkering: En parkeringsplats i garage. Stensatt uppfart med plats för fler bilar. Fri parkering utmed gatan.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning

  Bilder

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR