Vasbergsgatan 11

Eskilstuna 2 350 000 kr utgångspris

Topprenoverad genomgångstrea i populär HSB-förening!

Stor 3:a om hela 88,5 kvm belägen på våning 3. Bostaden har stort vardagsrum och kök, topprenoverat badrum samt två tilltagna sovrum med intilliggande klädkammare. Här är alla ytskikt genomgående renoverade med kvalitativa och ljusa materialval. Generösa ljusinsläpp från stora fönster. Fransk balkong med utsikt mot föreningens lugna innergård. En bostad redo för inflytt! Stabil HSB förening med låga avgifter. Bo bekvämt med närhet till allt!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 5 [floor] => 3 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 3
Boarea: 88.5 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 3 av 5

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 88.5 kvm
Byggnadsår: 1981
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övriga byggnader: Till bostaden tillhör förråd beläget på samma våningsplan och smidigt tillgängligt i anslutning till bostadens entré.
Gemensam tvättstuga och låst cykelrum finns att tillgå.
Välskött och fin innergård -14 med fler stenlagda uteplatser, lekplats med rutschkana och härlig grönska.
Kabel-TV och internet via Com-hem.

De senaste åren har föreningen gjort följande större underhållsåtgärder och investeringar i fastigheten:
2010 - renspolning av avloppsstammar och köksavlopp
2010 - renovering av soprum och start för källsortering
2011 - radonmätning - låga radonnivåer
2011 - målning av golven i källargångar och passager till garage
2011 - kajskydd för vinden på hela fastigheten
2011 - nya armaturer i trapphusens källarvåning
2011 - nya hängrännor mot gården på Vasbergsgatan
2012 - nya hängrännor på återstående höghusdelar
2013 - nya hängrännor på låghusdelen
2014 - ombyggnad av utemiljö på gården
2015 - underhållspolning av avloppsstammar och köksavlopp
2015 - asfaltering
2016 - taktsäkerhet
2016 - led-belysning i källaren
2018 - Stammspolning
2018 - OVK
2019 - Säkerhetsdörrar

Rum

Hall

Välkommen in i denna fantastiska bostad med genomgående hög standard och fräscha ytskikt. Hallen är omfångsrik och erbjuder gott om utrymme för hatthylla, skoställ och övrigt möblemang. Ytans väggar är vitmålade och golvet belagt med en lättskött och tålig klinker i grå ton. Hallen erbjuder befintlig förvaring i garderob med vita dörrar. I anslutning till hallen finns även en ordentlig klädkammare. Denna är inredd med klädstänger såväl som hyllplan. Här inryms allt från kläder och skor till sänglinne och handdukar.

Kök

I vänster riktning från hallen nås bostadens hjärta. Detta stilsäkra kök erbjuder gott om förvaringsutrymme i både lådor och skåp med vita fronter. För den som är förtjust i köksbestyr finns här gott om arbetsyta på den grå köksbänken, ytan är även försedd med spottar vilket ger maximala förutsättningar. Rummets väggar är målade i en vit ton och golvet bryter av i grått. Den maskinell utrustningen består av kylskåp, frys, ugn, häll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, diskho och blandare. Samtliga vitvaror är rostfria vilket skapar ett samstämmigt intryck. Möblera rummet med köksbord, fyra stolar och exempelvis avlastninsmöbel. Kökets burspråk med dess två fönster släpper in gott om dagsljus.

Vardagsrum

Till höger om hallen finns detta trivsamma vardagsrum. Ytan är inredd med en svagt mönstrad tapet tillsammans med ett stilfullt parkettgolv i ljust trä. Rummet erbjuder gott om plats för soffa, soffbord, mediamöbel samt övrig inredning. Vardagsrummets fönster samt balkongdörr släpper ger ett behagligt ljusinsläpp. Den franska balkongen ger även den härliga möjligheten att kunna öppna upp och släppa in frisk luft när önskas.

Sovrum 1

Harmoniskt sovrum med sober inredning i ljuslätta toner, golvet består av parkett. Möblera ytan med dubbelsäng, sängbord och övrig inredning. Sovrummet går i vinkel och ger därmed ett unikt och trivsamt intryck. Befintlig förvaring finns i tilltagen garderob med både skåp och lådor. Sovrummets fönster släpper in ett vackert ljus.

Sovrum 2

Inbjudande rum med ljus färgsättning och parkettgolv. Möblera rummet med en större säng, sängbord och övrigt möblemang. Rummet erbjuder mycket god förvaring i garderobsvägg med spegeldörrar. Sovrummet har fönster.

Badrum

Tilltaget badrum med all önskvärd utrustning. Ytan har kaklade väggar i vitt samt klinkergolv i grå kulör. Badrummet är inrett med duschkabin, toalett, kommod, blandare , spegel med belysning och handdukstork. Badrummet är även utrustat med både tvättmaskin samt torktumlare.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd: Ja
Datum: 2019-03-10
Primärenergital: 126

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-2220-1-70-8 i HSB Brf Nystavaren
Pris: 2 350 000 kr utgångspris
Avgift: 3890 kr/mån
Driftkostnad: 3700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1200 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning

Bostaden är pantsatt .

Andel i förening: 0.9463%

Uteplats

Fransk balkong

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området har nyligen genomgått stora förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt Stiga sports arena.

Förening

Föreningsnamn: HSB Brf Nystavaren
Organisationsnummer: 719500-1057
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheten Nystavaren 8 i Eskilstuna kommun med adress Eleonoragatan 12 A-C, Gränsgatan 23, 25, 27 och 29 och Vasbergsgatan 7, 9, 11. Husen färdigställdes år 1981 och innehåller 102 bostäder om 9 132 kvm, 1 lokaler om 30 kvm, 54 garageplatser om 1800 kvm, 4 parkeringsplatser samt 1 plats för servicebilar i markplan. Föreningen har sitt säte i Eskilstuna.

Föreningen är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar via Willis Försäkringsmäklare. I fastighetsförsäkringen ingår bostadsrättstillägg.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR