Hästhovsvägen 7

Eskilstuna 2 795 000 kr utgångspris

Stor friköpt villa med fint läge i populära Skiftinge!

Sällan till salut! Stor villa med en totalyta om hela 112 + 112 kvm. Bostaden erbjuder ett flertal sovrum, stort allrum och tilltaget vardagsrum i anslutning till köket. Möjlighet till fler sovrum eller större sällskapsytor om så önskas. Bra förvaringsmöjligheter, stort uterum, inbyggt garage och tvättstuga med bastu. Fiber finns! Fjärrvärme. Huset är besiktigat. Varmt välkommen på visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3-4 sovrum
Boarea: 112 kvm. taxeringsinformation

Interiör
Entréplan
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Direkt till höger nås WC med handfat och spegel. Hallen sammanbinder bostadens rum på entréplanet och ger direkt access till de två andra bostadsetageplanen. Slitstarkt laminatgolv och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Fint rum med vidsträckt fönsterparti och härligt ljusinsläpp. Rummet kan möbleras med soffgrupp, soffbord, media-möbel, bokhylla etc. Fint trägolv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet nås matplats och kök. För den som villa ha en modernare yta går denna vägg att ta bort eller dela av rummet för få till ett extra sovrum.

Kök/matplats
Stort kök med gott om utrymme för det stora sällskapet. Köket är av äldre karaktär med gråa och vita köksluckor. Bra skåpsförvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn, fläkt och diskmaskin. Plats för större matbord, kökssoffa eller annan extern förvaring. Utgång till det härliga uterummet.

Övre plan
En trappa upp nås tre stycken tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum.

Sovrum 1
Bostaden första sovrum rymmer dubbelsäng och sängbord. Röd fondvägg och fint laminatgolv. Här finns även utgång till balkongen som är utrustad med markis.

Sovrum 2
Här finns det största sovrummet som med enkelhet rymmer dubbelsäng och sängbord. Tre inbyggda garderober samt utgång till balkong.

Sovrum 3
På motsatt sida av de andra två sovrummen finns det sista rummet. Detta rum är ungefär lika stort som sovrum 2. Här ryms också dubbelsäng, sängbord och övrig extern klädförvaring. Två inbyggda garderober finns.

Badrum
Helkaklat badrum som renoverades ca 2006. Här finns utrustning som WC, handfat, spegel, golvvärme och badkar.

Nedre plan
Allrum
En trappa ner från hallen nås stort allrum som kan användas som TV-rum, gästrum eller arbetsrum. Tapetserade väggar och laminat golv. Ljusinsläpp från två fönsterpartier. Här finns även en trapp som leder ner till källarplanet.

Tvättstuga
Tilltagen tvättstuga med goda arbetsytor och maskinell utrustning som tvättmaskin. Våtrumsmatta på golvet och målade väggar. Två garderober samt diskbänk med blandare. Här finns också dusch och bastu.

Källarplan
På detta plan finns det ett garage med plats för en bil, fjärrvärmepanna samt ett hobbyrum med två klädkammare/matförråd.

Byggnad

Typ av byggnad: 1½-plansvilla med källare
Boarea: 112 kvm
Biarea: 112 kvm
Byggnadsår: 1972
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Tegel/Trä
Fönster: 3-glas / 2-glas i källaren
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Källare
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Inbyggt garage i källaren
Förråd intill huset
Stort uterum med eluttag

Utförda renoveringar:
Garageportar är utbytta -2020
Fönster är uttbytta till 3-glas - 2012/2017
Taket är rengjort och mosskyddsbehandlat -2015
Uterum -2015
Renovering av badrum -2006
Fastigheten är omdränerad för ca 20 år sedan (exakt årtal okänt) och polytenmatta är monterad som utvändigt fuktskydd.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2020-11-19
Primärenergital: 86

Ekonomi

Pris: 2 795 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 2 042 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 1 439 000 kr
Värdeår: 1972
Summa inteckningar/pantbrev: 327 000 kr
Driftkostnad: 33605 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 12156 kr
  • Vatten/avlopp: 4508 kr
  • Försäkring: 4500 kr
  • Renhållning: 2894 kr
  • Hushållsström: 9547 kr

Försäkringskostnaden är schablonberäknad

Tomt

Tomtarea: 1417 kvm
Tomttyp: Naturtomt

Närområde

Allmänt: Här bor du centrumnära med endast 5 min bilväg in till centrum samtidigt som du har naturen in på knuten. Området har närhet till skola och förskola och på gångavstånd hittar du Långbrergsparken med bland annat lekytor, utegym, boulebanor etc. På kort avstånd ligger Ica maxi och det nya handelscentrum som nu växer fram med exempelvis Biltema. Förbi området går cykelbana som leder både in till stan och ut till Sundbyholm med badplats, travbana och slott. Goda kommunikationer med täta avgångar in till centrum samt bra läge för pendling då du når motorvägen på endast ett par minuter.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR