Kyrkogatan 9F

Eskilstuna 2 260 000 kr utgångspris

Modern 2:a i attraktivt läge invid ån!

Bostaden på Kyrkogatan är vackert belägen i lummiga omgivningar invid ån och du bor här i ett lugnt läge nära centrum. Bostaden har en öppen planlösning med fina sociala ytor och stilrena materialval. Här erbjuds ett modernt utrustat kök med vita luckor i profil, ett vardagsrum med generösa fönsterpartier som vetter mot Eskilstuna ån och härifrån nås även den stora inglasade balkongen med fantastisk vy över ån och Tunafors fabriker. Vidare erbjuder bostaden ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare, goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt ett rymligt sovrum med å-utsikt. 

Här får du ett bekvämt boende i modern fastighet från 2010. Fastigheten har hiss, TV och bredband via Stadsnätet samt tillhörande parkeringsplatser. Nedanför fastigheten hamnar du direkt på strandpromenaden som löper fint genom Eskilstuna, perfekt för söndagspromenaden eller löprundan. Med kort gångavstånd når du Mälardalens högskola eller centralstationen – optimalt läge för pendlaren!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => Yes [total_number_of_floors] => 4 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Ja ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 55 kvm. föreningens information
Hiss: Ja
Våning: 2 av 4

Hall:
Bostaden har en ljus hall med utrymme för skoställ och klädavhängning samt ytterligare möblemang med exempelvis sittbänk. Här ligger parkett på° golvet och väggarna är ljusa. 

Sovrum:
Stort och ljust sovrum med generösa fönster genom vilka du har en fantastisk utsikt över ån. Här ryms dubbelsäng med sängbord samt ytterligare möblemang så som exempelvis skrivbord. På golvet ligger en parkett och väggarna är ljusa. God förvaring med garderober.

Kök:
Kök i öppen planlösning med vardagsrummet med vita luckor i profil, vitt kakel och bänkskiva i trä. Köket är modernt utrustat med vitvaror i rostfritt såsom fläkt, ugn, häll, mikrovågsugn, kyl och frys samt diskmaskin. 

Vardagsrum: 
Vardagsrummet har generösa fönsterpartier med utsikt över ån. Här finns plats att inreda med soffgrupp och övrigt möblemang. På golvet ligger en parkett och väggarna är ljusa. Från vardagsrummet finns utgång till stor balkong.

Balkong
Bostaden erbjuder förmånen att ha en balkong med utsikt över Eskilstunaån och mot vackra Söder. Förutom att betrakta vattnet som stillsamt passerar kan några av stadens äldsta och mest spektakulära byggnader ses härifrån såsom Tunafors fabriker. Balkongen är rymlig och kan möbleras efter eget tycke. Här står i dagsläget både café bord och stolar samt loungegrupp. Balkongen har glasats in. Vidare finns här infravärme som gör att rummet kan användas både längre in på hösten såväl som tidigare under våren. Lägenhetens läge i kombination med den lugna omgivningen gör balkongen till en perfekt plats för avkoppling i lugn och ro.

Klädkammare:
Rymlig klädkammare som ger goda förvaringsmöjligheter. Parkett ligger på golvet och väggarna är ljusa.

Badrum:
Snyggt helkaklat badrum med en mörk klinker ligger på golvet och ett vitt kakel på väggarna. Här erbjuds hög komfort med golvvärme och badrummet inrymmer även egen tvättmaskin och torktumlare med överliggande bänkskiva samt vägghängda skåp. Vidare är badrummet utrustat med badkar, WC-stol, handfat med kommod och överhängande spegelskåp samt handukstork.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 55 kvm
Byggnadsår: 2010
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övriga byggnader: Förråd som tillhör lägenheten finns på vinden.
TV: ingår i avgiften
Bredband: Stadsnät
Parkering finns för övertagande för köparen. Ett antal besöksparkeringar finns på fastigheten.

Underhållsåtgärder och investeringar:
Sammanträdeslokal: -12
Belysning cykelställ: -13
Parksoffor: -13
Anslagstavlor/lgh-register: -13
Bevattningsutrustning: -13
Trafikspegel: -13
Filterbyte av vent-aggregat: -14/-15

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd: Ja
Datum: 2013-01-02
Energikonsumtion: 89 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3305-9-111-3 i Brf Å-parken-1
Pris: 2 260 000 kr utgångspris
Avgift: 3025 kr/mån
Driftkostnad: 3000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2000 kr

Enligt schablon

Andel i förening: 1.47691%

Närområde

Allmänt: Här bor du i lummiga omgivningar med närhet till grönområden och nedanför fastigheten hamnar du direkt på strandpromenaden som löper fint genom Eskilstuna längst med ån, perfekt för söndagspromenaden eller löprundan. En kort promenad tar dig till gågatan med restauranger och butiker och på mindre än tio minuters promenad når du Mälardalens högskola eller centralstationen – optimalt läge för pendlaren!

Förening

Föreningsnamn: Brf Å-parken-1
Organisationsnummer: 769616-0121
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheterna Forsen 12 och 13 samt Nyfors 1:29 i Eskilstuna Kommun med adress Kyrkogatan 9 A-B och E-F. Husen färdigställandes år 2010 och innehåller 48 bostäder, 53 p-platser samt 4 lokaler.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar Södermanland, inklusive bostadsrättstillägg för bostadshavare. Observera att detta inte ersätter hemförsäkringen.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR