Heljestrandsgatan 13B

Eskilstuna 1 650 000 kr Efter överenskommelse.

Stor trea med två ingångar, två badrum och eftertraktat läge på Norr!

Välkommen till denna smakfulla trerummare med genomgående ljusa och fina ytskikt samt tilltalande planlösning. Bostaden erbjuder ett trivsamt kök med modern utrustning i ett lantligt utförande. Vardagsrummet är ljust och rymligt och härifrån har du utgång till balkong i soligt sydväst läge! De bägge sovrummen är av bra storlek, det ena med access till möjlig Walk-in-closet. Bostaden har två ingångar, perfekt för tonåringen som bor kvar hemma men som vill rå om sig själv. Här finns dessutom två helkaklade och stambytta badrum där du i det ena hittar din egna toppmatade tvättmaskin. Utöver stambyte har föreningen även utfört byten av dörrar och fönster i fastigheten. I avgiften ingår parkeringsplats.

Här bor du på expansiva Norr granne med Munktellstaden och allt den har att erbjuda såsom badhus, STIGA arena, Munktellanrenan etc. På promenadavstånd ligger centrum med högskola och tågstation. Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 2 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 3.5
Boarea: 83 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 2 av 2

Hall: Välkommen in i denna välplanerade bostad där du från hallen når kök, vardagsrum, badrum och de båda två sovrummen. I hallen ligger en praktisk mörk klinker på golvet och utrymme finns för ytterkläder och skor. Hallen lämnar även utrymme för ytterligare möblemang med exempelvis sittbänk och byrå.

Badrum: Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med med duschhörna, handfat med kommod och överhängande spegelskåp, handdukstork samt vädringsfönster.

Kök: Bostaden har ett trivsamt kök där fint ljusinsläpp fås från generöst fönsterparti. Det stilfulla köket har vackra vitrinskåp, ljusa luckor i profil, mörk bänkskiva och mörkt kakel. Köket är välplanerat med gott om förvaringsmöjligheter och är modernt utrustat med fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin samt hel kyl och frys. Här ligger ett mörkt golv och väggarna är ljusa med bröstpanel samt en vackert mönstrad tapet på ena väggen. Här finns även utrymme för en matplats för 4-5 personer.

Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från väl tilltagna fönsterpartier. Här ligger ett fint enstavig parkettgolv och väggarna är ljusa. Gott om utrymme finns för möblemang med soffgrupp, mediamöbel etc. Från vardagsrummet finns utgång till balkong i soligt sydvästläge med utsikt över omgivningarna.

Sovrum 1: Ljust och rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Dubbla fönster ger fint ljusinsläpp och här är ytskikten ljusa. Förvaring finns i både garderober och vägghängda skåp och sovrummet har utrymme för ytterligare möblemang med exempelvis byrå. Från sovrummet finns access till ett utrymme som i dagsläget är inrett till mindre kontor men som även kan nyttjas som Walk-in-closet. Sovrummet kan även nås från separat ingång med tillhörande mindre hall från vilken det även finns ingång till bostadens andra badrum.

Klädkammare: Litet rum med ljusa ytskikt och fönster som släpper in dagsljus. Är i dagsläget inrett som mindre kontor men kan även nyttjats som lyxig Walk-in-closet.

Badrum: Helkaklat badrum med spotlights i taket. Här är utrustat med duschhörna, handfat med kommod och överhängande spegelskåp samt en ny toppmatad tvättmaskin.

Sovrum 2: Väl tilltaget sovrum med utrymme att möblera med säng och övrigt möblemang. Här är ytskikten ljusa och ett centralt placerat fönster släpper in gott om dagsljus. Förvaring finns i garderober.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 83 kvm
Byggnadsår: 1953
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Till bostaden hör två vindsförråd och två källarförråd.
TV och internet via ComHem. Basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Städning av trapphus och gräsklippning sköts av bostadsrättsinnehavare enligt rullande scheman.

Stambyte utfört 2005.
Säkerhetsdörrar och isolerglasfönster installerade 2010.
Elledningar i fastigheten utbytta 2010.
Takbyte 2010.
Tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner och torktumlare. Torkrum.
Hobbyrum och relaxavdelning med bastu och dusch.
Låst cykel och barnvagnsförråd.
En parkeringsplats på innergården med el tillhör lägenheten och ingår i avgiften.
Parkering möjlig utmed omkringliggande gator med månadsbiljett B1 (400kr/mån).

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd: Ja
Datum: 2019-11-12
Energikonsumtion: 180 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 46360010009 i Brf Notkärnan 33
Pris: 1 650 000 kr Efter överenskommelse.
Avgift: 5483 kr/mån
Driftkostnad: 4000 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 3000 kr

Andel i förening: 13.65%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns något för alla! Med gångavstånd till Munktellarenan finns möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2 samt Lokomotivet som anordnar olika former av arrangemang med bland annat välkända artister. Området präglas just nu av spännande förändringar. Några av dessa är Eskilstunas nya badhus som är beläget intill Munktellstaden samt STIGA multiarena.

Förening

Föreningsnamn: Brf Notkärnan 33
Organisationsnummer: 718000-0296
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 11 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt.
Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Fastighetsägarna Mellansverige.

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR