Stenmovägen 9

Eskilstuna 3 095 000 kr utgångspris

Stor villa på lugn återvändsgatan i populära Slagsta!

I lugna kvarter, angränsande till grönområde hittar du denna trevliga villa i genomgående fint skick. Här möts du av bostadens vackra entré och på insidan finner du ett rymligt kök från Ballingslöv med matplats för 6 personer, vardagsrum med fin kamin och utgång till altan i bästa söderläge, stort helkaklat badrum, gästtoalett samt tre sovrum. I källarplan finns tvättstuga, pannrum, förrådsutrymmen samt garage. Denna charmiga villa har många möjligheter. Utöver det välplanerade entréplanet hittar du här en inredningsbar vind och i källarplanet finns exempelvis möjligheten att skapa din egen spa-avdelning. Besiktning utförd.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt läge. Bostaden angränsar till ett fint grönområde som erbjuder bland annat crossbike bana, fotbollsplan och pulkabacke. I närområdet finns flertalet förskolor samt Slagstaskolan med fkl-åk6. Från bostaden har du nära till Västerledens handelsområde och du når Eskilstuna centrum med en kort cykeltur längst cykelbana eller med hjälp av goda kommunikationer med täta avgångar.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => [total_number_of_floors] => [floor] => [floor_commentary] => [readable_elevator] => ) 1

Planlösning

Antal rum: 5 varav 3 sovrum
Boarea: 132 kvm. taxeringsinformation

Hall: Bostaden har en ljus och trevlig hall tack vare ett fönster samt den nya entrédörren med integrerade fönsterpartier. I hallen ligger ett klinkergolv och här finns vattenburen golvvärme för extra komfort, på väggen sitter en mönstrad tapet. Vidare erbjuder bostaden en möblerbar innerhall med mörkt klickgolv i klinkerimitation. Här finns även en fondvägg med panel och snygga detaljer i form av infällda luckor med spotlights. 

WC: Gästtoalett från 2018 med vit panel på väggar och ett mörkt klinkergolv. Här är utrustat med WC-stol, kommod med handfat, överhängande spegel samt vädringsfönster.

Kök: Ballingslövkök som fått nya vitvaror i rostfritt. Köket har gråa profilluckor med vitrindel, spotlights, ett fasat vitt kakel och ljus bänkskiva. Här är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, fläkt, ugn samt mikrovågsugn. Köket erbjuder en matplats med utrymme för 6 personer. Vidare har köket spotlights i taket, i köksdelen sitter en mönstrad tapet på väggen och i matplatsdelen finns en ljus panel. På golvet ligger en parkett. 

Vardagsrum: Bostadens vardagsrum har parkett på golvet, ljusa väggar samt fönster i två väderstreck. En vacker eldstad ger rummet mysfaktor och här finns gott om utrymme att möblera med soffgrupp och övrigt möblemang. Från vardagsrummet finns utgång till delvis takad altan i söderläge med motordriven markis och infravärme.

Sovrum 1: Stort sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och övrigt möblemang, här finns även fyra externa garderober för god förvaring. Sovrummet är ljust med ett centralt placerat fönster, ljus tapet samt en ljus plastmatta på golvet.

Sovrum 2: Sovrum där plats finns att inreda med säng och övrigt möblemang. Ett fönster skänker ljus till rummet och rummet har laminatgolv i träimitation, en grå mönstrad tapet samt mörk fondvägg.

Sovrum 3: Sovrum med utrymme för säng och övrigt möblemang, här finns även förvaring i externa garderober. Ett centralt placerat fönster skänker ljus till rummet, ligger en ljus plastmatta på golvet och på väggarna sitter en ljus tapet.

Badrum: Stort badrum med kakel på väggar och klinkergolv. Här är utrustat med WC-stol, handfat med stor kommod, badrumsskåp, duschplats med duschkabin samt spotlights i tak. Badrummet är förberett för badkar och tvättmaskin. Lösa skåp placerade till vänster erbjuder extra förvaringsmöjligheter och kommer att vara kvar.

Källarplan: I källarplan hittar du gott om förrådsutrymme eller varför inte möjlig framtida spa-avdelning? Här finns även ett pannrum, tvättstuga/torkrum med en fin äldre kamin samt garage.

Byggnad

Typ av byggnad: 1-plansvilla med källare
Boarea: 132 kvm
Biarea: 85 kvm
Byggnadsår: 1940
Kommentar till byggnadsår: Ombyggt 1992
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas & 2-glas
Tak: Betongpannor
Grundläggning: Betongplatta / Krypgrund
Uppvärmning: Luft/vatten & Luft/luft värmepump, öppen spis
Ventilation: Mekanisk (frånluft)
Övriga byggnader: Garage i källarplan.

Efter besiktning har följande åtgärder utförts:
*Organiskt material borttagen under krypgrund.
*Installerat extra luftventil för att få ner fukthalten.
*Monterat regnvattenspridare på stuprören.
*Monterat klämma på slang till diskmaskin.

Renoveringar:

Målning källare 2019
Duschkabin 2018
Målning utv. 2018
Lilla WC 2018
Ytskikt kök 2018
Fönster kök 2018
Kyl/frys 2017
Micro 2016
Spishäll 2016
Ugn pyrolys 2015
Hängrännor/stuprör 2015
Golvvärme/klinker hall 2010
Elcentraler 2010
Kakel bad 2009
?Värmepump vatten 2009
Värmepump luft/luft 2008
Tilläggsisolering/ny fasad 1992
Takpannor 1992
Tillbyggnad                        1992
3-glasfönster.      1992

Energideklaration

Utförd: Ja
Datum: 2020-09-15

Ekonomi

Pris: 3 095 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde: 1 533 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 819 000 kr
Värdeår: 1961
Summa inteckningar/pantbrev: 548 000 kr
Driftkostnad: 26756 kr/år och fördelas enligt följande:
 • Uppvärmning: 5000 kr
 • Vatten/avlopp: 2134 kr
 • Försäkring: 5295 kr
 • Renhållning: 2900 kr
 • Hushållsström: 11018 kr
 • Sotning: 409 kr


Taxeringsvärde:

 • Smahusmark: 714 000 kr
 • Smahusbyggnad: 819 000 kr
 • Tomt

  Tomtarea: 1083 kvm
  Tomttyp: Trädgådstomt

  Närområde

  Allmänt: Här bor du i ett lugnt och barnvänligt läge. Bostaden angränsar till ett fint grönområde som erbjuder bland annat crossbike bana, fotbollsplan och pulkabacke. I närområdet finns flertalet förskolor samt Slagstaskolan med fkl-åk6. Från bostaden har du nära till Västerledens handelsområde och du når Eskilstuna centrum med en kort cykeltur längst cykelbana eller med hjälp av goda kommunikationer med täta avgångar.

  Servitut, planbestämmelser m.m.

  Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Förmån: Avtalsservitut: Avloppsledning Mm, 04-IM2-48/1180.1
  Planbestämmelser: Stadsplan

  Bilder

  Fastighetskarta

  Karta

  Vill du bli kontaktad?

  Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

  GDPR