Heljestrandsgatan 14A

Eskilstuna 1 045 000 kr som utgångsbud

Rymlig tvåa med fint renoverade ytskikt. Populärt läge på Norr!

Välkommen till en ljus och välplanerad 2:a på Norr! Denna bostad har renoverats under senare år och erbjuder nu genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Bland annat finns här ljust golv och vita väggar i samtliga rum. Bostaden har säkerhetsdörr och i hallen finns goda möjligheter till förvaring med rymlig klädkammare. Från hallen nås bostadens övriga rum. Här finner du ett snyggt kök som är modernt utrustat och har utrymme för matplats för fyra-sex personer. Vidare erbjuds ett stort och luftigt vardagsrum som utgör en utmärkt yta för umgänge där både matplats och soffhörna ryms. Från vardagsrummet finns även utgång till en nybyggd och inglasad balkong. Bostaden har ett generöst sovrum utrustat med garderober samt ett helkaklat och stambytt badrum.
Här bor du med attraktivt läge på Norr, här finns verkligen något för alla! Här bor du alldeles intill Munktellområdet där du finner Munktellarenan med möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2. I området finns även Stiga sports arena och Lokomotivet som båda anordnar olika former av arrangemang med välkända artister. Även Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd, längst med vackra promenadstråken utmed ån, nås centrum, högskolan och tågstation.

VitecStore\Models\FloorAndElevator Object ( [description] => [elevator] => No [total_number_of_floors] => 2 [floor] => 1 [floor_commentary] => [readable_elevator] => Nej ) 1

Planlösning

Antal rum: 2
Boarea: 59.5 kvm. föreningens information
Hiss: Nej
Våning: 1 av 2

Hall: Stig in i bostadens ljusa och rymliga hall. Här finns gott om plats för avhängning och skoställ samt ytterligare möblemang, från hallen nås även en klädkammare för ytterligare förvaring. På golvet ligger en ljus laminat och väggarna är vitmålade. Bostaden har säkerhetsdörr.

Kök: Snyggt kök med luckor i trä, mörk bänkskiva, vitt kakel samt vitvaror i rostfritt. Köket är utrustat med hel kyl och frys med inbyggd ismaskin, ugn med häll, fläkt samt diskmaskin. Här finns utrymme för matplats för fyra personer. Ett centralt placerat fönster skänker ljus till rummet, på golvet ligger en parkett och väggarna är ljusa.

Vardagsrum: Stort och luftigt vardagsrum som utgör en utmärkt yta för umgänge. Här finns utrymme att möblera med både matplats och soffgrupp. Här ligger ett ljust golv och väggarna är vitmålade. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens stora inglasade balkong. 

Sovrum: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang. Förvaring finns i garderober som kommer att ingå. Ett generöst fönster skänker ljus till rummet, på golvet ligger ett ljus laminatgolv och på väggarna sitter en ljust mönstrad tapet. 

Badrum: Stambytt och helkaklat badrum i ljusa toner och med stort vädringsfönster. Badrummet är utrustat med WC-stol, duschhörna handfat med kommod och överhängande spegelskåp.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 59.5 kvm
Byggnadsår: 1952
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Självdrag
Övriga byggnader: Till bostaden hör vindsförråd.
Gemensam tvättstuga och låst cykelrum finns i källarplan.
Ett basutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften med gruppavtal via Bredbandsbolaget.
Bredband med stadsnätet.
Trappstädning ombesörjes av föreningens medlemmar enligt schema.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2008-08-22
Energikonsumtion: 162 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 44900010023 i Brf Nyttan 18
Pris: 1 045 000 kr som utgångsbud
Avgift: 4200 kr/mån
Driftkostnad: 3500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 2500 kr

Enligt schablonberäkning.

Andel i förening: 8.334%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen med attraktivt läge på Norr, här finns verkligen något för alla! Här bor du alldeles intill Munktellområdet där du finner Munktellarenan med möjlighet till många fritidsaktiviteter som till exempel pingis, badminton och friidrott. Eskilstunas konstmuseum är beläget i närheten och länkas samman med restaurang P2. I området finns även Stiga sports arena och Lokomotivet som båda anordnar olika former av arrangemang med välkända artister. Även Eskilstunas nya badhus är beläget intill Munktellstaden. På behagligt promenadavstånd, längst med vackra promenadstråken utmed ån, nås centrum, högskolan och tågstation.

Förening

Föreningsnamn: Brf Nyttan 18
Organisationsnummer: 718000-0148

Bilder

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR