Södra Bangårdsgatan 14

Eskilstuna 1 045 000 kr utgångspris

Stor 1:a med populärt läge på Söder!

Trevlig lägenhet om 48 kvm med högt läge och fantastisk utsikt. Bostaden erbjuder fina ytskikt med genomgående fint laminatgolv, bra förvaringsmöjligheter och stilfullt kök. Eftertraktat läge med kort gångavstånd till centrum, tåg och högskola. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkommen på visning!


Här finns tillgång till renoverad tvättstuga med bra maskiner, övernattningsrum och i övrigt bra gemensamma utrymmen. Goda förvaringsmöjligheter med stort förråd i källarplan. Fin och välskött innergård med fler gemensamma uteplatser/lekplatser. Bilparkering med elstolpe (ca150kr/mån) och garage (ca350kr/mån) finns att hyra via föreningen med separat kösystem. Parkering är också möjlig utmed omkringliggande gator med månadsbiljett B1 (400kr/mån).
Fastigheten är ansluten till kabel-TV via ComHem. Bredband via ComHem och stadsnätet.

Planlösning

Antal rum: 1
Boarea: 48 kvm. föreningens information
Hiss: Ja

Interiör
Hall
Välkommen in i denna smakfulla bostad med stilfulla detaljer och härligt ljusinsläpp. Bostadens hall inbjuder med ljusa toner och ett mörkt slitstarkt golv. Här erbjuds utomordentligt bra förvaring i flertalet garderober med vita dörrar. Inred hallen med hatthylla, skoställ och övrig möbel.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med sobra färgval och golv som går i mörk ton. Möblera ytan med soffgrupp, soffbord och media-möbel och övrig inredning. Vardagsrummet har ett omfångsrikt fönsterparti som skänker ytan ett fint ljus. I direkt anslutning till rummet finns en ändamålsenlig och mycket tillgänglig sovalkov. Här erbjuds stor möjlighet att skapa en angenäm och avskild sovplats. Möblera med en större säng och skärma av med exempelvis skärmvägg eller passande draperi.

Kök
Innanför bostadens vardagsrum finns detta trivsamma kök. Utrymmet erbjuder god förvaring i lådor och skåp med vita samt grå fronter. Rummets väggar är målade i vitt, matchande kakel bakom köksbänken. Kökets golv är mörkt och bryter av snyggt mot rummets övriga färgskala. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt, diskho och blandare. Möblera köket med köksbord och fyra stolar.

Badrum
I anslutning till vardagsrum och sovalkov finns detta välinredda badrum. Ytan har ljus, lättskött våtrumstapet samt mörkt golv. Övrig inredning som badkar, dusch, kommod, spegelskåp med belysning och toalett.

Övrigt
Fastigheten har en väldigt mysig innergård med grönområde, lekpark och sittplatser. I fastighetens källare finns ett gym med fria vikter och konditionsmaskiner. Här finns även en fräsch och ändamålsenlig tvättstuga. Denna är inredd med flera tvättmaskiner och torktumlare.

Byggnad

Typ av byggnad: Flerfamiljshus
Boarea: 48 kvm
Byggnadsår: 1983
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: FTX
Övriga byggnader: Målning av fönsterpartier 2008
Asfaltering infartsväg 2008
Dränering grund 2008
Installation av kodlås 2008
Dörrbyte cykelrum 2008
Renovering av badrum 2008/2009
Undercentral 2009
Asfaltering och markarbeten innergård 2009
Byte av låssystem 2009
Renovering av tvättstuga 2009
Motordriven garageport 2010
Målning av p-däck 2011
Montering av takskydd 2011
Byte av belysningsarmaturer 2013
Hissrenovering 2014
Renovering av loftgångar 2016/2017
Takrengöring 2017
Nya fönster 2018
Installerat säkerhetsdörrar 2018

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd: Ja
Datum: 2008-11-16
Primärenergital: 116

Ekonomi

Lägenhetsnummer: 5-3291-1-304-5 i Brf Skarpskytten i Eskilstuna
Pris: 1 045 000 kr utgångspris
Avgift: 2167 kr/mån
Driftkostnad: 2800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1000 kr
  • Hushållsström: 1800 kr

Driftkostnaderna är beräknade enligt schablonberäkning

Andel i förening: 0.78239%

Närområde

Allmänt: Bostaden är belägen i ett av Eskilstunas mest populära områden. Här bor du ett stenkast från Eskilstuna ån med dess härliga promenadstråk. Vilsta friluftsområde med motionsspår, badplats och ridhus. Kort gångavstånd till Gamla stan med sin autentiska miljö och arkitektur. Bra utbud av butiker såsom Elin Maria och Baxer för den som önskar det lilla extra. Kvällens mingel kan tillbringas på kvarterskrogen Södra Station eller varför inte avnjuta en fika vid Tingsgårdens café. Behagligt promenadavstånd till centrumkärnan och pulsen samt högskola. Några minuters gångväg till centralstation med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Strängnäs och Västerås.
Parkering: Separat kö till föreningens p-platser. Enkelt att parkera med områdesbiljett (400kr/mån) utmed närliggande gator.

Förening

Föreningsnamn: Brf Skarpskytten i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769617-0260
Allmänt om föreningen: Föreningens egendom omfattar fastigheten Skarpskytten 12 och 13 i Eskilstuna kommun med adress Lohegatan 6 och Södra Bangårdsgatan 14-18. Husen färdigställdes år 1983 och innehåller 86 bostäder om 6518kvm samt en uthyrd lokal om 96kvm. I föreningen finns 35 bilparkeringsplatser och 30 garageplatser. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I månadsavgiften ingår tilläggsförsäkringen för bostadsrättsinnehavare.

Bilder

Planlösning Södra Ban

Karta

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina kontaktuppgifter om du önskar information från oss kring hur vi kan vara till hjälp vid din bostadsaffär.

GDPR